2008 - 2014 DoktoraSüleyman Demirel Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü
Tez Adı: BILDIRCIN YETİŞTİRİCİLİĞİNDE, FARKLI YAĞ KAYNAKLARININ RASYONDA KULLANIMININ BESİ PERFORMANSI, KARKAS ÖZELLİKLERİ, ET KALİTESİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
2005 - 2008 Yüksek LisansSüleyman Demirel Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü
Tez Adı: Tuz oranı düşürülmüş hindi döneri üretiminde transglutaminaz enziminin kullanım imkanlarının araştırılması
2000 - 2005 LisansSüleyman Demirel Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü
2016 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2014 - 2016 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2017 - 2020 Arş. Uyg. Merkezi MüdürüKırklareli Üniversitesi
2016 - 2017 Arş. Uyg. Merkezi Müdür YardımcısıKırklareli Üniversitesi
1.
Dijital Dönüşümün Sektörel Analizleri
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
2.
Kırklareli Beyaz Peyniri
2018 Bilimsel Kitap Tümü Uluslararası
1.
Turkey Jerky As A Potantial Meat Snack
2022 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
2.
Ülkemiz İçin Farklı Bir Yağ Kaynağı: Pirinç Kepeği Yağı
2018 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Derleme Makale
3.
Nonoccupational Exposure Of Agricultural Area Residents To Pesticides: Pesticide Accumulation And Evaluation Of Genotoxicity
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
4.
Seasonal Variation Of Pesticide Accumulation And Heat Shock Protein Expressions İn Blood Of People Live İn Monoculture Rice Farming Area İn Edirne Turkiye
2016 Hakemli Uluslararası SCI Özet
5.
Ekmeklik Buğday Triticum Aestivum L Çeşitlerinin Bazı Agronomik Özellikleri ve Stabilite Parametrelerinin Saptanması
2015 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
6.
Effect Of Textured Soy Protein And Tomato Pulp On Chemical Physical And Sensory Properties Of Ground Chicken Döner Kebab
2012 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
7.
Effect Of Microbial Transglutaminase Sodium Caseinate And Non Fat Dry Milk On Quality Of Salt Free Low Fat Turkey Döner Kebab
2009 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
8.
Effect Of Ammonia And Sodium Erythorbate On The Pink Color Defect İn Turkey Meat
2006 Hakemli Ulusal CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBIM UVT (Life Sciences Database) and DOAJ database systems Özgün Makale
1.
Turkey Jerky As A Potantial Meat Snack
2022 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
2.
Nonoccupational Exposure Of Agricultural Area Residents To Pesticides: Pesticide Accumulation And Evaluation Of Genotoxicity
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Seasonal Variation Of Pesticide Accumulation And Heat Shock Protein Expressions İn Blood Of People Live İn Monoculture Rice Farming Area İn Edirne Turkiye
2016 Hakemli Uluslararası SCI Özet
4.
Effect Of Textured Soy Protein And Tomato Pulp On Chemical Physical And Sensory Properties Of Ground Chicken Döner Kebab
2012 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
5.
Effect Of Microbial Transglutaminase Sodium Caseinate And Non Fat Dry Milk On Quality Of Salt Free Low Fat Turkey Döner Kebab
2009 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Ülkemiz İçin Farklı Bir Yağ Kaynağı: Pirinç Kepeği Yağı
2018 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Derleme Makale
2.
Ekmeklik Buğday Triticum Aestivum L Çeşitlerinin Bazı Agronomik Özellikleri ve Stabilite Parametrelerinin Saptanması
2015 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
3.
Effect Of Ammonia And Sodium Erythorbate On The Pink Color Defect İn Turkey Meat
2006 Hakemli Ulusal CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBIM UVT (Life Sciences Database) and DOAJ database systems Özgün Makale
1.
Geleneksel Bir Gıda Kvass
20.09.2023 Özet bildiri Uluslararası
2.
Performance Of Pı40, A Rıce Blast Durable Resıstant Gene, And pı40 Gene Introgressed Advanced Lınes At Fıeld Condıtıons
03.09.2021 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Operatıng Optıons In Halal Gelatın Productıon Of Dıfferent Anımal Resources
03.11.2018 Özet bildiri Uluslararası
4.
Aroma Characterization Of Kırklareli Ripened White Cheese
02.09.2018 Özet bildiri Uluslararası
5.
Balık Köftesi
16.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
6.
Gıda Ürünleri Üretiminde 3d (Üç Boyutlu) Yazıcı Kullanımı
16.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
7.
Mitochondrial Dna Damage And Gene Repair Response To Agricultural Contamination İn Blood Of People Living Around Monoculture Rice Farming Areas
04.10.2017 Özet bildiri Uluslararası
8.
Oxidative Stress Responses And Blood Metal Accumulation İn Human Living İn Intensive Agricultural Area
04.10.2017 Özet bildiri Uluslararası
9.
Effect Of Rainfall And Humidity During Shooting And Grain Filling Period On Yield And Quality İn Bread Wheat Triticum Aestivum L Cultıvars
06.10.2016 Tam metin bildiri Uluslararası
10.
Biopellet Production From Waste Materials Of The Sunflower İs A Major Industrial Plant
29.05.2016 Özet bildiri Uluslararası
11.
Deep Frying Quality Of High Oleic Sunflower Oil
29.05.2016 Özet bildiri Uluslararası
12.
The Differences Between Linoleic Ans High Oleic Sunflower Oil
29.05.2016 Özet bildiri Uluslararası
13.
Effect Of Temperature During Shooting And Grain Filling Period On Yield And Some Quality Parameters Of The Bread Wheat Triticum Aestivum L Cultivars
18.04.2016 Özet bildiri Uluslararası
14.
Marker Assisted Blast Magnoporthe Oryzae Resistant Rice Breeding Studies İn Turkey
18.02.2016 Özet bildiri Uluslararası
15.
Use Of Oat İn Traditional Foods And Effects Of Human Health
Poster Uluslararası
16.
Traditional Smoking Applications For Meat Products
Poster Uluslararası
17.
Trakya Bölgesinde Bazı Arpa Hordeum Vulgare L Genotiplerinin Verim ve Bazı Agronomik Özelliklerinin Araştırılması
07.09.2015 Özet bildiri Ulusal
18.
Ülkemiz İçin Farklı Bir Yağ Kaynağı Pirinç Yağı
07.05.2015 Poster Ulusal
19.
Ekmeklik Buğday Triticum Aestivum L Çeşitlerinin Bazı Agronomik Özellikleri ve Stabilite Parametrelerinin Saptanması
28.04.2015 Tam metin bildiri Ulusal
20.
Ayçiçeği Yağı Küspesinin Protein Kaynağı Olarak Kullanılması
21.04.2015 Poster Ulusal
21.
Determination Of Yield Some Agronomical And Physiological Traits And Stability Parameters Of The Bread Wheat Triticum Aestivum L Genotypes
27.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
22.
The Usage Of Sunflower Meal As A Protein Source
08.09.2014 Poster Uluslararası
23.
Sensory Evaluation Physicochemıcal Properties Of Fermented Red Grape Beverages Hardaliye
08.09.2014 Poster Uluslararası
24.
Bread Wheat Triticum Aestivum L Breeding Research In Trakya Region And Yield Some Physiological And Agricultural Traits Of The Developed Cultivars
08.09.2014 Poster Uluslararası
25.
Determination Of Yield Stability Parameters And Some Agricultural Traits Of The Barley Hordeum Vulgare L Genotypes In Trakya Region
08.09.2014 Poster Uluslararası
26.
Investigation Of The Effects Of Using Different Fat Sources İn Diets On Performance Meat Quality And Shelf Life İn Quail Production
26.05.2014 Poster Uluslararası
27.
Bıldırcın Etinin Osmanlı Mutfağındaki Yeri
17.04.2014 Poster Ulusal
28.
Pi40 Geninin Turkiye Deki Çeltik Yanıklık Hastalığı Irklarına Tarla Koşullarında Dayanıklılığının Araştırılması ve Markör Yardımıyla Geri Melezleme ile Kızıltan Çeltik Çeşidine Aktarılması Çalışmaları
10.09.2013 Özet bildiri Ulusal
29.
Effect Of Textured Soy Protein And Tomato Pulp On Chemical Physical And Sensory Properties Of Ground Chicken Döner Kebab
26.05.2011 Poster Uluslararası
30.
Döner Kebap Çeşitleri Üretim Teknikleri ve Yapılan Bilimsel Çalışmalar
15.04.2010 Tam metin bildiri Uluslararası
31.
Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi ve Et Ürünlerinde Kullanım İmkânlarının Araştırılması
14.12.2009 Poster Ulusal
32.
Mekanik Olarak Ayrılmış Kanatlı Etlerinde Karşılaşılan Kalite Problemleri
08.11.2007 Poster Ulusal
33.
Turkish Style Aromated Ready To Eat Meat Snack Production Consumer Acceptability And Safety Evaluation
09.03.2009 Tam metin bildiri Uluslararası
34.
Gıdalarda Dioksin Varlığı ve Sağlık Üzerine Etkileri
24.05.2006 Poster Ulusal
1.
Geleneksel Bir Gıda Kvass
20.09.2023 Özet bildiri Uluslararası2.
Performance Of Pı40, A Rıce Blast Durable Resıstant Gene, And pı40 Gene Introgressed Advanced Lınes At Fıeld Condıtıons
03.09.2021 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Operatıng Optıons In Halal Gelatın Productıon Of Dıfferent Anımal Resources
03.11.2018 Özet bildiri Uluslararası4.
Aroma Characterization Of Kırklareli Ripened White Cheese
02.09.2018 Özet bildiri Uluslararası5.
Balık Köftesi
16.11.2017 Özet bildiri Uluslararası6.
Gıda Ürünleri Üretiminde 3d (Üç Boyutlu) Yazıcı Kullanımı
16.11.2017 Özet bildiri Uluslararası7.
Mitochondrial Dna Damage And Gene Repair Response To Agricultural Contamination İn Blood Of People Living Around Monoculture Rice Farming Areas
04.10.2017 Özet bildiri Uluslararası8.
Oxidative Stress Responses And Blood Metal Accumulation İn Human Living İn Intensive Agricultural Area
04.10.2017 Özet bildiri Uluslararası9.
Effect Of Rainfall And Humidity During Shooting And Grain Filling Period On Yield And Quality İn Bread Wheat Triticum Aestivum L Cultıvars
06.10.2016 Tam metin bildiri Uluslararası10.
Biopellet Production From Waste Materials Of The Sunflower İs A Major Industrial Plant
29.05.2016 Özet bildiri Uluslararası11.
Deep Frying Quality Of High Oleic Sunflower Oil
29.05.2016 Özet bildiri Uluslararası12.
The Differences Between Linoleic Ans High Oleic Sunflower Oil
29.05.2016 Özet bildiri Uluslararası13.
Effect Of Temperature During Shooting And Grain Filling Period On Yield And Some Quality Parameters Of The Bread Wheat Triticum Aestivum L Cultivars
18.04.2016 Özet bildiri Uluslararası14.
Marker Assisted Blast Magnoporthe Oryzae Resistant Rice Breeding Studies İn Turkey
18.02.2016 Özet bildiri Uluslararası15.
Use Of Oat İn Traditional Foods And Effects Of Human Health
Poster Uluslararası16.
Traditional Smoking Applications For Meat Products
Poster Uluslararası17.
Determination Of Yield Some Agronomical And Physiological Traits And Stability Parameters Of The Bread Wheat Triticum Aestivum L Genotypes
27.11.2014 Özet bildiri Uluslararası18.
The Usage Of Sunflower Meal As A Protein Source
08.09.2014 Poster Uluslararası19.
Sensory Evaluation Physicochemıcal Properties Of Fermented Red Grape Beverages Hardaliye
08.09.2014 Poster Uluslararası20.
Bread Wheat Triticum Aestivum L Breeding Research In Trakya Region And Yield Some Physiological And Agricultural Traits Of The Developed Cultivars
08.09.2014 Poster Uluslararası21.
Determination Of Yield Stability Parameters And Some Agricultural Traits Of The Barley Hordeum Vulgare L Genotypes In Trakya Region
08.09.2014 Poster Uluslararası22.
Investigation Of The Effects Of Using Different Fat Sources İn Diets On Performance Meat Quality And Shelf Life İn Quail Production
26.05.2014 Poster Uluslararası23.
Effect Of Textured Soy Protein And Tomato Pulp On Chemical Physical And Sensory Properties Of Ground Chicken Döner Kebab
26.05.2011 Poster Uluslararası24.
Döner Kebap Çeşitleri Üretim Teknikleri ve Yapılan Bilimsel Çalışmalar
15.04.2010 Tam metin bildiri Uluslararası25.
Turkish Style Aromated Ready To Eat Meat Snack Production Consumer Acceptability And Safety Evaluation
09.03.2009 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Trakya Bölgesinde Bazı Arpa Hordeum Vulgare L Genotiplerinin Verim ve Bazı Agronomik Özelliklerinin Araştırılması
07.09.2015 Özet bildiri Ulusal
2.
Ülkemiz İçin Farklı Bir Yağ Kaynağı Pirinç Yağı
07.05.2015 Poster Ulusal
3.
Ekmeklik Buğday Triticum Aestivum L Çeşitlerinin Bazı Agronomik Özellikleri ve Stabilite Parametrelerinin Saptanması
28.04.2015 Tam metin bildiri Ulusal
4.
Ayçiçeği Yağı Küspesinin Protein Kaynağı Olarak Kullanılması
21.04.2015 Poster Ulusal
5.
Bıldırcın Etinin Osmanlı Mutfağındaki Yeri
17.04.2014 Poster Ulusal
6.
Pi40 Geninin Turkiye Deki Çeltik Yanıklık Hastalığı Irklarına Tarla Koşullarında Dayanıklılığının Araştırılması ve Markör Yardımıyla Geri Melezleme ile Kızıltan Çeltik Çeşidine Aktarılması Çalışmaları
10.09.2013 Özet bildiri Ulusal
7.
Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi ve Et Ürünlerinde Kullanım İmkânlarının Araştırılması
14.12.2009 Poster Ulusal
8.
Mekanik Olarak Ayrılmış Kanatlı Etlerinde Karşılaşılan Kalite Problemleri
08.11.2007 Poster Ulusal
9.
Gıdalarda Dioksin Varlığı ve Sağlık Üzerine Etkileri
24.05.2006 Poster Ulusal
1.
Hardaliyenin Farklı Taşıyıcı Ajanlar Yardımıyla Dondurarak Kurutma Potansiyelinin Belirlenmesi, Sürecin Yanıt Yüzey Yöntemiyle Optimizasyonu, Kurutulan Ürünlerin Teknofonksiyonel ve Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması, İnvitro Koşullarda Antihiperglisemik Etki Potansiyellerinin İncelenmesi
15.09.2023 -tübitak 1002 ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 59940 TÜRK LİRASI
2.
Farklı Çözgenler ile Ekstrakte Edilen Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Kompozisyonunun Karşılaştırılması
12.03.2019 - 19.03.2021 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 8048.7 TÜRK LİRASI
3.
Hamsi (Engraulis Encrasicolus) Döner Üretimi; Kimyasal, mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Araştırılması
23.02.2017 - 29.08.2018 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 28979,62 TÜRK LİRASI
4.
Kırklareli Beyaz Peyniri Coğrafi İşaret Projesi
01.05.2016 - 01.12.2016 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 35000 TÜRK LİRASI
5.
Kırklareli Eski Kaşar Peyniri Coğrafi İşaret Projesi
01.05.2016 - 01.12.2016 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 35000 TÜRK LİRASI
6.
İpsala Bölgesine Monokültür Çeltik Tarımının Doğa ve İnsanlar Üzerine Genotoksik Etkileri
15.05.2015 - 15.07.2018 -tübitak 1001 ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 354000 TÜRK LİRASI
7.
Moleküler Teknikler Kullanılarak Çeltik Beyaz Uç Nematodunun Aphelenchoides Besseyi Tanımlanması İçin Sistemin Oluşturulması
04.12.2014 - 11.03.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 30000 TÜRK LİRASI
8.
08 Tr 003 Hibrit Ayçiçeği Çeşidinin Mildiyö (Plasmopara Halstedii (Farl.) Berl. And de Toni) Hastaliğina Genetik Olarak Dayanikli Duruma Getirilmesi
01.10.2014 - 01.03.2018 -tübitak 1505 ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 100846 TÜRK LİRASI
9.
Ayçiçeğinde Problem Olan Orobanşın Yeni Irkına Dayanıklı Genlerin Markır Yardımıyla Belirlenmesi
01.08.2014 - 01.08.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 50000 TÜRK LİRASI
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2015-2016 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Biyoteknoloji | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Proses Kontrol | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Tahıl Teknolojisi | Türkçe | 4 |
Tarih | Tez Adı | Yazar | Bölüm | Durum |
---|---|---|---|---|
2024 | Farklı Bir Simbiyotik İçecek Olan Kvassın Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi | SELDA LEYLAK ÇAŞKURLU | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
1.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
2016 Dergi Uluslararası
ID | Başlık | Tarih | İncele | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
738 | Tahıl Teknolojisi Uygulama Sınavı Sonuçları | 29.05.2015 13:52:15 | 26.05.2015 tarihinde yapılan Tahıl Teknolojisi Uygulama Sınavında, sınava giren tüm öğrenciler BAŞARILI olmuştur. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
739 | Tahıl Teknolojisi Dersi - Derse Devam Durumu Tablosu | 29.05.2015 13:51:46 |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
695 | Tahıl Teknolojisi Vize Notları | 26.04.2015 22:04:16 |
|