2018 - 2024 DoktoraYıldız Teknik Üniversitesi
Kimya-Metalurji Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Bilimleri Anabilim Dalı
Tez Adı: Bozada laktik asit bakterisi ve maya starter kültürü kullanımının mineral, biyoaktif madde ve protein biyoerişilebilirliğine etkisi
2015 - 2018 Yüksek LisansUludağ Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Bebek ek gıdalarının antioksidan kapasitelerinin ve biyoalınabilirliklerinin belirlenmesi
2009 - 2014 LisansErciyes Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2017 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2025 Dr. Öğr. ÜyesiKırklareli Üniversitesi
1.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Enzymatic And Antimicrobial Activities Of Lactic Acid Bacteria And Yeasts İsolated From Boza, A Traditional Fermented Grain Based Beverage
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
In Vitro Evaluation Of The Bioaccessibility Of Antioxidative Properties İn Commercially Baby Foods
2020 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
4.
Effect Of Evaporated Ethyl Pyruvate On Reducing Salmonella Enteritidis İn Raw Chicken Meat
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
5.
Rumex Acetosella L’nin Biyoalınabilir Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2019 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
6.
Yenilebilir Yabani Bir Bitki Gundelia Tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2017 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Enzymatic And Antimicrobial Activities Of Lactic Acid Bacteria And Yeasts İsolated From Boza, A Traditional Fermented Grain Based Beverage
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
In Vitro Evaluation Of The Bioaccessibility Of Antioxidative Properties İn Commercially Baby Foods
2020 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
4.
Effect Of Evaporated Ethyl Pyruvate On Reducing Salmonella Enteritidis İn Raw Chicken Meat
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
5.
Rumex Acetosella L’nin Biyoalınabilir Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2019 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
1.
Yenilebilir Yabani Bir Bitki Gundelia Tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2017 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Phenolıc Content And Antıoxıdant Actıvıty Of Honeysuckle Flower (Lonıcera Japonıca Thunb.) Extracts Obtaıned Usıng Dıfferent Solvents
Tam Metin Uluslararası
2.
Evaluation Of Phenolic Compounds, Antioxidant Activity, And Antimicrobial Effects Of Foeniculum Vulgare Mill (Fennel) Extracts
Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Apı Zym Enzymatic Characterization Of Lactic Acid Bacteria İsolated From Boza
Tam Metin Uluslararası
4.
Determination Of Microbiological And Quality Parameters Of Tank Milk İn The Thrace Region
Özet Uluslararası
5.
Investıgatıon Of Mıneral, Bıoactıve Substance And Proteın Bıoaccessıbılıty Of Boza Obtaıned Usıng Dıfferent Starter Culture Combınatıons
24.09.2024 Özet bildiri Uluslararası
6.
Health Benefits Of Chia Seed (Salvia Hispanica L.) And Evaluation Of Its Use In Food Industry
16.10.2024 Özet bildiri Uluslararası
7.
Physicochemical Properties Of Boza Obtained Using Starter Cultures
10.06.2024 Özet bildiri Uluslararası
8.
Determınatıon Of Enzymatıc And Antımcrobıal Actıvıtıes Of Lactıc Acıd Bacterıa And Yeasts Isolated From Boza
20.05.2024 Özet bildiri Uluslararası
9.
Molecular Methods Used In Mıcroorganısm Defınıtıon
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
10.
Unconscıous Antıbıotıc Use And Bacterıal Antıbıotıc Resıstance Problem
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
11.
Inhibition Effect Of Spıces On Staphylococcus Aureus İn The Meatballs
03.06.2018 Özet bildiri Ulusal
12.
Investigation Of Regional Kırklareli White Cheese İn Terms Of Production Hygiene
03.06.2018 Özet bildiri Ulusal
13.
Antioxidant Properties Of Baby Foods Containing Fruit İn Turkey.
02.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
14.
Bioaccessibility Of Phenolic Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
15.
Decontamination Of Meatballs With Spices That Commonly Used
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
16.
Antioxidant Evaluations Of Gundelia Tournefortii: A Wild Edible Plant
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
17.
Antioxidant Activities, Total Phenolic Contents And Their Bioaccessibilities Of Rumex Acetosella L.
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
18.
Bebek Gıdalarının Minerallerle Zenginleştirilmesi
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
1.
Phenolıc Content And Antıoxıdant Actıvıty Of Honeysuckle Flower (Lonıcera Japonıca Thunb.) Extracts Obtaıned Usıng Dıfferent Solvents
Tam Metin Uluslararası2.
Evaluation Of Phenolic Compounds, Antioxidant Activity, And Antimicrobial Effects Of Foeniculum Vulgare Mill (Fennel) Extracts
Tam metin bildiri Uluslararası3.
Apı Zym Enzymatic Characterization Of Lactic Acid Bacteria İsolated From Boza
Tam Metin Uluslararası4.
Determination Of Microbiological And Quality Parameters Of Tank Milk İn The Thrace Region
Özet Uluslararası5.
Investıgatıon Of Mıneral, Bıoactıve Substance And Proteın Bıoaccessıbılıty Of Boza Obtaıned Usıng Dıfferent Starter Culture Combınatıons
24.09.2024 Özet bildiri Uluslararası6.
Health Benefits Of Chia Seed (Salvia Hispanica L.) And Evaluation Of Its Use In Food Industry
16.10.2024 Özet bildiri Uluslararası7.
Physicochemical Properties Of Boza Obtained Using Starter Cultures
10.06.2024 Özet bildiri Uluslararası8.
Determınatıon Of Enzymatıc And Antımcrobıal Actıvıtıes Of Lactıc Acıd Bacterıa And Yeasts Isolated From Boza
20.05.2024 Özet bildiri Uluslararası9.
Molecular Methods Used In Mıcroorganısm Defınıtıon
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası10.
Unconscıous Antıbıotıc Use And Bacterıal Antıbıotıc Resıstance Problem
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası11.
Antioxidant Properties Of Baby Foods Containing Fruit İn Turkey.
02.11.2017 Özet bildiri Uluslararası12.
Bioaccessibility Of Phenolic Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası13.
Decontamination Of Meatballs With Spices That Commonly Used
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası14.
Antioxidant Evaluations Of Gundelia Tournefortii: A Wild Edible Plant
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası15.
Antioxidant Activities, Total Phenolic Contents And Their Bioaccessibilities Of Rumex Acetosella L.
03.04.2017 Özet bildiri Uluslararası
1.
Inhibition Effect Of Spıces On Staphylococcus Aureus İn The Meatballs
03.06.2018 Özet bildiri Ulusal
2.
Investigation Of Regional Kırklareli White Cheese İn Terms Of Production Hygiene
03.06.2018 Özet bildiri Ulusal
3.
Bebek Gıdalarının Minerallerle Zenginleştirilmesi
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
1.
Trakya Bölgesi'ndeki Tank Sütlerinin Mikrobiyolojik ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
03.07.2024 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 49.960 TÜRK LİRASI
2.
Türkiye'nin Avrupa Yakasındaki Süt Toplama Tanklarından Alınan Örneklerden İzole Edilen Bakterilerin Antibiyotik Duyarlılığı ve Antibiyotik Dirençliliğinin Belirlenmesi
01.07.2024 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 436.383 TÜRK LİRASI
3.
Hardaliye Üretimi, Optimizasyonu ve Farklı Şekillerde İşlenerek Değerlendirilmesi
19.11.2022 - 18.11.2025 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 1.264.639,02 TÜRK LİRASI
4.
Süt ve Süt Ürünlerinin Karakterizasyonu ve Yeni Ürün Geliştirme
26.10.2022 - 18.11.2025 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 2.854.909,67 TÜRK LİRASI
5.
Bozada Laktik Asit Bakterisi ve Maya Starter Kültürü Kullanımının Mineral Biyoaktif Madde ve Protein Biyoerişilebilirliğine Etkisi
23.08.2022 - 05.08.2024 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
6.
Geleneksel Kırklareli Beyaz Peynirinden İzole Edilecek Laktik Asit Bakterilerinin (Lab) Fenotipik ve Genotipik Yöntemlerle Tanımlanarak Starter Kültür Olma Potansiyellerinin Belirlenmesi.
20.09.2017 - 31.12.2018 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 20.936,60 TÜRK LİRASI
| Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
|---|---|---|---|
| 2025-2026 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
| Tarih | Tez Adı | Yazar | Bölüm | Durum |
|---|---|---|---|---|
| 2025 | Trakya Bölgesi'ndeki Tank Sütlerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi | NİSA CONBALAR | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
1.
Scientific Reports
2025 Dergi SCI-Expanded
2.
Gıda
2025 Dergi TR-DİZİN
3.
European Food Science And Engineering
2025 Dergi Uluslararası
4.
Folia Microbiologica
2025 Dergi SCI-Expanded
5.
European Food Research And Technology
2025 Dergi SCI-Expanded
6.
European Food Science And Engineering
2023 Dergi Uluslararası
7.
Kirklareli University Journal Of Engineering And Science
2020 Dergi Uluslararası
Tübitak Yayın Teşvik Ödülü (Ubyt)2025
1.
Prof. Dr. Assen Zlatarov University
2025 - 2025 Tam Zamanlı
1.
Türk Biyokimya Derneği, Araştırmada ve Tıbbi Uygulamada Kullanılan Moleküler Laboratuvar Teknikleri
18.11.2024 - 22.11.2024 Ulusal
2.
"Bir Fikir, Bir Proje" Yaşam Bilimlerinde Proje Hazırlama ve Uygulama Eğitim Etkinliği
01.11.2024 - 03.11.2024 Ulusal
3.
Agilent Technologies Marka 5977c Gcmsd, 8890 Gc ve Masshunter Yazılım Yazılım, Donanım ve Sorun Giderme Eğitimi
03.06.2024 - 04.06.2024 Ulusal

