2005 - 2010 DoktoraSüleyman Demirel Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr)
Tez Adı: Yoğurttan biyoaktif peptit eldesi ve bu peptitlerin antimikrobiyel ve antioksidan aktivitelerinin belirlenmesi
2001 - 2005 Yüksek LisansSüleyman Demirel Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Bazı laktik asit bakterilerinin kullanımı ile kolesterolün azaltılması
1997 - 2001 LisansUludağ Üniversitesi
Ziraat Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2019 ProfesörKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2014 DoçentKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2012 - 2014 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
1950 - 2012 Araştırma GörevlisiSüleyman Demirel Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Bilimleri Anabilim Dalı
2024 Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi Bilimsel Danışma Kurulu ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2022 - 2024 Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu ÜyesiKırklareli Üniversitesi
2021 Enstitü Kurul ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2021 Yönetim Kurulu ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2021 Anabilim Dalı BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2021 Arş. Uyg. Merkezi MüdürüKırklareli Üniversitesi
2020 Gıda İhtisaslaşma Koordinatör Yrd.Kırklareli Üniversitesi
2019 Yayın İnceleme Komitesi ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2019 - 2021 Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kurul ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2018 Bologna Ölçme ve Değerlendirme Alt Komisyon ÜyesiKırklareli Üniversitesi
2017 Fakülte Danışma Kurulu ÜyesiKırklareli Üniversitesi
2014 Fakülte Kurulu ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2014 Fakülte Yönetim Kurulu ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2014 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2013 Ders Plan Komisyon BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2013 - 2016 Farabi Birim KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2013 - 2015 Adek Komisyon ÜyesiKırklareli Üniversitesi
1.
Süt ve Süt Ürünlerinde Analiz Yöntemleri
2018 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
2.
Süt ve Süt Ürünlerinde Analiz Yöntemleri
2018 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
3.
Süt ve Süt Ürünlerinde Analiz Yöntemleri
2018 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
4.
Süt ve Süt Ürünlerinde Analiz Yöntemleri
2018 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
1.
Polysaccharides From Fruit And Vegetable Wastes And Their Food Applications: A Review
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Usage Of Himalayan Salt İn White Cheese Production As A Brine To İmprove Rheological And Sensorial Properties
2024 Hakemli Uluslararası ESCI Özgün Makale
4.
Avokado (Persea Americana Mill.) Çekirdeğinden Renk Maddesinin Ekstraksiyonu ve Karakterizasyonu
2023 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
5.
Teff (Eragrostic Tef) Ununun Ekmek Üretiminde Kullanımı ve Transglutaminaz Enziminin Üretime Etkisi
2021 Hakemli Uluslararası Index Copernicus, Directory of Research Journals Indexing, CiteFactor, ResearchBib Özgün Makale
6.
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
2021 Hakemli Uluslararası ESCI Özgün Makale
7.
Farklı Starter Kültür Kullanımının Beyaz Peynirlerin Olgunlaşma Süresince Laktoz Değişimlerine Etkisi
2020 Hakemli Uluslararası copernicus index Özgün Makale
8.
Determination Of Seasonal Distribution Of Aflatoxin M1 Level İn Cheese Production
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
9.
Influence Of Tansglutaminase Treatment On The Physicochemical,rheological, And Melting Properties Of Ice-Cream Prepared From Goat Milk.
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
10.
Kocayemiş (Dağ Çileği-Arbutus Unedo L.) Meyveli Dondurma Üretimi, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Parametreler Açısından İrdelenmesi
2018 Hakemli Uluslararası Index Copernicus, Ebsco Özgün Makale
11.
Probiyotik Bakterilerin Mikroenkapsülasyonu
2017 Hakemli Uluslararası Zoological record Özgün Makale
12.
Laktuloz Eldesi ve Tespit Edimesinde Kullanılan Yöntemler
2017 Hakemli Uluslararası Asos index Özgün Makale
13.
Assimilation Of Cholesterol And Probiotic Characterization Of Yeast Strains Isolated From Raw Milk And Fermented Foods.
2016 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
14.
Gıda İşletmelerinde Kullanılan Suların Gıda Güvenliği Yönündenincelenmesi
2016 Hakemli Uluslararası EBSCO Özgün Makale
15.
Investigation Of A Probiotic Yeast As A Cholesterol Lowering Agent On Rats Fed On A High Cholesterol Enriched Diet
2015 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
16.
Kalsiyumca Zenginleştirilmiş Keçi Yoğurdunun Özellikleri
2013 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
17.
The Effect Of Treating Goat S Milk With Transglutaminase On Chemical Structural And Sensory Properties Of Labneh
2013 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
18.
The Effect Of Various Heat Treatment On The Antioxidant Capacity Of Milk Before And After Simulated Gastrointestinal Digestion
2013 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
19.
Effects Of Food Based Yeast Supplementation On Oxidative Stress İn Rats Fed By High Cholesterol Diet
2013 Hakemli Uluslararası Google Scholars, Index Copernicus Özgün Makale
20.
Chemical And Microbiological Properties Of Kashar Cheese With Tomato Puree
2012 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
21.
Minci Minzi Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
2012 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
22.
Determination Of Antioxidant Activity Of Bioactive Peptide Fractions Obtained From Yogurt
2011 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
23.
Peyniraltı Suyu Proteinlerinin Mikroenkapsülasyon Teknolojisinde Kaplama Materyali Olarak Kullanım Olanakları.
2010 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
24.
Yalvaç Ta Üretilen Kaymakların Özelliklerinin Belirlenmesi
2010 Hakemli Ulusal indeks Özgün Makale
25.
Determination Of Antioxidant Capacity İn Milk From Various Animals And Human.
2010 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
26.
Genotypic Identification Of Some Lactic Acid Bacteria By Aflp And Investigation Of Their Usage Possibility As Starter Culture Combinations On Beyaz Cheese Manufacture
2010 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
27.
Microbial Growth Inhibition By Bioactive Compounds Found İn Algae.
2008 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
28.
Starter Kültürlerin Mihalıç Peyniri Üretiminde Kullanılması
2008 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
29.
Effect Of Transglutaminase On Physicochemical Properties Of Set Style Yoghurt
2008 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
30.
Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptidler ve Fonksiyonları
2006 Hakemli Uluslararası Gıda Mühendisliği Özgün Makale
31.
Changes İn The Microbiological And Chemical Characteristics Of An Artisanal Turkish White Cheese During Ripening
2006 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
32.
Assimilation Of Cholesterol İn Broth Cream And Butter By Probiotic Bacteria
2006 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
33.
Starter Kültür Kullanılarak Yapılan Tulum Peynirlerinin Bazı Özellikleri
2005 Hakemli Uluslararası Index Copernicus Özgün Makale
34.
Some Characteristics Of Mihalic A Traditional Turkish Cheese
2004 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Polysaccharides From Fruit And Vegetable Wastes And Their Food Applications: A Review
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Usage Of Himalayan Salt İn White Cheese Production As A Brine To İmprove Rheological And Sensorial Properties
2024 Hakemli Uluslararası ESCI Özgün Makale
4.
Avokado (Persea Americana Mill.) Çekirdeğinden Renk Maddesinin Ekstraksiyonu ve Karakterizasyonu
2023 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
5.
Teff (Eragrostic Tef) Ununun Ekmek Üretiminde Kullanımı ve Transglutaminaz Enziminin Üretime Etkisi
2021 Hakemli Uluslararası Index Copernicus, Directory of Research Journals Indexing, CiteFactor, ResearchBib Özgün Makale
6.
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
2021 Hakemli Uluslararası ESCI Özgün Makale
7.
Farklı Starter Kültür Kullanımının Beyaz Peynirlerin Olgunlaşma Süresince Laktoz Değişimlerine Etkisi
2020 Hakemli Uluslararası copernicus index Özgün Makale
8.
Determination Of Seasonal Distribution Of Aflatoxin M1 Level İn Cheese Production
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
9.
Influence Of Tansglutaminase Treatment On The Physicochemical,rheological, And Melting Properties Of Ice-Cream Prepared From Goat Milk.
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
10.
Kocayemiş (Dağ Çileği-Arbutus Unedo L.) Meyveli Dondurma Üretimi, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Parametreler Açısından İrdelenmesi
2018 Hakemli Uluslararası Index Copernicus, Ebsco Özgün Makale
11.
Probiyotik Bakterilerin Mikroenkapsülasyonu
2017 Hakemli Uluslararası Zoological record Özgün Makale
12.
Laktuloz Eldesi ve Tespit Edimesinde Kullanılan Yöntemler
2017 Hakemli Uluslararası Asos index Özgün Makale
13.
Assimilation Of Cholesterol And Probiotic Characterization Of Yeast Strains Isolated From Raw Milk And Fermented Foods.
2016 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
14.
Gıda İşletmelerinde Kullanılan Suların Gıda Güvenliği Yönündenincelenmesi
2016 Hakemli Uluslararası EBSCO Özgün Makale
15.
Investigation Of A Probiotic Yeast As A Cholesterol Lowering Agent On Rats Fed On A High Cholesterol Enriched Diet
2015 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
16.
The Effect Of Treating Goat S Milk With Transglutaminase On Chemical Structural And Sensory Properties Of Labneh
2013 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
17.
The Effect Of Various Heat Treatment On The Antioxidant Capacity Of Milk Before And After Simulated Gastrointestinal Digestion
2013 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
18.
Effects Of Food Based Yeast Supplementation On Oxidative Stress İn Rats Fed By High Cholesterol Diet
2013 Hakemli Uluslararası Google Scholars, Index Copernicus Özgün Makale
19.
Chemical And Microbiological Properties Of Kashar Cheese With Tomato Puree
2012 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
20.
Minci Minzi Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
2012 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
21.
Determination Of Antioxidant Activity Of Bioactive Peptide Fractions Obtained From Yogurt
2011 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
22.
Peyniraltı Suyu Proteinlerinin Mikroenkapsülasyon Teknolojisinde Kaplama Materyali Olarak Kullanım Olanakları.
2010 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
23.
Determination Of Antioxidant Capacity İn Milk From Various Animals And Human.
2010 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
24.
Genotypic Identification Of Some Lactic Acid Bacteria By Aflp And Investigation Of Their Usage Possibility As Starter Culture Combinations On Beyaz Cheese Manufacture
2010 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
25.
Microbial Growth Inhibition By Bioactive Compounds Found İn Algae.
2008 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
26.
Effect Of Transglutaminase On Physicochemical Properties Of Set Style Yoghurt
2008 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
27.
Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptidler ve Fonksiyonları
2006 Hakemli Uluslararası Gıda Mühendisliği Özgün Makale
28.
Changes İn The Microbiological And Chemical Characteristics Of An Artisanal Turkish White Cheese During Ripening
2006 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
29.
Assimilation Of Cholesterol İn Broth Cream And Butter By Probiotic Bacteria
2006 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
30.
Starter Kültür Kullanılarak Yapılan Tulum Peynirlerinin Bazı Özellikleri
2005 Hakemli Uluslararası Index Copernicus Özgün Makale
31.
Some Characteristics Of Mihalic A Traditional Turkish Cheese
2004 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Kalsiyumca Zenginleştirilmiş Keçi Yoğurdunun Özellikleri
2013 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
2.
Yalvaç Ta Üretilen Kaymakların Özelliklerinin Belirlenmesi
2010 Hakemli Ulusal indeks Özgün Makale
3.
Starter Kültürlerin Mihalıç Peyniri Üretiminde Kullanılması
2008 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
1.
Production And Optimization Of Geographically Indicated Oak Honey Powder In A Spray Dryer
Özet bildiri Uluslararası
2.
Health Benefits Of Chia Seed (Salvia Hispanica L.) And Evaluation Of Its Use In Food Industry
Özet bildiri Uluslararası
3.
Biological Activities And Food Applications Of Polysaccharides From Fruit And Vegetable Wastes
Özet bildiri Uluslararası
4.
Instant Hardaliye Production
Özet bildiri Uluslararası
5.
Production And Standardization Of Lyophilized Honey
17.09.2022 Özet bildiri Uluslararası
6.
Gıdalarda Bakteriyosin Kullanımı
15.11.2019 Özet bildiri Ulusal
7.
Natural Polymer Modified Adsorption For Removal Of Heavy Metal Ions
03.11.2019 Özet bildiri Uluslararası
8.
Usage Possibilities Of Biosensors İn Food Technology
15.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
9.
Nanotechnology Applications İn Food Packaging
15.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
10.
Bionanocomposite Applications For Cheese Packaging.
15.12.2018 Özet bildiri Uluslararası
11.
Effect Of Lactulose Addition On Some Quality Characteristics Of Turkish Type Fermented Sausages
19.10.2017 Özet bildiri Uluslararası
12.
Fortification Of Foods With Encapsulated Iron
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
13.
Perfecting The Technology Of Goat’s Milk Ice Cream Withtransglutaminase Enzyme
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
14.
Effect On The Rheological Properties Of Using Himalayan Salt İn White Cheese Production
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
15.
Applied Novel Techniques İn Extraction Of Bioactive Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
16.
Lactulose Formation And Detection İn Milk And Dairy Products
16.05.2017 Özet bildiri Uluslararası
17.
Ultrases Teknolojisi ve Süt Endüstrisinde Kullanım Olanakları
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
18.
Himalaya Tuzunun Beyazpeynir Üretiminde Kullanımı
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
19.
The Hypocholesterolemic Effect Of A Probiotic Yeast İn Rats Fed On A Cholesterol Enriched Diet
20.09.2015 Özet bildiri Uluslararası
20.
Production Of Milk Jam
01.09.2015 Özet bildiri Uluslararası
21.
Determination Of The Presence Of Aflatoxin M1 İn Turkish White Cheese
01.09.2015 Özet bildiri Uluslararası
22.
Yöresel Küçük Çaplı Süt İşletmelerinin Sütlerinde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
23.
Kırklareli ve Civarındaki Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Gıda Güvenliği Açısından Uygunluğunun Belirlenmesi
07.01.2016 Özet bildiri Ulusal
24.
Sanayiye Yönelik Süt Reçeli Üretim Yönteminin Geliştirilmesi ve Ürün Optimizasyonu
Özet bildiri Ulusal
25.
Pulsed Electric Field (Pef) Applications İn Dairy Technology
05.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
26.
The Status Of Nanotechnology As An Emerging Technology İn Food Science And Technology
05.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
27.
Soka Kaymaklı Biber Turşusu
17.04.2014 Özet bildiri Ulusal
28.
Kolesterol Asimilasyonunda Mayalar Kullanılabilir Mi
07.11.2013 Özet bildiri Ulusal
29.
Eşek Sütünün Önemi
07.11.2013 Özet bildiri Ulusal
30.
Yüksek Kolesterol İçeren Diyetle Beslenen Sıçanlarda Gıda Kaynaklı Mayanın Oksidan Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri
Özet bildiri Ulusal
31.
Kalsiyumca Zenginleştirilmiş Keçi Yoğurdunun Fizikokimyasal Özellikleri
10.10.2012 Özet bildiri Ulusal
32.
Göller Bölgesi Höşmerimi Kaymak Kavurması
10.05.2012 Özet bildiri Ulusal
33.
Minci (Minzi) Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
10.05.2012 Özet bildiri Ulusal
34.
Peyniraltı Suyu Proteinleri ve Hidrolizatlarının Teknolojik Özellikleri
24.11.2011 Özet bildiri Ulusal
35.
Transglutaminaz Enzimi Kullanılarak Keçi Sütünden Üretilen Labne Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
24.11.2011 Özet bildiri Ulusal
36.
Proteolysis Physico Chemical Microbiological Properties And Antimicrobial Activity İn Yogurts
12.10.2011 Özet bildiri Uluslararası
37.
Determination Of Properties Of Kashar Cheese Produced Using Tomato Puree
12.10.2011 Özet bildiri Uluslararası
38.
Determination Of Antioxidant Activity Of Bioactive Peptide Fractions Obtained From Yogurt
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası
39.
Farklı Sütlerin Antioksidan Özellikleri
13.12.2009 Özet bildiri Ulusal
40.
Mikroenkapsülasyon Teknolojisinde Transglutaminaz Enziminin Kullanım Olanakları
13.12.2009 Tam metin bildiri Ulusal
41.
Yalvaçta Üretilen Kaymakların Özelliklerinin Belirlenmesi
21.05.2009 Özet bildiri Ulusal
42.
Transglutaminaz Enziminin Süt Proteinlerine ve Proteinlerin Fonksiyonları Üzerine Etkisi
08.11.2007 Tam metin bildiri Ulusal
43.
Turkish White Beyaz Cheese Production With Novel Starter Cultures
28.07.2007 Özet bildiri Uluslararası
44.
Constitute Of Bioactive Peptides With Lactic Acid Bacteria
09.03.2007 Tam metin bildiri Uluslararası
45.
Enzymatic Activity Of Microbial Transglutaminase 5th International Congress On Food Technology
09.03.2007 Tam metin bildiri Uluslararası
46.
Selection Of Starter Culture For Beyaz Cheese
11.12.2006 Tam metin bildiri Uluslararası
47.
Mihaliç Peyniri Üretimine Uygun Starter Kültür Seçimi
24.05.2006 Özet bildiri Ulusal
48.
Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Kullanımı ile Kolesterolün Azaltılması
31.08.2005 Özet bildiri Ulusal
49.
Tulum Peynirinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Asit Oluşturma ve Proteolitik Aktiviteleri
19.04.2005 Özet bildiri Ulusal
50.
Screening Of Turkish Isolates Of Cyanobacteria And Algae For Antibacterial Agents
05.01.2005 Özet bildiri Uluslararası
51.
Some Algal Extraction A Potential Use As An Antibacterial Agent
13.09.2004 Özet bildiri Uluslararası
52.
Effect Of Transglutaminase On Physicochemical Properties Of Set Style Yoghurt
24.05.2004 Özet bildiri Uluslararası
53.
Determination Of Tocopheroles İn Ice Cream Produced From Cow And Goat Milks By Hplc
14.09.2003 Özet bildiri Uluslararası
54.
Laktik Starter Kültürlerin Biyojen Amin Oluşturma Özellikleri
25.08.2003 Özet bildiri Ulusal
55.
Recent Developments İn Food Safety International Advanced Research Workshop
25.05.2003 Özet bildiri Uluslararası
56.
Keçi Sütü Kullanılarak Yapılan Mihaliç Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
22.05.2003 Özet bildiri Ulusal
57.
Geleneksel Yöntemle Üretilen Beyaz Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Meydana Gelen Değişikliklerin Saptanması
Özet bildiri Ulusal
58.
Gıdalarda Bulunan Kolesterolün Kromatografik Olarak Belirlenme Yöntemleri
Özet bildiri Ulusal
59.
Laktik Starter Kültürlerin Tirozinden Tiramin Oluşturma Özellikleri
Özet bildiri Ulusal
1.
Production And Optimization Of Geographically Indicated Oak Honey Powder In A Spray Dryer
Özet bildiri Uluslararası2.
Health Benefits Of Chia Seed (Salvia Hispanica L.) And Evaluation Of Its Use In Food Industry
Özet bildiri Uluslararası3.
Biological Activities And Food Applications Of Polysaccharides From Fruit And Vegetable Wastes
Özet bildiri Uluslararası4.
Instant Hardaliye Production
Özet bildiri Uluslararası5.
Production And Standardization Of Lyophilized Honey
17.09.2022 Özet bildiri Uluslararası6.
Natural Polymer Modified Adsorption For Removal Of Heavy Metal Ions
03.11.2019 Özet bildiri Uluslararası7.
Usage Possibilities Of Biosensors İn Food Technology
15.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası8.
Nanotechnology Applications İn Food Packaging
15.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası9.
Bionanocomposite Applications For Cheese Packaging.
15.12.2018 Özet bildiri Uluslararası10.
Effect Of Lactulose Addition On Some Quality Characteristics Of Turkish Type Fermented Sausages
19.10.2017 Özet bildiri Uluslararası11.
Fortification Of Foods With Encapsulated Iron
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası12.
Perfecting The Technology Of Goat’s Milk Ice Cream Withtransglutaminase Enzyme
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası13.
Effect On The Rheological Properties Of Using Himalayan Salt İn White Cheese Production
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası14.
Applied Novel Techniques İn Extraction Of Bioactive Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası15.
Lactulose Formation And Detection İn Milk And Dairy Products
16.05.2017 Özet bildiri Uluslararası16.
The Hypocholesterolemic Effect Of A Probiotic Yeast İn Rats Fed On A Cholesterol Enriched Diet
20.09.2015 Özet bildiri Uluslararası17.
Production Of Milk Jam
01.09.2015 Özet bildiri Uluslararası18.
Determination Of The Presence Of Aflatoxin M1 İn Turkish White Cheese
01.09.2015 Özet bildiri Uluslararası19.
Pulsed Electric Field (Pef) Applications İn Dairy Technology
05.11.2014 Özet bildiri Uluslararası20.
The Status Of Nanotechnology As An Emerging Technology İn Food Science And Technology
05.11.2014 Özet bildiri Uluslararası21.
Proteolysis Physico Chemical Microbiological Properties And Antimicrobial Activity İn Yogurts
12.10.2011 Özet bildiri Uluslararası22.
Determination Of Properties Of Kashar Cheese Produced Using Tomato Puree
12.10.2011 Özet bildiri Uluslararası23.
Determination Of Antioxidant Activity Of Bioactive Peptide Fractions Obtained From Yogurt
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası24.
Turkish White Beyaz Cheese Production With Novel Starter Cultures
28.07.2007 Özet bildiri Uluslararası25.
Constitute Of Bioactive Peptides With Lactic Acid Bacteria
09.03.2007 Tam metin bildiri Uluslararası26.
Enzymatic Activity Of Microbial Transglutaminase 5th International Congress On Food Technology
09.03.2007 Tam metin bildiri Uluslararası27.
Selection Of Starter Culture For Beyaz Cheese
11.12.2006 Tam metin bildiri Uluslararası28.
Screening Of Turkish Isolates Of Cyanobacteria And Algae For Antibacterial Agents
05.01.2005 Özet bildiri Uluslararası29.
Some Algal Extraction A Potential Use As An Antibacterial Agent
13.09.2004 Özet bildiri Uluslararası30.
Effect Of Transglutaminase On Physicochemical Properties Of Set Style Yoghurt
24.05.2004 Özet bildiri Uluslararası31.
Determination Of Tocopheroles İn Ice Cream Produced From Cow And Goat Milks By Hplc
14.09.2003 Özet bildiri Uluslararası32.
Recent Developments İn Food Safety International Advanced Research Workshop
25.05.2003 Özet bildiri Uluslararası
1.
Gıdalarda Bakteriyosin Kullanımı
15.11.2019 Özet bildiri Ulusal
2.
Ultrases Teknolojisi ve Süt Endüstrisinde Kullanım Olanakları
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
3.
Himalaya Tuzunun Beyazpeynir Üretiminde Kullanımı
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
4.
Yöresel Küçük Çaplı Süt İşletmelerinin Sütlerinde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
5.
Kırklareli ve Civarındaki Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Gıda Güvenliği Açısından Uygunluğunun Belirlenmesi
07.01.2016 Özet bildiri Ulusal
6.
Sanayiye Yönelik Süt Reçeli Üretim Yönteminin Geliştirilmesi ve Ürün Optimizasyonu
Özet bildiri Ulusal
7.
Soka Kaymaklı Biber Turşusu
17.04.2014 Özet bildiri Ulusal
8.
Kolesterol Asimilasyonunda Mayalar Kullanılabilir Mi
07.11.2013 Özet bildiri Ulusal
9.
Eşek Sütünün Önemi
07.11.2013 Özet bildiri Ulusal
10.
Yüksek Kolesterol İçeren Diyetle Beslenen Sıçanlarda Gıda Kaynaklı Mayanın Oksidan Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri
Özet bildiri Ulusal
11.
Kalsiyumca Zenginleştirilmiş Keçi Yoğurdunun Fizikokimyasal Özellikleri
10.10.2012 Özet bildiri Ulusal
12.
Göller Bölgesi Höşmerimi Kaymak Kavurması
10.05.2012 Özet bildiri Ulusal
13.
Minci (Minzi) Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
10.05.2012 Özet bildiri Ulusal
14.
Peyniraltı Suyu Proteinleri ve Hidrolizatlarının Teknolojik Özellikleri
24.11.2011 Özet bildiri Ulusal
15.
Transglutaminaz Enzimi Kullanılarak Keçi Sütünden Üretilen Labne Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
24.11.2011 Özet bildiri Ulusal
16.
Farklı Sütlerin Antioksidan Özellikleri
13.12.2009 Özet bildiri Ulusal
17.
Mikroenkapsülasyon Teknolojisinde Transglutaminaz Enziminin Kullanım Olanakları
13.12.2009 Tam metin bildiri Ulusal
18.
Yalvaçta Üretilen Kaymakların Özelliklerinin Belirlenmesi
21.05.2009 Özet bildiri Ulusal
19.
Transglutaminaz Enziminin Süt Proteinlerine ve Proteinlerin Fonksiyonları Üzerine Etkisi
08.11.2007 Tam metin bildiri Ulusal
20.
Mihaliç Peyniri Üretimine Uygun Starter Kültür Seçimi
24.05.2006 Özet bildiri Ulusal
21.
Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Kullanımı ile Kolesterolün Azaltılması
31.08.2005 Özet bildiri Ulusal
22.
Tulum Peynirinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Asit Oluşturma ve Proteolitik Aktiviteleri
19.04.2005 Özet bildiri Ulusal
23.
Laktik Starter Kültürlerin Biyojen Amin Oluşturma Özellikleri
25.08.2003 Özet bildiri Ulusal
24.
Keçi Sütü Kullanılarak Yapılan Mihaliç Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
22.05.2003 Özet bildiri Ulusal
25.
Geleneksel Yöntemle Üretilen Beyaz Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Meydana Gelen Değişikliklerin Saptanması
Özet bildiri Ulusal
26.
Gıdalarda Bulunan Kolesterolün Kromatografik Olarak Belirlenme Yöntemleri
Özet bildiri Ulusal
27.
Laktik Starter Kültürlerin Tirozinden Tiramin Oluşturma Özellikleri
Özet bildiri Ulusal
1.
Kırklareli Köftesinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Soğuk Plazma Uygulamasının Raf Ömrü Üzerine Etkisinin İncelenmesi
12.08.2024 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 3.221.531 TÜRK LİRASI
2.
Kırklareli’nin Unutulmaya Yüz Tutmuş Gıda Ürünlerinin Ortaya Çıkarılması
02.01.2024 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Devam Ediyor 49.969,89 TÜRK LİRASI
3.
Kırklareli’ne Özgü Bölgesel Ürünlerin Aroma Profilinin Belirlenmesi
31.07.2023 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 3.590.844,79 TÜRK LİRASI
4.
Arı Ekmeği Ekstraktının Elde Edilmesi Doğal Katkı Maddesi Olarak Kullanılabilirliğinin İncelenmesi
23.01.2023 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 89.998,00 TÜRK LİRASI
5.
Süt ve Süt Ürünlerinin Karakterizasyonu ve Yeni Ürün Geliştirme
26.10.2022 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Yürütücü Devam Ediyor 2.854.909,67 TÜRK LİRASI
6.
Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (Sütap)
07.12.2021 - 07.12.2023 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Proje Koordinatörü Tamamlandı 1.698.941,35 TÜRK LİRASI
7.
Kırklareli Üniversitesi Bölgesel Kalkınma Odaklı Ar-Ge Stratejisi ve Yol Haritası
02.11.2020 - 29.06.2021 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 165.790,00 TÜRK LİRASI
8.
Geleneksel Kırklareli Beyaz Peynirinden İzole Edilecek Laktik Asit Bakterilerinin (Lab) Fenotipik ve Genotipik Yöntemlerle Tanımlanarak Starter Kültür Olma Potansiyellerinin Belirlenmesi.
20.09.2017 - 31.12.2018 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 20.936,60 TÜRK LİRASI
9.
Kocayemiş Meyvesi İlaveli Dondurma Üretim Yönteminin Geliştirilmesi ve Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Parametreler Açısından İrdelenmesi. Tubitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı.
01.06.2016 - 01.06.2017 Tübitak Projesi ULUSAL Danışman Tamamlandı 1.750 TÜRK LİRASI
10.
Prebiyotik Özellikli Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi.
01.10.2015 - 04.05.2017 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 25.399,62 TÜRK LİRASI
11.
İki Farklı Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirde Olgunlaşma Sırasında Laktoz Değişimi
01.09.2014 - 23.01.2017 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 14.963,34 TÜRK LİRASI
12.
Transglutaminaz Enzimi ile Muamele Edilen Keçi Sütünün Dondurma Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
14.06.2014 - 06.01.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 14.927,84 TÜRK LİRASI
13.
Yöresel Küçük Çaplı Gıda İşletmelerinin Sütlerinde ve Bu Sütlerden Üretilen Peynirlerde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
01.05.2014 - 25.09.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14.684,01 TÜRK LİRASI
14.
Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
01.05.2014 - 27.08.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14.842,04 TÜRK LİRASI
15.
Gıda Mühendisliği Bölüm Uygulama Laboratuarlarını Geliştirme Projesi I
01.05.2014 - 12.10.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14.639,96 TÜRK LİRASI
16.
Gıda Kaynaklı Mayaların İn Vitro da Kolesterolü Asimile Etme Özelliklerinin Belirlenmesi ve Yüksek Kolesterol İçeren Diyetle Beslenen Sıçanlarda Kolesterolü Düşürücü Ajan Olarak Kullanılabilirliğinin Araştırılması
05.02.2012 - 16.04.2013 Tübitak Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 23.500 TÜRK LİRASI
17.
Kalsiyumca Zenginlestirilmis Keçi Probiyotik Yogurdunun Fizikokimyasal Özellikleri Tübitak 2209 Bideb
03.03.2011 - 09.05.2012 Tübitak Projesi ULUSAL Danışman Tamamlandı 1.000 TÜRK LİRASI
18.
Yoğurttan Biyoaktif Peptid Eldesi ve Bu Peptidlerin Antimikrobiyel ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Projeleri Yönetim Birimi Proje No 1580 D 07
05.10.2007 - 05.10.2010 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 10000 TÜRK LİRASI
19.
Keçi Sütü Kullanılarak Yapılan Mihaliç Peyniri İçin Uygun Starter Kültür Kombinasyonunun Belirlenmesi Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimi Proje No: 04 M 915
30.07.2004 - 30.10.2006 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 5000 TÜRK LİRASI
20.
Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Kullanımı ile Kolesterolun Azaltılması Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Projeleri Yönetim Birimi Proje No 03 Yl 683
12.05.2003 - 12.02.2005 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 2500 TÜRK LİRASI
21.
Tulum Peyniri Üretiminde Starter Kültür Kullanımı Üzerinde Araştırmalar Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimi Proje No Sdü Af 540
11.07.2002 - 10.01.2004 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 5000 TÜRK LİRASI
22.
Transglutaminaz Enzim Üretimi ve Süt Sanayinde Kullanım Olanakları Dpt Yuup Proje No 2005k120680 Proje Süresi 2005 2007
00.00.0000 Araştırma Projesi Araştırmacı Tamamlandı 280000 TÜRK LİRASI
23.
Süt Sanayii İçin Peynir ve Yoğurt Kültürleri ile Laktaz Enzimi Üretimi Laktoz Tahammülsüzlüğüne Karşı Geleneksel ve Modern Çözümler Dpt Yuup Proje No 2005k120570 Proje Süresi 2005 2007
00.00.0000 Araştırma Projesi Araştırmacı Tamamlandı 1414000 TÜRK LİRASI
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2018-2019 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Peynir Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gıda İşletmelerinde Haccp Uygulamaları | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Özel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Kalite Sistemleri ve Mevzuat | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Bitirme Projesi 2 | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Bitirme Projesi 1 | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 5 |
2018-2019 | Enstrümental Gıda Analizleri | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Gıda Biyokimyası | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Isı ve Kütle Transferi | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
2017-2018 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Peynir Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Gıda İşletmelerinde Haccp Uygulamaları | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Özel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Kalite Sistemleri ve Mevzuat | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Bitirme Projesi 2 | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Bitirme Projesi 1 | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 5 |
2017-2018 | Enstrümental Gıda Analizleri | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Gıda Biyokimyası | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Isı ve Kütle Transferi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Kalite Sistemleri ve Mevzuat | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Bitirme Projesi 2 | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Bitirme Projesi 1 | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 5 |
2016-2017 | Enstrümental Gıda Analizleri | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Biyokimyası | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Kalite Sistemleri ve Mevzuat | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Bitirme Projesi 2 | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Bitirme Projesi 1 | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 5 |
2015-2016 | Enstrümental Gıda Analizleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıda Biyokimyası | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Isı ve Kütle Transferi | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Beslenme | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Enstrümental Gıda Analizleri | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Gıda Biyokimyası | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Isı ve Kütle Transferi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Beslenme | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Gıda Mühendisliğine Giriş | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Gıda Mühendisliğine Giriş | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2018-2019 | Süt Teknolojisi 1 | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Süt Teknolojisi 1 (Iı Öğretim) | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Süt Teknolojisi 1 B Şubesi | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Süt Teknolojisi 1 A Şubesi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Özel Gıdalar Teknolojisi (Iı.öğretim) | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Özel Gıdalar Teknolojisi B Şubesi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Beslenme (Iı Öğretim) | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Beslenme B Şubesi | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Özel Gıdalar Teknolojisi A Şubesi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Beslenme A Şubesi | Türkçe | 2 |
Tarih | Tez Adı | Yazar | Bölüm | Durum |
---|---|---|---|---|
2024 | Karragenan, Keçiboynuzu Gamı, Pektin ve Aljinat ile Stabilize Edilmiş, Peyniraltı Suyu Bazlı İçeceklerin Geliştirilmesi | NUR KARAÇAM | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2023 | Transglutaminaz Enzimi ile Muamele Edilen Peyniraltı Suyundan Lor Peyniri Üretimi | FATMA ZEHRANUR KARABAĞ | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | Devam Ediyor |
2023 | Hardaliyenin Toz Haline Getirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi | CELİL ONUR ŞENDİR | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | Devam Ediyor |
2018 | İki Farklı Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirde Olgunlaşma Sırasında Laktoz Değişimi | YILMAZ ÖZCAN | Ankara Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
1.
Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri
2018 Kitap Editör Ulusal
1.
International Journal Of Food Properties
2017 Dergi Uluslararası
2.
Gıda
2017 Dergi Uluslararası
3.
Indian Journal Of Dairy Science
2017 Dergi Uluslararası
4.
Electronic Journal Of Vocational Colleges
2017 Dergi Uluslararası
5.
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
2016 Dergi Uluslararası
6.
Kırklareli University Journal Of Engineering And Science
2016 Dergi Uluslararası
Best Poster Ödülü2017 Fırat Üniversitesi
1.
Iso 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Haccp Gereklilikleri
14.05.2016 - 14.05.2016 Ulusal
2.
Proje Döngüsü Yönetimi
16.04.2015 - 17.04.2015 Ulusal
3.
Agılent Technologıes 1260 Hplc-Dad, Rıd Fld Hardware ve Chemstatıon B.04.03-Sp2
13.11.2014 - 14.11.2014 Ulusal
4.
Hplc Eğitimi
13.11.2014 - 14.11.2014 Ulusal
5.
Gıda Mühendisliği ve İlgili Alanlarayönelik Disiplinlerarası Tübitak Projesi Hazırlama
16.05.2014 - 18.05.2014 Ulusal
6.
Kırklareli’nde Gıda Güvenliği Geliştirme Projesi I (Tr21-11-Sos-1-8)
05.05.2013 - 05.05.2013 Ulusal
7.
Laboratuvar Güvenliği
01.06.2012 - 04.06.2012 Ulusal
8.
Kalite Yönetim Sistemi İç Denetçi
19.05.2012 - 22.05.2012 Ulusal
9.
Iso 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi
05.05.2012 - 13.05.2012 Ulusal
10.
Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Haccp Gereklilikleri
17.03.2012 - 25.03.2012 Ulusal
11.
Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt Teknolojisindeki Uygulamaları
11.05.2009 - 11.05.2009 Ulusal
12.
Biyoaktif Peptidler
15.05.2006 - 15.05.2006 Ulusal
13.
Süt ve Süt Ürünlerinde Kolesterol
06.05.2002 - 06.05.2002 Ulusal