2015 - 2022 DoktoraSakarya Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr) (Abant İzzet Baysal Üniv. Ortak)
Tez Adı: MEYVELİ KEFİR ÜRETİMİNDE SÜKROZ İLE BİRLİKTE DOĞAL VE YAPAY TATLANDIRICI KULLANIMININ ÜRÜN KALİTESİNE ETKİSİ
2013 - 2015 Yüksek LisansSakarya Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Bazı yöresel sütlü tatlılarımızın fonksiyonel özellik kazandırılarak dondurmaya işlenmesi
2009 - 2013 LisansNamık Kemal Üniversitesi
Ziraat Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2017 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Sağlık Yüksekokulu / Beslenme ve Diyetetik Bölümü / Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı
2018 Beslenme ve Diyetetik Bölümü Bologna Koordinatör YardımcısıKırklareli Üniversitesi / Sağlık Yüksekokulu
2017 Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Beslenme ve Diyetetik Bölümü ÜyesiKırklareli Üniversitesi
2017 Beslenme ve Diyetetik Mevlana Değişim Programı Bölüm KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2017 Kırklareli Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurulu Kırklareli Üniversitesi TemsilcisiKırklareli Üniversitesi
2017 Bologna Koordinatör YardımcısıKırklareli Üniversitesi
2017 Kırklareli Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurulu Kırklareli Üniversitesi Temsilcisi- / -
1.
Geleneksel Türk İçecekleri
2023 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
2.
Sağlık Araştırmalarında Transdisipliner Yaklaşımlar
2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
1.
Phenolic Compounds, Amino Acid Profiles, And Antibacterial Properties Of Kefir Prepared Using Freeze-Dried Arbutus Unedo L. And Tamarindus İndica L. Fruits And Sweetened With Stevia, Monk Fruit Sweetener, And Aspartame
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Süt ve Ürünlerinde Tatlandırıcıların Kullanımı
2021 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Derleme Makale
1.
Phenolic Compounds, Amino Acid Profiles, And Antibacterial Properties Of Kefir Prepared Using Freeze-Dried Arbutus Unedo L. And Tamarindus İndica L. Fruits And Sweetened With Stevia, Monk Fruit Sweetener, And Aspartame
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Süt ve Ürünlerinde Tatlandırıcıların Kullanımı
2021 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Derleme Makale
1.
A Study For Increasing The Functionality Of Traditional Turkish ”semolina Dessert” Ice Cream By The Addition Of Some Industrial Wastes And Probiotic Culture
13.09.2017 Tam metin bildiri Uluslararası
2.
The Relationship Between Sensory Properties And Other Features Of Some Traditional Cheeses
04.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
1.
A Study For Increasing The Functionality Of Traditional Turkish ”semolina Dessert” Ice Cream By The Addition Of Some Industrial Wastes And Probiotic Culture
13.09.2017 Tam metin bildiri Uluslararası2.
The Relationship Between Sensory Properties And Other Features Of Some Traditional Cheeses
04.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
1.
Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim
06.03.2019 - 15.05.2019 Diğer (Ulusal) ULUSAL Yürütücü Tamamlandı
2.
Bazı Yöresel Tatlılarımız Fonksiyonel Özellik Kazandırılarak Dondurmaya İşlenmesi
15.05.2015 - 16.11.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
3.
Diyet Lif Değeri Yüksek Bazı Gıda Sanayi Artıklarınınyoğurt ve Dondurmada Kullanılabilirliği ve Bu Ürünlerinkalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
02.01.2012 - 01.10.2014 -tübitak 1001 ULUSAL Bursiyer Tamamlandı
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2022-2023 | Besin Kontrolü ve Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Özel Durumlarda Beslenme | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Besin Ambalajlama | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Demografik Yapı ve Sağlık | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Besin Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Besin Güvenliği | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Özel Durumlarda Beslenme | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Türk Mutfağı | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Besin Kontrolü ve Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Beslenme Eğitimi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Besin Ambalajlama | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Demografik Yapı ve Sağlık | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Besin Kontrolü ve Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Besin Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Besin Güvenliği | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Sosyal Antropolojiye Giriş | Türkçe | 2 |
2020-2021 | İş Ahlakı ve Sosyal Sorumluluk | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Besin Destek Ürünleri ve Fonksiyonel Besinler | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Besin Ambalajlama | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Türk Mutfağı | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Hastalıklarda Beslenme | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Besin Kontrolü ve Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Besin Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Besin Güvenliği | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Demografik Yapı ve Sağlık | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Sosyal Antropolojiye Giriş | Türkçe | 2 |
2019-2020 | İş Ahlakı ve Sosyal Sorumluluk | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Özel Durumlarda Beslenme | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Besin Ambalajlama | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Türk Mutfağı | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Besin Kontrolü ve Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Besin Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Besin Güvenliği | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Demografik Yapı ve Sağlık | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Sosyal Antropolojiye Giriş | Türkçe | 2 |
2018-2019 | İş Ahlakı ve Sosyal Sorumluluk | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Özel Durumlarda Beslenme | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Besin Ambalajlama | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Türk Mutfağı | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Mezuniyet Projesi-Iı | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Besin Kontrolü ve Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Besin Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Besin Güvenliği | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Demografik Yapı ve Sağlık | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Sosyal Antropolojiye Giriş | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Seminer-I | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Mezuniyet Projesi-I | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Besin Destek Ürünleri ve Fonksiyonel Besinler | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Besin Ambalajlama | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Beslenme Ekolojisi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Besin Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Besin Güvenliği | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Demografik Yapı ve Sağlık | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Sosyal Antropolojiye Giriş | Türkçe | 2 |
1.
Kurumsal Mesleki Gelişim Eğitici Eğitimi
09.12.2019 - 24.12.2019 Ulusal
2.
Iso 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme
22.04.2013 - 22.04.2013 Ulusal
3.
Iso 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi
21.04.2013 - 21.04.2013 Ulusal