2018 - 2024 DoktoraYıldız Teknik Üniversitesi
Kimya-Metalurji Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Bilimleri Anabilim Dalı
Tez Adı: Bozada laktik asit bakterisi ve maya starter kültürü kullanımının mineral, biyoaktif madde ve protein biyoerişilebilirliğine etkisi
2015 - 2018 Yüksek LisansUludağ Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Bebek ek gıdalarının antioksidan kapasitelerinin ve biyoalınabilirliklerinin belirlenmesi
2009 - 2014 LisansErciyes Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2017 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2025 Dr. Öğr. ÜyesiKırklareli Üniversitesi
1.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Enzymatic And Antimicrobial Activities Of Lactic Acid Bacteria And Yeasts İsolated From Boza, A Traditional Fermented Grain Based Beverage
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
In Vitro Evaluation Of The Bioaccessibility Of Antioxidative Properties İn Commercially Baby Foods
2020 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
4.
Effect Of Evaporated Ethyl Pyruvate On Reducing Salmonella Enteritidis İn Raw Chicken Meat
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
5.
Rumex Acetosella L’nin Biyoalınabilir Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2019 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
6.
Yenilebilir Yabani Bir Bitki Gundelia Tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2017 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Enzymatic And Antimicrobial Activities Of Lactic Acid Bacteria And Yeasts İsolated From Boza, A Traditional Fermented Grain Based Beverage
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
In Vitro Evaluation Of The Bioaccessibility Of Antioxidative Properties İn Commercially Baby Foods
2020 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
4.
Effect Of Evaporated Ethyl Pyruvate On Reducing Salmonella Enteritidis İn Raw Chicken Meat
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
5.
Rumex Acetosella L’nin Biyoalınabilir Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2019 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
1.
Yenilebilir Yabani Bir Bitki Gundelia Tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2017 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Investıgatıon Of Mıneral, Bıoactıve Substance And Proteın Bıoaccessıbılıty Of Boza Obtaıned Usıng Dıfferent Starter Culture Combınatıons
24.09.2024 Özet bildiri Uluslararası
2.
Health Benefits Of Chia Seed (Salvia Hispanica L.) And Evaluation Of Its Use In Food Industry
16.10.2024 Özet bildiri Uluslararası
3.
Physicochemical Properties Of Boza Obtained Using Starter Cultures
10.06.2024 Özet bildiri Uluslararası
4.
Determınatıon Of Enzymatıc And Antımcrobıal Actıvıtıes Of Lactıc Acıd Bacterıa And Yeasts Isolated From Boza
20.05.2024 Özet bildiri Uluslararası
5.
Molecular Methods Used In Mıcroorganısm Defınıtıon
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
6.
Unconscıous Antıbıotıc Use And Bacterıal Antıbıotıc Resıstance Problem
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
7.
Inhibition Effect Of Spıces On Staphylococcus Aureus İn The Meatballs
03.06.2018 Özet bildiri Ulusal
8.
Investigation Of Regional Kırklareli White Cheese İn Terms Of Production Hygiene
03.06.2018 Özet bildiri Ulusal
9.
Antioxidant Properties Of Baby Foods Containing Fruit İn Turkey.
02.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
10.
Bioaccessibility Of Phenolic Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
11.
Decontamination Of Meatballs With Spices That Commonly Used
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
12.
Antioxidant Evaluations Of Gundelia Tournefortii: A Wild Edible Plant
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
13.
Antioxidant Activities, Total Phenolic Contents And Their Bioaccessibilities Of Rumex Acetosella L.
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
14.
Bebek Gıdalarının Minerallerle Zenginleştirilmesi
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
1.
Investıgatıon Of Mıneral, Bıoactıve Substance And Proteın Bıoaccessıbılıty Of Boza Obtaıned Usıng Dıfferent Starter Culture Combınatıons
24.09.2024 Özet bildiri Uluslararası2.
Health Benefits Of Chia Seed (Salvia Hispanica L.) And Evaluation Of Its Use In Food Industry
16.10.2024 Özet bildiri Uluslararası3.
Physicochemical Properties Of Boza Obtained Using Starter Cultures
10.06.2024 Özet bildiri Uluslararası4.
Determınatıon Of Enzymatıc And Antımcrobıal Actıvıtıes Of Lactıc Acıd Bacterıa And Yeasts Isolated From Boza
20.05.2024 Özet bildiri Uluslararası5.
Molecular Methods Used In Mıcroorganısm Defınıtıon
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası6.
Unconscıous Antıbıotıc Use And Bacterıal Antıbıotıc Resıstance Problem
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası7.
Antioxidant Properties Of Baby Foods Containing Fruit İn Turkey.
02.11.2017 Özet bildiri Uluslararası8.
Bioaccessibility Of Phenolic Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası9.
Decontamination Of Meatballs With Spices That Commonly Used
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası10.
Antioxidant Evaluations Of Gundelia Tournefortii: A Wild Edible Plant
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası11.
Antioxidant Activities, Total Phenolic Contents And Their Bioaccessibilities Of Rumex Acetosella L.
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
1.
Inhibition Effect Of Spıces On Staphylococcus Aureus İn The Meatballs
03.06.2018 Özet bildiri Ulusal
2.
Investigation Of Regional Kırklareli White Cheese İn Terms Of Production Hygiene
03.06.2018 Özet bildiri Ulusal
3.
Bebek Gıdalarının Minerallerle Zenginleştirilmesi
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
1.
Trakya Bölgesi'ndeki Tank Sütlerinin Mikrobiyolojik ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
03.07.2024 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 49.960 TÜRK LİRASI
2.
Türkiye'nin Avrupa Yakasındaki Süt Toplama Tanklarından Alınan Örneklerden İzole Edilen Bakterilerin Antibiyotik Duyarlılığı ve Antibiyotik Dirençliliğinin Belirlenmesi
01.07.2024 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 436.383 TÜRK LİRASI
3.
Hardaliye Üretimi, Optimizasyonu ve Farklı Şekillerde İşlenerek Değerlendirilmesi
19.11.2022 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 1.264.639,02 TÜRK LİRASI
4.
Süt ve Süt Ürünlerinin Karakterizasyonu ve Yeni Ürün Geliştirme
26.10.2022 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 2.854.909,67 TÜRK LİRASI
5.
Bozada Laktik Asit Bakterisi ve Maya Starter Kültürü Kullanımının Mineral Biyoaktif Madde ve Protein Biyoerişilebilirliğine Etkisi
23.08.2022 - 05.08.2024 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
6.
Geleneksel Kırklareli Beyaz Peynirinden İzole Edilecek Laktik Asit Bakterilerinin (Lab) Fenotipik ve Genotipik Yöntemlerle Tanımlanarak Starter Kültür Olma Potansiyellerinin Belirlenmesi.
20.09.2017 - 31.12.2018 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 20.936,60 TÜRK LİRASI