2018 - 2020 DoctorateAnadolu Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği (Dr)
2015 - 2018 Master's DegreeSüleyman Demirel Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Thesis: Konaklama işletmelerinde mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyen faktörlerin analizi
2009 - 2013 GraduateAkdeniz Üniversitesi
Turizm Fakültesi / Turizm İşletmeciliği Bölümü / Konaklama İşletmeciliği Pr.
2009 - 2013 GraduateAkdeniz Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu / Konaklama İşletmeciliği Bölümü / Konaklama İşletmeciliği Pr.
2016 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Pınarhisar Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Pr.
1.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
2.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
3.
Turizmde Ürün Çeşitlendirme
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
1.
X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerin Kahve Dükkanlarını Tercih Etme Alışkanlıklarının İncelenmesi
2020 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
2.
Otel İşletmelerinde Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin Analizi: Antalya Örneği
2019 Hakemli Uluslararası Index Copernicus International Özgün Makale
3.
Hızlı Yiyecek Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi: Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Örneği
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerin Kahve Dükkanlarını Tercih Etme Alışkanlıklarının İncelenmesi
2020 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
2.
Otel İşletmelerinde Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin Analizi: Antalya Örneği
2019 Hakemli Uluslararası Index Copernicus International Özgün Makale
1.
Hızlı Yiyecek Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi: Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Örneği
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Yöresel Ürün Festivallerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Demirköy Çilek Festivali Örneği
19.10.2019 Tam metin bildiri Ulusal
2.
Kahve Dükkanlarını Tercih Eden X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerinin Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
27.12.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Kahve Dükkanlarında Kahve İçme Niyeti: Planlı Davranış Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi
31.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Üniversite Öğrencilerinin Fast Food (Hızlı Yiyecek) Alışkanlıklarının İncelenmesi: Akdeniz Üniversitesi Örneği
04.11.2016 Özet bildiri Uluslararası
5.
The Importance Of Energy Cost Reducıng In Hospıtalıty Busı-Ness, Sample Of Belek Regıon
28.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
6.
Otel İşletmelerinde Psikolojik Sermaye-Örgütsel Özdeşleşme İlişkisi
23.05.2015 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Kahve Dükkanlarını Tercih Eden X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerinin Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
27.12.2019 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Kahve Dükkanlarında Kahve İçme Niyeti: Planlı Davranış Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi
31.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Üniversite Öğrencilerinin Fast Food (Hızlı Yiyecek) Alışkanlıklarının İncelenmesi: Akdeniz Üniversitesi Örneği
04.11.2016 Özet bildiri Uluslararası4.
The Importance Of Energy Cost Reducıng In Hospıtalıty Busı-Ness, Sample Of Belek Regıon
28.10.2015 Özet bildiri Uluslararası5.
Otel İşletmelerinde Psikolojik Sermaye-Örgütsel Özdeşleşme İlişkisi
23.05.2015 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Yöresel Ürün Festivallerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Demirköy Çilek Festivali Örneği
19.10.2019 Tam metin bildiri Ulusal
Term | Course Name | Language | Course Hours |
---|---|---|---|
2019-2020 | Pişirme Yöntemleri 2 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Pişirme Yöntemleri 1 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Yiyecek İçecek Servis Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Unlu Mamüller | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Pastane Ürünleri 2 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Pastane Ürünleri 1 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2019-2020 | Mutfak Terminolojisi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Dünya Mutfakları 2 | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Dünya Mutfakları 1 | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Unlu Mamüller | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Mesleki Proje | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Mutfak Terminolojisi | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Dünya Mutfakları 2 | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Pastane Ürünleri 2 | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Pastane Ürünleri | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2018-2019 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Yiyecek İçecek Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Vejetaryen Mutfak | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Su Ürünleri | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Temel Soslar | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2016-2017 | Örgütsel Davranış | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Temel Soslar | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri | Türkçe | 6 |
2016-2017 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Ziyafet Mutfağı | Türkçe | 4 |
1.
Rixos Hotel
2015 - 2015 Tam Zamanlı
2.
Barida Otel Isparta
2015 - 2015 Tam Zamanlı
3.
Ic Green Palace
2014 - 2014 Tam Zamanlı
4.
Fame Resdence
2014 - 2015 Tam Zamanlı
5.
Diyanet İşleri Başkanlığı
2013 - 2013 Tam Zamanlı
6.
Club Hotel Sera
2013 - 2013 Tam Zamanlı
7.
Diyanet İşleri Başkanlığı
2012 - 2012 Yarı Zamanlı
8.
Voyage Hotel
2012 - 2012 Tam Zamanlı
9.
The Marmara
2010 - 2011 Tam Zamanlı
10.
Sheraton Voyager Hotel
2009 - 2010 Tam Zamanlı
11.
Gloria Golf Resort
2008 - 2009 Tam Zamanlı
12.
Türkiz Hotel Thallosso Centre Kemer
2007 - 2007 Tam Zamanlı
13.
Sheraton Voyager Hotel Antalya
2006 - 2006 Tam Zamanlı
1.
V. Ulusal Aşçılık Kampı Çalıştayı
25.04.2019 - 26.04.2019 Türkiye Ulusal
2.
İdeathon İstatistik ve Ekonometri Kampı
07.09.2018 - 16.09.2018 Türkiye Ulusal
3.
Trakya Kalkınma Ajansı
03.03.2016 - 06.03.2016 Kırklareli Ulusal
4.
Usta Öğreticilik Belgesi
02.02.2014 - 07.04.2014 Antalya Ulusal
5.
Toplu Beslenme Sistemlerinde Besin Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon
06.07.2013 - 07.07.2013 Ulusal
6.
Yabancı Dil Kursu (Arapça)
29.03.2013 - 29.06.2013 Ulusal
7.
11. International Istanbul Gastronomy Festival
06.01.2013 - 12.01.2013 Uluslararası
8.
Sedna Hotel Management Software
16.05.2012 - 26.05.2012 Ulusal
9.
Yabancı Dil (Rusça)
09.03.2012 - 22.06.2013 Ulusal
10.
10. International Istanbul Gastronomy Festival
08.01.2012 - 14.01.2012 Uluslararası
11.
3rd International Tourism Week (Itw) 2011
14.03.2011 - 16.03.2011 Türkiye - Antalya Uluslararası
12.
Chef Star Yemek Yarışması
28.01.2011 - 30.01.2011 Uluslararası
13.
Şefler Birliği Yemek Yarışması
21.01.2011 - 23.01.2011 Uluslararası
14.
Şefler Birliği Altın Kep Yarışması
20.01.2010 - 23.01.2010 Uluslararası
15.
Chaine Des Rotisseurs
06.11.2009 - 06.11.2009 Uluslararası
16.
İş Yeri Açma Belgesi
06.09.2004 - 25.04.2008 Antalya Ulusal