2018 - 2023 DoktoraAnadolu Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği (Dr)
Tez Adı: Gastrodiplomasi unsurlarının önem düzeylerinin AHP yöntemiyle belirlenmesi
2018 - 2023 DoktoraAnadolu Üniversites
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği (Dr)
Tez Adı: GASTRODİPLOMASİ UNSURLARININ ÖNEM DÜZEYLERİNİN AHP YÖNTEMİYLE BELİRLENMESİ
2015 - 2018 Yüksek LisansSüleyman Demirel Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Konaklama işletmelerinde mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyen faktörlerin analizi
2009 - 2013 LisansAkdeniz Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu / Konaklama İşletmeciliği Bölümü / Konaklama İşletmeciliği Pr.
2009 - 2013 LisansAkdeniz Üniversitesi
Turizm Fakültesi / Turizm İşletmeciliği Bölümü / Konaklama İşletmeciliği Pr.
2016 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Pınarhisar Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Pr.
2018 Erasmus KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2017 Staj DanışmanıKırklareli Üniversitesi
2016 Komisyon ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2016 Akademik DanışmanKırklareli Üniversitesi
2016 Bologna Kordinatör YardımcısıKırklareli Üniversitesi
1.
Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler
2024 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
2.
Tarihsel Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler
2023 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
3.
Gastronomy And Hospitality Studies İn Tourism
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
4.
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri: Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
5.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
6.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
7.
Turizmde Ürün Çeşitlendirme
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
1.
X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerin Kahve Dükkanlarını Tercih Etme Alışkanlıklarının İncelenmesi (Investigation Of X, Y And Z Generation Consumers Habits Of Choosing Coffee Shops)
2020 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
2.
Otel İşletmelerinde Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin Analizi: Antalya Örneği
2019 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
3.
Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi
2019 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
4.
Hızlı Yiyecek Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi: Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Örneği
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerin Kahve Dükkanlarını Tercih Etme Alışkanlıklarının İncelenmesi (Investigation Of X, Y And Z Generation Consumers Habits Of Choosing Coffee Shops)
2020 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
2.
Otel İşletmelerinde Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin Analizi: Antalya Örneği
2019 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
3.
Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi
2019 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
1.
Hızlı Yiyecek Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi: Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Örneği
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Kırklareli Ürünlü Köyü Sütlü Kahve Festivalinin Kültürel Miras açısından Değerlendirilmesi
06.11.2024 Özet bildiri Uluslararası
2.
Türk Mutfağı Haftası Etkinliklerinin Gastrodiplomasi Stratejileri Kapsamında Değerlendirilmesi: Berlin Örneği
28.10.2024 Özet bildiri Uluslararası
3.
Yöresel Ürün Festivallerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Demirköy Çilek Festivali Örneği
19.10.2019 Tam metin bildiri Ulusal
4.
Kahve Dükkanlarını Tercih Eden X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerinin Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
27.12.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
5.
Kahve Dükkanlarında Kahve İçme Niyeti: Planlı Davranış Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi
31.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
6.
Üniversite Öğrencilerinin Fast Food (Hızlı Yiyecek) Alışkanlıklarının İncelenmesi: Akdeniz Üniversitesi Örneği
04.11.2016 Özet bildiri Uluslararası
7.
The Importance Of Energy Cost Reducıng In Hospıtalıty Busı-Ness, Sample Of Belek Regıon
28.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
8.
Otel İşletmelerinde Psikolojik Sermaye-Örgütsel Özdeşleşme İlişkisi
23.05.2015 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Kırklareli Ürünlü Köyü Sütlü Kahve Festivalinin Kültürel Miras açısından Değerlendirilmesi
06.11.2024 Özet bildiri Uluslararası2.
Türk Mutfağı Haftası Etkinliklerinin Gastrodiplomasi Stratejileri Kapsamında Değerlendirilmesi: Berlin Örneği
28.10.2024 Özet bildiri Uluslararası3.
Kahve Dükkanlarını Tercih Eden X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerinin Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
27.12.2019 Tam metin bildiri Uluslararası4.
Kahve Dükkanlarında Kahve İçme Niyeti: Planlı Davranış Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi
31.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası5.
Üniversite Öğrencilerinin Fast Food (Hızlı Yiyecek) Alışkanlıklarının İncelenmesi: Akdeniz Üniversitesi Örneği
04.11.2016 Özet bildiri Uluslararası6.
The Importance Of Energy Cost Reducıng In Hospıtalıty Busı-Ness, Sample Of Belek Regıon
28.10.2015 Özet bildiri Uluslararası7.
Otel İşletmelerinde Psikolojik Sermaye-Örgütsel Özdeşleşme İlişkisi
23.05.2015 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Yöresel Ürün Festivallerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Demirköy Çilek Festivali Örneği
19.10.2019 Tam metin bildiri Ulusal
1.
Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi
26.08.2022 Diğer (Ulusal) ULUSAL Devam Ediyor 1600000 TÜRK LİRASI
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2020-2021 | Temel Mutfak Teknikleri 1 | Türkçe | 7 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Osmanlı Mutfağı | Türkçe | 8 |
2023-2024 | Tatlı Yapım Teknikleri | Türkçe | 8 |
2023-2024 | Gastronomi ve Turizm | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Balıklar ve Su Ürünleri | Türkçe | 6 |
2023-2024 | Temel Mutfak Teknikleri | Türkçe | 8 |
2022-2023 | Yaz Stajı | Türkçe | 2 |
2022-2023 | İşletmede Mesleki Eğitim | Türkçe | 5 |
2022-2023 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Dünya Mutfakları Iı | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Osmanlı Mutfağı- | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Gastronomi ve Turizm | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Osmanlı Mutfağı | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Pastane Ürünleri I | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Balıklar ve Su Ürünleri | Türkçe | 6 |
2022-2023 | Temel Mutfak Teknikleri | Türkçe | 8 |
2021-2022 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Dünya Mutfakları 2 | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Gastronomi ve Turizm | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Temel Mutfak Teknikleri | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Yöresel Mutfaklar 1 | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Pastane Ürünleri 1 | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Pişirme Yöntemleri 2 | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Pastane Ürünleri 2 | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Yöresel Mutfaklar 2 | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Pişirme Yöntemleri 1 | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2020-2021 | Pastane Ürünleri 1 | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Dünya Mutfakları 1 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Pişirme Yöntemleri 2 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Pişirme Yöntemleri 1 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Yiyecek İçecek Servis Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Unlu Mamüller | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Pastane Ürünleri 2 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Pastane Ürünleri 1 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2019-2020 | Mutfak Terminolojisi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Dünya Mutfakları 2 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Dünya Mutfakları 1 | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Unlu Mamüller | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Mesleki Proje | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Mutfak Terminolojisi | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Dünya Mutfakları 2 | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Pastane Ürünleri 2 | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Pastane Ürünleri | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2018-2019 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Yiyecek İçecek Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Vejetaryen Mutfak | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Temel Soslar | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2016-2017 | Örgütsel Davranış | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Temel Soslar | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2016-2017 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Ziyafet Mutfağı | Türkçe | 4 |
1.
Kırklareli Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği
2024
1.
Rixos Hotel
2015 - 2015
2.
Barida Otel Isparta
2015 - 2015
3.
Ic Green Palace
2014 - 2014
4.
Fame Resdence
2014 - 2015
5.
Diyanet İşleri Başkanlığı
2013 - 2013
6.
Club Hotel Sera
2013 - 2013
7.
Diyanet İşleri Başkanlığı
2012 - 2012
8.
Voyage Hotel
2012 - 2012
9.
The Marmara
2010 - 2011
10.
Sheraton Voyager Hotel
2009 - 2010
11.
Gloria Golf Resort
2008 - 2009
12.
Türkiz Hotel Thallosso Centre Kemer
2007 - 2007
13.
Sheraton Voyager Hotel Antalya
2006 - 2006
1.
V. Ulusal Aşçılık Kampı Çalıştayı
25.04.2019 - 26.04.2019 Türkiye Ulusal
2.
İdeathon İstatistik ve Ekonometri Kampı
07.09.2018 - 16.09.2018 Türkiye Ulusal
3.
Trakya Kalkınma Ajansı
03.03.2016 - 06.03.2016 Kırklareli Ulusal
4.
Usta Öğreticilik Belgesi
02.02.2014 - 07.04.2014 Antalya Ulusal
5.
Toplu Beslenme Sistemlerinde Besin Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon
06.07.2013 - 07.07.2013 Ulusal
6.
Yabancı Dil Kursu (Arapça)
29.03.2013 - 29.06.2013 Ulusal
7.
11. International Istanbul Gastronomy Festival
06.01.2013 - 12.01.2013 Uluslararası
8.
Sedna Hotel Management Software
16.05.2012 - 26.05.2012 Ulusal
9.
Yabancı Dil (Rusça)
09.03.2012 - 22.06.2013 Ulusal
10.
10. International Istanbul Gastronomy Festival
08.01.2012 - 14.01.2012 Uluslararası
11.
3rd International Tourism Week (Itw) 2011
14.03.2011 - 16.03.2011 Türkiye - Antalya Uluslararası
12.
Chef Star Yemek Yarışması
28.01.2011 - 30.01.2011 Uluslararası
13.
Şefler Birliği Yemek Yarışması
21.01.2011 - 23.01.2011 Uluslararası
14.
Şefler Birliği Altın Kep Yarışması
20.01.2010 - 23.01.2010 Uluslararası
15.
Chaine Des Rotisseurs
06.11.2009 - 06.11.2009 Uluslararası
16.
İş Yeri Açma Belgesi
06.09.2004 - 25.04.2008 Antalya Ulusal