2010 - 2022 DoktoraTrakya Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme (Dr)
Tez Adı: Güçlendirici Liderlik Davranışı ve Psikolojik Güçlendirmenin Örgütsel Bağlılığa Etkisi Üzerine Bir Araştırma
2006 - 2009 Yüksek LisansMersin Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: AĞIRLAMA İŞLETMELERİ YÖNETİCİLERİNİN BİLGİYE VE BİLGİ YÖNETİMİNE YÖNELİK YAKLAŞIMLARI: ANTALYA'DAKİ BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİ ÜZERİNDE BİR UYGULAMA
2003 - 2006 LisansMersin Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu / Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü / Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Pr.
2000 - 2003 ÖnlisansMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Ortaca Meslek Yüksekokulu / İktisadi ve İdari Programlar Bölümü / Turizm ve Otel İşletmeciliği Pr.
2009 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Pınarhisar Meslek Yüksekokulu / Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü / Turizm ve Seyahat Hizmetleri Pr.
2021 Mevlana Koordinatörlüğü Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölüm KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2021 Farabi KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2021 Erasmus KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
1.
Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi
2014 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
2.
Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler
2013 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
1.
Üniversite Öğrencilerinin Memnuniyet Boyutlarının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Örneği
2020 Hakemli Uluslararası ASOS, OAJI Özgün Makale
2.
Sürdürülebilir Turizm Literatürü Üzerine Bir Değerlendirme Türkiye Bağlamı
2015 Hakemli Ulusal DOAJ, ASOS Özgün Makale
3.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
2014 Hakemli Uluslararası Asos İndex, Academic Journals Database, ajindex, oaji, Google Scholar, publons, journaltocs, crossref Özgün Makale
4.
Konaklama İşletmelerinde Bilgi Yönetimi Antalya Daki Beş Yıldızlı Otellerde Bir Uygulama
2010 Hakemli Ulusal ULAKBİM Özgün Makale
1.
Üniversite Öğrencilerinin Memnuniyet Boyutlarının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Örneği
2020 Hakemli Uluslararası ASOS, OAJI Özgün Makale
2.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
2014 Hakemli Uluslararası Asos İndex, Academic Journals Database, ajindex, oaji, Google Scholar, publons, journaltocs, crossref Özgün Makale
1.
Sürdürülebilir Turizm Literatürü Üzerine Bir Değerlendirme Türkiye Bağlamı
2015 Hakemli Ulusal DOAJ, ASOS Özgün Makale
2.
Konaklama İşletmelerinde Bilgi Yönetimi Antalya Daki Beş Yıldızlı Otellerde Bir Uygulama
2010 Hakemli Ulusal ULAKBİM Özgün Makale
1.
Psikolojik Güçlendirmenin İşe Adanmışlığa Etkisi:bir Alan Araştırması
10.05.2014 Tam metin bildiri Ulusal
2.
The Non Governmental Organizations And Associations İn Field Of Information And Document Management İn Turkey
10.04.2014 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Okula Bağlılık Düzeylerinin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi Kırklareli Üniversitesi Nde Bir Araştırma
Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Edirne Selimiye Camii Ziyaretçilerinin Beklentilerinin Saptanmasına Yönelik Bir Araştırma
Tam metin bildiri Uluslararası
5.
Conceptually Examining European Union S Activities For Lifelong Learning Within The Context Of Knowledge Society
Tam metin bildiri Uluslararası
6.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Tam metin bildiri Ulusal
7.
Sürdürülebilir Turizm Bağlamında Ekoturizmin İğneada Ölçeğinde Uygulanabilirliği
Tam metin bildiri Ulusal
8.
Otel Yöneticilerinin Bilgi Yönetimi Hakkındaki Algılarının Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi Antalya Daki Beş Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma
Tam metin bildiri Ulusal
9.
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Bilgi Arama Davranışı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Örneği
Tam metin bildiri Ulusal
10.
Yeni Eğitim Paradigması ve Bilgi Toplumunda Üniversiteler
Tam metin bildiri Uluslararası
11.
The Importance Of Knowledge Management To Achieve Sustainable Competitive Advantage
Tam metin bildiri Uluslararası
12.
Adaptation Of The Education System To The New Education Paradigms Of The Knowledge Society
Tam metin bildiri Uluslararası
1.
The Non Governmental Organizations And Associations İn Field Of Information And Document Management İn Turkey
10.04.2014 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Okula Bağlılık Düzeylerinin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi Kırklareli Üniversitesi Nde Bir Araştırma
Tam metin bildiri Uluslararası3.
Edirne Selimiye Camii Ziyaretçilerinin Beklentilerinin Saptanmasına Yönelik Bir Araştırma
Tam metin bildiri Uluslararası4.
Conceptually Examining European Union S Activities For Lifelong Learning Within The Context Of Knowledge Society
Tam metin bildiri Uluslararası5.
Yeni Eğitim Paradigması ve Bilgi Toplumunda Üniversiteler
Tam metin bildiri Uluslararası6.
The Importance Of Knowledge Management To Achieve Sustainable Competitive Advantage
Tam metin bildiri Uluslararası7.
Adaptation Of The Education System To The New Education Paradigms Of The Knowledge Society
Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Psikolojik Güçlendirmenin İşe Adanmışlığa Etkisi:bir Alan Araştırması
10.05.2014 Tam metin bildiri Ulusal
2.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Tam metin bildiri Ulusal
3.
Sürdürülebilir Turizm Bağlamında Ekoturizmin İğneada Ölçeğinde Uygulanabilirliği
Tam metin bildiri Ulusal
4.
Otel Yöneticilerinin Bilgi Yönetimi Hakkındaki Algılarının Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi Antalya Daki Beş Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma
Tam metin bildiri Ulusal
5.
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Bilgi Arama Davranışı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Örneği
Tam metin bildiri Ulusal
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2012-2013 | Kat Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 4 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | Mesleki İngilizce-I (Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı) | İngilizce | 3 |
2023-2024 | Mesleki İngilizce-I (Bilgi Yönetimi Programı) | İngilizce | 3 |
2023-2024 | Mesleki İngilizce (Bilgi Yönetimi Programı) | İngilizce | 3 |
2023-2024 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Bilgisayar Programcılığı Programı) | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Bilgi Yönetimi Programı) | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Mesleki Teknik Terimler (Bilgisayar Programcılığı) | İngilizce | 2 |
2023-2024 | Mesleki Yabancı Dil I (Aşçılık Programı 1. Sınıf) | İngilizce | 2 |
2022-2023 | Mesleki İngilizce-I (Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı) | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Mesleki Yabancı Dil I (Aşçılık Programı 1. Sınıf) | İngilizce | 2 |
2022-2023 | Mesleki İngilizce (Bilgi Yönetimi Programı) | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Mesleki İngilizce-Iı (Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı) | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Ön Büro Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Bilgi Toplumu Politikası | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Mesleki Yabancı Dil Iı (Aşçılık Programı 1. Sınıf) | İngilizce | 2 |
2022-2023 | Mesleki Yabancı Dil Iı (Aşçılık Programı 2. Sınıf) | İngilizce | 4 |
2022-2023 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Mesleki Teknik Terimler (Bilgisayar Programcılığı) | İngilizce | 2 |
2021-2022 | Mesleki İngilizce-Iı (Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı) | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Ön Büro Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Mesleki Yabancı Dil Iı (Aşçılık Programı 2. Sınıf) | İngilizce | 4 |
2021-2022 | Mesleki Yabancı Dil Iı (Aşçılık Programı 1. Sınıf) | İngilizce | 2 |
2021-2022 | Mesleki İngilizce-I (Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı) | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Mesleki İngilizce-I (Bilgi Yönetimi Programı) | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Girişimcilik (Bilgi Yönetimi Programı) | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Girişimcilik (Kontrol ve Otomasyon Programı) | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Mesleki İngilizce-Iı (Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı) | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Ön Büro Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Mesleki İngilizce-I (Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı) | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Mesleki İngilizce-I (Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı) | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Mesleki İngilizce-I (Bilgi Yönetimi Programı) | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Rezervasyon | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Mesleki İngilizce-Iı (Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı) | İngilizce | 3 |
2019-2020 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Mesleki İngilizce-I (Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı) | İngilizce | 3 |
2019-2020 | Mesleki İngilizce-I (Bilgisayar Programcılığı Programı) | İngilizce | 3 |
2019-2020 | Rezervasyon | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Ön Büro Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Mesleki İngilizce Iı | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2013-2014 | İlk Yardım | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Ön Büroda Oda İşlemleri | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Mesleki Yabancı Dil I | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Dosyalama ve Arşivleme | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Rezervasyon | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Mesleki İngilizce I | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Çevre Koruma | Türkçe | 2 |
2012-2013 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Turizm ve Çevre | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 2 |
2012-2013 | İlk Yardım | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Acente Muhasebesi | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Ziyafet Servisi Yöntemi | Türkçe | 5 |
2012-2013 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Meslek Etiği | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Rezervasyon | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Çevre Koruma | Türkçe | 2 |
2012-2013 | İletişim | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Genel Turizm | Türkçe | 2 |
2011-2012 | İlk Yardım | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2011-2012 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Turizm ve Çevre | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Seyahat İşletmelerinde Rezervasyon Sistemleri | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2011-2012 | İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Mesleki İngilizce Iı | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Meslek Etiği | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Rezervasyon | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Mesleki İngilizce I | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Çevre Koruma | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Turizm İşletmelerinde E-Ticaret | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Catering Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Mesleki Yabancı Dil I | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Mutfak Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Turizm ve Çevre | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Halkla İlişkiler | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Seyahat İşletmelerinde Rezervasyon Sistemleri | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2010-2011 | İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Mesleki Yabancı Dil Iı | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Bilgi Toplumu Politikası | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Mesleki Yabancı Dil Iı | Türkçe | 2 |
2010-2011 | İşletme Yönetimi I | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Çevre Koruma | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Turizm İşletmelerinde E-Ticaret | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Catering Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Yönetim ve Organizasyon | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Bilimsel Araştırmaya Giriş | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Mesleki Yabancı Dil I | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Mesleki Yabancı Dil I | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | Türkçe | 3 |
2009-2010 | İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Zaman Yönetimi | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Mutfak Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Büro Yönetimi ve İletişim Teknikleri | Türkçe | 2 |
Yüksekokul Birinciliği Plaketi2006 Mersin Üniversitesi
Yüksekokul Birinciliği Burs Ödülü2006 Türk Eğitim Vakfı
1.
Paradise Hotel-Antalya
2005 - 2005
2.
Almena Hotel
2004 - 2004