2021 - Henüz tamamlanmadı DoktoraTrakya Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2021 - Henüz tamamlanmadı DoktoraTrakya Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
2016 - 2020 Yüksek LisansTrakya Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Glutensiz ve katkisiz şalgam suyu üretimi ve yüksek hidrostatik basinç ile raf ömrünün uzatilmasi
2007 - 2012 LisansAnkara Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2013 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
1.
Gıda İşletmelerinde Kullanılan Suların Gıda Güvenliği Yönünden İncelenmesi
2016 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
1.
Gıda İşletmelerinde Kullanılan Suların Gıda Güvenliği Yönünden İncelenmesi
2016 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
1.
Instant Hardaliye Production
özet bildiri Uluslararası
2.
Instant Hardaliye Production
Özet bildiri Uluslararası
3.
Gelincik Çiçeği (Papaver Rhoaes L.) Ekstraktının Renk Maddesi Olarak Kullanım Olanakları
13.10.2023 Özet bildiri Uluslararası
4.
Zengin Bileşimi ile Gilaburu (Viburnum Opulus L.) Meyvesi
Özet bildiri Uluslararası
5.
Standardization Of Lyophilized Honey
Özet bildiri Uluslararası
6.
Glutensiz Şalgam Suyu Üretimi ve Yüksek Hisrostatik Basınç ile Raf Ömrünün Arttırılması
Özet bildiri Ulusal
7.
The Effect Of Gender On The Like Of Shalgam
Özet bildiri Uluslararası
8.
Kırklareli ve Civarındaki Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Gıda Güvenliği Açısından Uygunluğunun Belirlenmesi
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
9.
Yağ İkameleri ve Gıda Endüstrisinde Uygulama Alanları
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
10.
Yağlarda Kristalizasyon ve Gıda Stabilitesi
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
11.
The Effects Of Ultrasound Treatment On The Structural, Physical And Phtsicochemical Properties Of Oils
07.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
1.
Instant Hardaliye Production
özet bildiri Uluslararası2.
Instant Hardaliye Production
Özet bildiri Uluslararası3.
Gelincik Çiçeği (Papaver Rhoaes L.) Ekstraktının Renk Maddesi Olarak Kullanım Olanakları
13.10.2023 Özet bildiri Uluslararası4.
Zengin Bileşimi ile Gilaburu (Viburnum Opulus L.) Meyvesi
Özet bildiri Uluslararası5.
Standardization Of Lyophilized Honey
Özet bildiri Uluslararası6.
The Effect Of Gender On The Like Of Shalgam
Özet bildiri Uluslararası7.
The Effects Of Ultrasound Treatment On The Structural, Physical And Phtsicochemical Properties Of Oils
07.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
1.
Glutensiz Şalgam Suyu Üretimi ve Yüksek Hisrostatik Basınç ile Raf Ömrünün Arttırılması
Özet bildiri Ulusal
2.
Kırklareli ve Civarındaki Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Gıda Güvenliği Açısından Uygunluğunun Belirlenmesi
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
3.
Yağ İkameleri ve Gıda Endüstrisinde Uygulama Alanları
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
4.
Yağlarda Kristalizasyon ve Gıda Stabilitesi
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
1.
Hardaliye Üretimi Optimizasyonu ve Farklı Şekillerde İşlenerek Değerlendirilmesi
30.11.2022 Kalkınma Bakanlığı ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor
2.
Süt ve Süt Ürünlerinin Karakterizasyonu ve Yeni Ürün Geliştirme
30.11.2022 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 2.854.909,67 TÜRK LİRASI
3.
Gıda Mühendisliği Bölüm Uygulama Laboratuarlarını Geliştirme Projesi-I
01.05.2014 - 02.11.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14639.96 TÜRK LİRASI
4.
Gıda Mühendisliği Bölüm Uygulama Laboratuarlarını Geliştirme Projesi-Iı
01.05.2014 - 11.12.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14941.51 TÜRK LİRASI
5.
Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Fiziko-Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
01.05.2014 - 27.08.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 15304.6 TÜRK LİRASI