2023 - Henüz tamamlanmadı DoktoraKocaeli Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr)
2018 - 2021 Yüksek LisansPamukkale Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Türk mutfağındaki sütlü tatlıların değerlendirilmesi ve inovasyonu
2013 - 2017 LisansÇanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi Pr.
2021 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
1.
Türk Mutfağındaki Sütlü Tatlıların Değerlendirilmesi ve İnovasyonu
2024 Bilimsel Kitap Tümü Ulusal
1.
Mezun Öğrencilerin, Akademisyenlerin ve Şeflerin Gastronomi ve Gastronomi Eğitimine Bakış Açılarının Belirlenmesi
2024 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Determining Consumer Acceptability Of Vegan Chocolate İn Terms Of Gastronomic Sustainability
2024 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
3.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Talep Tahmin Yöntemlerinin Uygulanabilirliği (Butik İşletmelerde Bir Uygulama)
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih edilebilirliklerinin Karşılaştırılması*
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
5.
Aşırı Yemek Yapma Korkusu (Mageirocophobia) Ölçeği’nin Geliştirilmesi
2022 Hakemli Ulusal DRJ Özgün Makale
1.
Mezun Öğrencilerin, Akademisyenlerin ve Şeflerin Gastronomi ve Gastronomi Eğitimine Bakış Açılarının Belirlenmesi
2024 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Determining Consumer Acceptability Of Vegan Chocolate İn Terms Of Gastronomic Sustainability
2024 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
3.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Talep Tahmin Yöntemlerinin Uygulanabilirliği (Butik İşletmelerde Bir Uygulama)
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih edilebilirliklerinin Karşılaştırılması*
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
5.
Aşırı Yemek Yapma Korkusu (Mageirocophobia) Ölçeği’nin Geliştirilmesi
2022 Hakemli Ulusal DRJ Özgün Makale
1.
Applicability Of Demand Forecasting Methods İn Food And Beverage Businesses (An application İn Boutique Businesses)
01.12.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
2.
Lisansüstü Gastronomi Eğitiminde Uzaktan Eğitim Algıları
Özet bildiri Ulusal
3.
Tarihsel Süreçte Türk Mutfağındaki Tatlılar
05.10.2020 Özet bildiri Ulusal
1.
Applicability Of Demand Forecasting Methods İn Food And Beverage Businesses (An application İn Boutique Businesses)
01.12.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Lisansüstü Gastronomi Eğitiminde Uzaktan Eğitim Algıları
Özet bildiri Ulusal
2.
Tarihsel Süreçte Türk Mutfağındaki Tatlılar
05.10.2020 Özet bildiri Ulusal
1.
Kırklareli Köftesinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Soğuk Plazma Uygulamasının Raf Ömrü Üzerine Etkisinin İncelenmesi
12.08.2024 Kalkınma Bakanlığı ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 3.440.118,20 TÜRK LİRASI
2.
Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi
26.08.2022 Diğer (Ulusal) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 1600000 TÜRK LİRASI
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | Mutfak Sanatları Uygulaması Iı | Türkçe | 8 |
2022-2023 | Pastacılık | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Mutfak Sanatları Uygulaması I | Türkçe | 6 |
2021-2022 | Besin Güvenliği ve Hijyen | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Temel Mutfak Teknikleri Iı | Türkçe | 6 |
2021-2022 | Temel Mutfak Teknikleri I | Türkçe | 7 |
1.
Grand Hotel Ontur
2019 - 2020
2.
Boyalık Beach Hotel
2017 - 2019
3.
Boyalık Beach Hotel
2016 - 2016
4.
Boyalık Beach Hotel
2014 - 2014
5.
Akay Garden Resort Otel
2013 - 2022