2020 - Henüz tamamlanmadı DoktoraTekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr)
2017 - 2020 Yüksek LisansErciyes Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Doğal polimerlerle hazırlanan adsorbanlarla metal iyonlarının adsorpsiyonu
2012 - 2013 LisansUniversity Of Debrecen
Food Science And Technology
2011 - 2018 LisansAnadolu Üniversitesi
İşletme Fakültesi / İşletme Bölümü / İşletme Pr. (Açıköğretim)
2008 - 2013 LisansErciyes Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2019 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
1.
Tarım İçin Gelişmiş Stratejiler-2
2023 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
1.
Production Of Vitamin B12 By Propionic Acid Bacteria And Investigation Of Effective Parameters
2022 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Derleme Makale
1.
Production Of Vitamin B12 By Propionic Acid Bacteria And Investigation Of Effective Parameters
2022 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Derleme Makale
1.
A New Approach To Sustainable Food Supply: Cellular Agriculture
29.11.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
2.
Propiyonik Asit Bakterileri ile B12 Vitamini Üretimi
Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Investigation Of Pulsed Electric Field Application In Fruit Juices: An Chokeberry Fruit Example
20.10.2022 Özet bildiri Uluslararası
4.
Food Security And Digitalization In Turkey And In The World
20.10.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
5.
Gıdalarda Bakteriyosin Kullanımı
15.11.2019 Özet bildiri Ulusal
6.
Natural Polymer Modified Adsorption For Removal Of Heavy Metal Ions
03.11.2019 Özet bildiri Uluslararası
7.
Adsorption Of Pb(ıı) Ions Onto Binary Bio-Polymeric Beads Of Croslinked Carboxymethyl Cellulose And Agarose
03.11.2019 Özet bildiri Uluslararası
1.
A New Approach To Sustainable Food Supply: Cellular Agriculture
29.11.2023 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Propiyonik Asit Bakterileri ile B12 Vitamini Üretimi
Tam metin bildiri Uluslararası3.
Investigation Of Pulsed Electric Field Application In Fruit Juices: An Chokeberry Fruit Example
20.10.2022 Özet bildiri Uluslararası4.
Food Security And Digitalization In Turkey And In The World
20.10.2022 Tam metin bildiri Uluslararası5.
Natural Polymer Modified Adsorption For Removal Of Heavy Metal Ions
03.11.2019 Özet bildiri Uluslararası6.
Adsorption Of Pb(ıı) Ions Onto Binary Bio-Polymeric Beads Of Croslinked Carboxymethyl Cellulose And Agarose
03.11.2019 Özet bildiri Uluslararası
1.
Gıdalarda Bakteriyosin Kullanımı
15.11.2019 Özet bildiri Ulusal
1.
Propiyonik Asit Bakterileri ile B12 Vitamini Üretimi ve Mihaliç Peynirinde B12 Vitamin Düzeyinin Artırılması
01.02.2024 -tübitak 1002 ULUSAL Yürütücü Devam Ediyor 73932 TÜRK LİRASI
2.
Süt ve Süt Ürünlerinin Karakterizasyonu ve Yeni Ürün Geliştirme
26.10.2022 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 2.854.909,67 TÜRK LİRASI
3.
Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (Sütap)
07.12.2021 Kalkınma Bakanlığı ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 1698941,35 TÜRK LİRASI
4.
Doğal Polimerlerle Hazırlanan Adsorbanlarla Metal İyonlarının Adsorpsiyonu
01.09.2018 - 03.12.2020 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
1.
Turkish Journal Of Agriculture - Food Science And Technology
2023 Dergi Uluslararası
1.
University Of Life Sciences "King Michael I" From Timisoara-Ulst
2023 - 2023
1.
Fen Bilimleri ve Mühendislik Uygulamaları İçin Excel
24.01.2024 - 29.01.2024 Ulusal