2019 - Henüz tamamlanmadı DoktoraTekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr)
2016 - 2019 Yüksek LisansTekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Işınlama işlemi uygulanmış sumak (Rhus coriaria L.)meyve yağlarının fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
2012 - 2016 LisansKırklareli Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2023 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi
1.
Her Yönüyle Havsa
2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
2.
Engıneerıng And Archıtectural Scıences Theory, Current Researches And New Trends/2021
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
1.
Bozanın Dondurmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Trakya Bölgesinde Coğrafi İşaretleme Çalışmaları ve Bölge Ekonomisine Katkısı
2022 Hakemli Ulusal TR DİZİN Derleme Makale
3.
Determination Of Physicochemical Properties Of İrradiated Sumac (Rhus Coriaria L.) Fruit Oils
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
4.
Advanced Glycatıon End Products In Foods
2021 Hakemli Uluslararası Index copernicus Derleme Makale
5.
Sumak (Rhus Coriaria L.) Meyvesinin Fizikokimyasal Özellikleri
2020 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
6.
Properties Of Sumac Plant And Its Importance İn Nutrition
2020 Hakemli Uluslararası İndex Copernicus,scimatic Derleme Makale
1.
Determination Of Physicochemical Properties Of İrradiated Sumac (Rhus Coriaria L.) Fruit Oils
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Advanced Glycatıon End Products In Foods
2021 Hakemli Uluslararası Index copernicus Derleme Makale
3.
Sumak (Rhus Coriaria L.) Meyvesinin Fizikokimyasal Özellikleri
2020 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
4.
Properties Of Sumac Plant And Its Importance İn Nutrition
2020 Hakemli Uluslararası İndex Copernicus,scimatic Derleme Makale
1.
Bozanın Dondurmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Trakya Bölgesinde Coğrafi İşaretleme Çalışmaları ve Bölge Ekonomisine Katkısı
2022 Hakemli Ulusal TR DİZİN Derleme Makale
1.
Aroma Üretimi Yapan Firmalarda Haccp Kriterlerinin İncelenmesi
06.10.2024 Tam metin bildiri Uluslararası
2.
Tekirdağ İlinde Faaliyet Gösteren Hazır Yemek Üretim ve Toplu Tüketim Sektöründe Çalışanların Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi
06.10.2024 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Factors Affectıng Consumer Preference In Meat Consumptıon
17.02.2024 Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Glutensiz Noodle Üretimi
17.02.2024 Tam metin bildiri Uluslararası
5.
The Covıd 19 Pandemıc And Food Securıty In Turkıye
28.12.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
6.
Artıchoke Puree Productıon
28.12.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
7.
Pros And Cons Of Non-Thermal Techniques İn Food Processing And Preservation
04.08.2023 Özet bildiri Uluslararası
8.
Formation Of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (Pah) İn Vegetable Oils And Methods Of Prevention
03.10.2022 Özet bildiri Uluslararası
9.
health Risks That May Occur İn Vegetable Oils Used For Frying
03.10.2022 Özet bildiri Uluslararası
10.
Trakya Bölgesinde Coğrafi İşaretleme Çalışmaları ve Bölge Ekonomisine Katkısı
13.05.2022 Özet bildiri Uluslararası
11.
Antifiriz Proteinler ve Gıdalarda Kullanımı
22.03.2022 Özet bildiri Ulusal
12.
Pandemi (Covid 19) Sürecinde Gıda Güvencesi ve Gıda Güvenliği
22.03.2022 Özet bildiri Ulusal
13.
Zeytinyağında Bulunan ve Önemli Bir Hidrokarbon Olan Skualenin Kimyasal Yapısı ve Sağlık Yönünden Faydaları
22.03.2022 Özet bildiri Ulusal
14.
Rafinasyon Prosesleri Süresince Biyoaktif Bileşenler Meydana Gelen Kayıplar ve Kayıpların Azaltılmasını Etkileyen Unsurlar
22.03.2022 Özet bildiri Ulusal
15.
New Trends İn Vegetable Oil Consumption
11.02.2022 Özet bildiri Uluslararası
16.
Chemical Properties And Bioactive Components Of Peanut Oil
11.02.2022 Özet bildiri Uluslararası
17.
Properties Of Sumac Plant And İts İmportance İn Nutrition
03.09.2020 Özet bildiri Uluslararası
18.
Physicochemical Properties Of Sumac (Rhus Coriaria L.) Fruit
03.09.2020 Özet bildiri Uluslararası
19.
gıda İşleme ve Korumada Termal Olmayan Tekniklerin Artıları ve Eksileri
özet bildiri
20.
gıda İşleme ve Korumada Termal Olmayan Tekniklerin Artıları ve Eksileri
özet bildiri
1.
Aroma Üretimi Yapan Firmalarda Haccp Kriterlerinin İncelenmesi
06.10.2024 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Tekirdağ İlinde Faaliyet Gösteren Hazır Yemek Üretim ve Toplu Tüketim Sektöründe Çalışanların Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi
06.10.2024 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Factors Affectıng Consumer Preference In Meat Consumptıon
17.02.2024 Tam metin bildiri Uluslararası4.
Glutensiz Noodle Üretimi
17.02.2024 Tam metin bildiri Uluslararası5.
The Covıd 19 Pandemıc And Food Securıty In Turkıye
28.12.2023 Tam metin bildiri Uluslararası6.
Artıchoke Puree Productıon
28.12.2023 Tam metin bildiri Uluslararası7.
Pros And Cons Of Non-Thermal Techniques İn Food Processing And Preservation
04.08.2023 Özet bildiri Uluslararası8.
Formation Of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (Pah) İn Vegetable Oils And Methods Of Prevention
03.10.2022 Özet bildiri Uluslararası9.
health Risks That May Occur İn Vegetable Oils Used For Frying
03.10.2022 Özet bildiri Uluslararası10.
Trakya Bölgesinde Coğrafi İşaretleme Çalışmaları ve Bölge Ekonomisine Katkısı
13.05.2022 Özet bildiri Uluslararası11.
New Trends İn Vegetable Oil Consumption
11.02.2022 Özet bildiri Uluslararası12.
Chemical Properties And Bioactive Components Of Peanut Oil
11.02.2022 Özet bildiri Uluslararası13.
Properties Of Sumac Plant And İts İmportance İn Nutrition
03.09.2020 Özet bildiri Uluslararası14.
Physicochemical Properties Of Sumac (Rhus Coriaria L.) Fruit
03.09.2020 Özet bildiri Uluslararası
1.
Antifiriz Proteinler ve Gıdalarda Kullanımı
22.03.2022 Özet bildiri Ulusal
2.
Pandemi (Covid 19) Sürecinde Gıda Güvencesi ve Gıda Güvenliği
22.03.2022 Özet bildiri Ulusal
3.
Zeytinyağında Bulunan ve Önemli Bir Hidrokarbon Olan Skualenin Kimyasal Yapısı ve Sağlık Yönünden Faydaları
22.03.2022 Özet bildiri Ulusal
4.
Rafinasyon Prosesleri Süresince Biyoaktif Bileşenler Meydana Gelen Kayıplar ve Kayıpların Azaltılmasını Etkileyen Unsurlar
22.03.2022 Özet bildiri Ulusal
1.
Kırklareli Köftesinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Soğuk Plazma Uygulamasının Raf Ömrü Üzerine Etkisinin İncelenmesi
01.08.2024 Diğer (Ulusal) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 3.262.896,6 TÜRK LİRASI
2.
Soğuk Plazma Tekniği ve Aronya Ekstraktı Kullanılarak Üretilen Sucukların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
17.01.2023 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 59997.1 TÜRK LİRASI
3.
Trakya Bölgesi Koşullarında Farklı Sulama Suyu Uygulamalarının Chandler Çeşidi Ceviz Ağaçlarının Gelişim, Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi
15.03.2021 - 15.03.2024 -tübitak 1001 ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 371,550 TÜRK LİRASI
4.
Işınlama İşlemi Uygulanmış Sumak Tohum Yağlarının Oksidatif Stabiliteleri, Kimyasal Özellikleri ve Yağ Asidi Bileşimlerinin Belirlenmesi
22.10.2018 - 26.07.2019 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 7000 TÜRK LİRASI
5.
Ülkemizde Tescil Edilmiş Bazı Oleik Tip ve Linoleik Tip Ayçiceği Çeşitlerinin Yağ Verimi ile Bazı Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
01.06.2015 - 01.05.2016 Tübitak Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 2500 TÜRK LİRASI