2018 - 2024 DoktoraYıldız Teknik Üniversitesi
Kimya-Metalurji Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Bilimleri Anabilim Dalı
2015 - 2018 Yüksek LisansUludağ Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Bebek ek gıdalarının antioksidan kapasitelerinin ve biyoalınabilirliklerinin belirlenmesi
2009 - 2014 LisansErciyes Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2017 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
1.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Enzymatic And Antimicrobial Activities Of Lactic Acid Bacteria And Yeasts İsolated From Boza, A Traditional Fermented Grain Based Beverage
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
In Vitro Evaluation Of The Bioaccessibility Of Antioxidative properties İn Commercially Baby Foods
2020 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
4.
Rumex Acetosella L’nin Biyoalınabilir Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
5.
Effect Of Evaporated Ethyl Pyruvate On Reducing Salmonella Enteritidis İn Raw Chicken Meat
2019 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
6.
Yenilebilir Yabani Bir Bitki Gundelia Tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2017 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Enzymatic And Antimicrobial Activities Of Lactic Acid Bacteria And Yeasts İsolated From Boza, A Traditional Fermented Grain Based Beverage
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
In Vitro Evaluation Of The Bioaccessibility Of Antioxidative properties İn Commercially Baby Foods
2020 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
4.
Effect Of Evaporated Ethyl Pyruvate On Reducing Salmonella Enteritidis İn Raw Chicken Meat
2019 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
1.
Rumex Acetosella L’nin Biyoalınabilir Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Yenilebilir Yabani Bir Bitki Gundelia Tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2017 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Physicochemical Properties Of Boza Obtained Using Starter Cultures
Özet bildiri Ulusal
2.
Determınatıon Of Enzymatıc And Antımcrobıal Actıvıtıes Of Lactıc Acıd Bacterıa And Yeasts Isolated From Boza
Özet bildiri Ulusal
3.
Molecular Methods Used In Mıcroorganısm Defınıtıon
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Unconscıous Antıbıotıc Use And Bacterıal Antıbıotıc Resıstance Problem
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
5.
Inhibition Effect Of Spıces On Staphylococcus Aureus İn The Meatballs
03.06.2018 Özet bildiri Uluslararası
6.
Investigation Of Regional Kırklareli White Cheese İn Terms Of Production Hygiene
03.06.2018 Özet bildiri Uluslararası
7.
Antioxidant Properties Of Baby Foods Containing Fruit İn Turkey
02.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
8.
Bioaccessibility Of Phenolic Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
9.
Decontamination Of Meatballs With Spices That Commonly Used
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
10.
Antioxidant Evaluations Of Gundelia Tournefortii: A Wild Edible Plant
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
11.
Antioxidant Activities, Total Phenolic Contents And Their Bioaccessibilities Of Rumex Acetosella L.
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
12.
Bebek Gıdalarının Minerallerle Zenginleştirilmesi
Özet bildiri Ulusal
1.
Molecular Methods Used In Mıcroorganısm Defınıtıon
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Unconscıous Antıbıotıc Use And Bacterıal Antıbıotıc Resıstance Problem
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Inhibition Effect Of Spıces On Staphylococcus Aureus İn The Meatballs
03.06.2018 Özet bildiri Uluslararası4.
Investigation Of Regional Kırklareli White Cheese İn Terms Of Production Hygiene
03.06.2018 Özet bildiri Uluslararası5.
Antioxidant Properties Of Baby Foods Containing Fruit İn Turkey
02.11.2017 Özet bildiri Uluslararası6.
Bioaccessibility Of Phenolic Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası7.
Decontamination Of Meatballs With Spices That Commonly Used
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası8.
Antioxidant Evaluations Of Gundelia Tournefortii: A Wild Edible Plant
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası9.
Antioxidant Activities, Total Phenolic Contents And Their Bioaccessibilities Of Rumex Acetosella L.
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
1.
Physicochemical Properties Of Boza Obtained Using Starter Cultures
Özet bildiri Ulusal
2.
Determınatıon Of Enzymatıc And Antımcrobıal Actıvıtıes Of Lactıc Acıd Bacterıa And Yeasts Isolated From Boza
Özet bildiri Ulusal
3.
Bebek Gıdalarının Minerallerle Zenginleştirilmesi
Özet bildiri Ulusal
1.
Hardaliye Üretimi Optimizasyonu ve Farklı Şekillerde İşlenerek Değerlendirilmesi
29.11.2022 Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı Projesi (Bkop) Ulusal Araştırmacı Devam ediyor 1.264.639,02 Türk lirası
2.
Süt ve Süt Ürünlerinin Karakterizasyonu ve Yeni Ürün Geliştirme
26.10.2022 Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı Projesi (Bkop) Ulusal Araştırmacı Devam ediyor 2.854.909,67 Türk lirası
3.
Bozada Laktik Asit Bakterisi ve Maya Starter Kültürü Kullanımının Mineral Biyoaktif Madde ve Protein Biyoerişilebilirliğine Etkisi
23.08.2022 - 05.08.2024 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
4.
Geleneksel Kırklareli Beyaz Peynirinden İzole Edilecek Laktik Asit Bakterilerinin (Lab) Fenotipik ve Genotipik Yöntemlerle Tanımlanarak Starter Kültür Olma Potansiyellerinin Belirlenmesi.
20.09.2017 - 31.12.2018 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 20.936,60 TÜRK LİRASI