2018 - 2021 Master's DegreePamukkale Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)
2013 - 2017 GraduateÇanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi Pr.
2021 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
1.
Aşırı Yemek Yapma Korkusu (Mageirocophobia) Ölçeği’nin Geliştirilmesi
2022 Hakemli Ulusal DRJ Özgün Makale
2.
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih Edilebilirliklerinin Karşılaştırılması
2022 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Aşırı Yemek Yapma Korkusu (Mageirocophobia) Ölçeği’nin Geliştirilmesi
2022 Hakemli Ulusal DRJ Özgün Makale
2.
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih Edilebilirliklerinin Karşılaştırılması
2022 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Lisansüstü Gastronomi Eğitiminde Uzaktan Eğitim Algıları
Özet bildiri Ulusal
2.
Tarihsel Süreçte Türk Mutfağındaki Tatlılar
Özet bildiri Ulusal
1.
Lisansüstü Gastronomi Eğitiminde Uzaktan Eğitim Algıları
Özet bildiri Ulusal
2.
Tarihsel Süreçte Türk Mutfağındaki Tatlılar
Özet bildiri Ulusal
1.
Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi
26.08.2022 Diğer (Ulusal) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 1600000 TÜRK LİRASI
Term | Course Name | Language | Course Hours |
---|---|---|---|
2023-2024 | Mutfak Sanatları Uygulaması Iı | Türkçe | 8 |
2023-2024 | Toplu Yemek Üretimi | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Pastacılık | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Mutfak Sanatları Uygulaması I | Türkçe | 6 |
2021-2022 | Besin Güvenliği ve Hijyen | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Temel Mutfak Teknikleri Iı | Türkçe | 6 |
2021-2022 | Temel Mutfak Teknikleri I | Türkçe | 7 |
1.
Grand Hotel Ontur
2019 - 2020
2.
Boyalık Beach Hotel
2017 - 2019
3.
Boyalık Beach Hotel
2016 - 2016
4.
Boyalık Beach Hotel
2014 - 2014