2007 - 2011 DoktoraSüleyman Demirel Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr)
Tez Adı: Karadut antosiyaninlerinin ısıl ve depolama stabilitesi
2004 - 2007 Yüksek LisansSüleyman Demirel Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Taze kesilmiş elma dilimlerinde renk değişiminin bilgisayarlı görüntüleme sistemi ile incelenmesi
2000 - 2004 LisansSüleyman Demirel Üniversitesi
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi / Gıda Mühendisliği Pr.
2023 DoçentKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2012 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2006 - 2012 Araştırma GörevlisiSüleyman Demirel Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Bilimleri Anabilim Dalı
2016 - 2018 Myo/Yüksekokul MüdürüKırklareli Üniversitesi
2013 - 2016 Yardımcı Doçent TemsilcisiKırklareli Üniversitesi
2013 Mevlana Değişim Programı Kurum KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2013 - 2016 Fakülte Kurulu ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2013 - 2016 Arş. Uyg. Merkezi Müdür YardımcısıKırklareli Üniversitesi
2013 - 2017 Trakya Üniversiteler Birliği Laboratuvar KomisyonuKırklareli Üniversitesi / Trakya Üniversiteler Birliği / Laboratuvar Komisyonu / Laboratuvar Komisyonu Üyesi
1.
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği (International Research İn The Field Of Food Science And Engineering)
2024 Bilimsel Kitap Uluslararası
1.
A Comparative Study On The Phenolic Extraction Of Total Hydro-Alcoholic Extract Of Satureja Hortensis L. For Bioactive Properties
2024 Hakemli Uluslararası Alan Indeks Özgün Makale
2.
Hardaliye Tozu ile Zenginleştirilmiş, Yağ ve Şeker Oranı Azaltılmış Dondurmanın Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Araştırılması
2024 Hakemli Uluslararası TR Dizin Özgün Makale
3.
Value-Added Processing Of Seeds From Tomato Sauce İndustry And Comparison Of Extraction Solvents On The Chemical Properties
2023 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
4.
Potentials Of Berry Fruits Pomaces For Bio-Based Films
2023 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Derleme Makale
5.
Potentials Of Berry Fruits Pomaces For Bio-Based Films
2023 Hakemli Uluslararası TR-Dizin Özgün Makale
6.
Changes İn Anthocyanins And Colour Of Black Mulberry (Morus nigra) Juice During Clarification And Pasteurization
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
7.
Properties Of Yogurt Fortified With Capsaicin Extracts Dissolved İn High Oleic Sunflower Oil
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
8.
İşleme ve Isıl İşlem Sürecinde Karadut (Morus Nigra) Suyunun Antimikrobiyal Aktivitesi, fizikokimyasal Özellikleri ve Organik Asit Dağılımında Meydana Gelen Değişimler
2022 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
9.
Bioactive Compounds, Antioxidant Potential And Color Properties Of Dried Red Pepper (Capsicum Annuum L.)
2021 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
10.
Comparison Of Aroma Profiles Of Essential Oils Extracted By Hydro-Distillation From Orange Peel Waste Dried By Various Methods
2021 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
11.
Effect Of Deep Frying Process On The Quality Of The Refined Oleic/ linoleic Sunflower Seed Oil And Olive Oil
2020 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
12.
Kekik ve Biberiye Esansiyel Yağlarının Uçucu Bileşenleri ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
13.
Some Properties Of Kirklareli Ripened White Cheese
2020 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
14.
Portakal Kabuğunun Farklı Yöntemlerle Kurutulması ve Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
15.
Antosiyaninlerin Stabilitesini Etkileyen Faktörler.
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Derleme Makale
16.
Evaluation Of Antioxidant And Antifungal Activities Of Several Plants Against Agents Of Postharvest Citrus Sour Rot And Green Mould Rot
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
17.
Kırklareli Peynirlerinin Tarihsel Gelişimi ve Coğrafi Karakteristikleri
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Derleme Makale
18.
Determination Of Chemical And Physiacal Properties For Seeds And Ols Of Some Different Oleic And Linoleic Sunflower Types
2018 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
19.
Evaluation Of Antioxidant Activities And Antifungal Activity Of Different Plants Species Against Pink Mold Rot-Causing Trichothecium Roseum
2017 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
20.
Karpuz Çekirdeği Yağının Kimyasalözellikleri ve Besin İçeriği
2016 Hakemli Ulusal TR DİZİN Derleme Makale
21.
Color And Antioxidant Properties Of Fermented Grape Beverage Under Different Storage Conditions
2016 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
22.
Comparison Of Some Physicochemical Properties Of Locust Bean Seeds Gum Extracted By Acid And Water Pretreatments
2015 Hakemli Uluslararası ISI, CABI, PubMed, PubMed Central, Google Scholar, FNS Özgün Makale
23.
Altın Çilek Suyunda Physalis Peruviana L Randıman ile Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikler Üzerine Mayşe Enzimasyonunun Etkisi
2015 Hakemli Ulusal › CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM (Yaflam Bilimleri)FAO Agris ve DOAJ v Özgün Makale
24.
Sensorial And Chemical Differences Between Organic And Conventional Grown Figs Ficus Carica L Cv Sarilop
2011 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
25.
Gam Üretiminde Kullanılan Keçiboynuzu Çekirdeklerinin Bazı Pomolojik ve Fizikokimyasal Özellikleri
2011 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
26.
Physical Sensorial Color And Rehydration Properties Of Dried Green Olive Slices
2010 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
27.
Comparision Of Olive Derived From Certified Organic And Conventional Agricultural Methods
2010 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
28.
Renklendirilmis Fermente Memecik Çesidi Zeytinlerin Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
2010 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
29.
Mikrodalga Isıtmanın Gıdaların Kurutulmasında Kullanımı
2009 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Derleme Makale
30.
Dondurarak Kurutulmuş Havuç Dilimlerinin Renk, Rehidrasyon Özellikleri Ve bazı Duyusal Özellikleri Üzerine Farklı Antioksidan Çözeltilerin Etkisi
2009 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
31.
Ayvalık Domat ve Gemlik Zeytin Çeşitlerinden Elde Edilen Natural Sızma Zeytinyağlarının Bazı Fiziksel Özellikleri ve Pigment Miktarları Üzerine Hasad Zamanının Etkisi
2008 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
1.
A Comparative Study On The Phenolic Extraction Of Total Hydro-Alcoholic Extract Of Satureja Hortensis L. For Bioactive Properties
2024 Hakemli Uluslararası Alan Indeks Özgün Makale
2.
Hardaliye Tozu ile Zenginleştirilmiş, Yağ ve Şeker Oranı Azaltılmış Dondurmanın Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Araştırılması
2024 Hakemli Uluslararası TR Dizin Özgün Makale
3.
Value-Added Processing Of Seeds From Tomato Sauce İndustry And Comparison Of Extraction Solvents On The Chemical Properties
2023 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
4.
Potentials Of Berry Fruits Pomaces For Bio-Based Films
2023 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Derleme Makale
5.
Changes İn Anthocyanins And Colour Of Black Mulberry (Morus nigra) Juice During Clarification And Pasteurization
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
6.
Properties Of Yogurt Fortified With Capsaicin Extracts Dissolved İn High Oleic Sunflower Oil
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
7.
İşleme ve Isıl İşlem Sürecinde Karadut (Morus Nigra) Suyunun Antimikrobiyal Aktivitesi, fizikokimyasal Özellikleri ve Organik Asit Dağılımında Meydana Gelen Değişimler
2022 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
8.
Comparison Of Aroma Profiles Of Essential Oils Extracted By Hydro-Distillation From Orange Peel Waste Dried By Various Methods
2021 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
9.
Effect Of Deep Frying Process On The Quality Of The Refined Oleic/ linoleic Sunflower Seed Oil And Olive Oil
2020 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
10.
Some Properties Of Kirklareli Ripened White Cheese
2020 Hakemli Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale
11.
Evaluation Of Antioxidant And Antifungal Activities Of Several Plants Against Agents Of Postharvest Citrus Sour Rot And Green Mould Rot
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
12.
Evaluation Of Antioxidant Activities And Antifungal Activity Of Different Plants Species Against Pink Mold Rot-Causing Trichothecium Roseum
2017 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
13.
Color And Antioxidant Properties Of Fermented Grape Beverage Under Different Storage Conditions
2016 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
14.
Comparison Of Some Physicochemical Properties Of Locust Bean Seeds Gum Extracted By Acid And Water Pretreatments
2015 Hakemli Uluslararası ISI, CABI, PubMed, PubMed Central, Google Scholar, FNS Özgün Makale
15.
Sensorial And Chemical Differences Between Organic And Conventional Grown Figs Ficus Carica L Cv Sarilop
2011 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
16.
Comparision Of Olive Derived From Certified Organic And Conventional Agricultural Methods
2010 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Bioactive Compounds, Antioxidant Potential And Color Properties Of Dried Red Pepper (Capsicum Annuum L.)
2021 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Kekik ve Biberiye Esansiyel Yağlarının Uçucu Bileşenleri ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
3.
Portakal Kabuğunun Farklı Yöntemlerle Kurutulması ve Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
Antosiyaninlerin Stabilitesini Etkileyen Faktörler.
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Derleme Makale
5.
Kırklareli Peynirlerinin Tarihsel Gelişimi ve Coğrafi Karakteristikleri
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Derleme Makale
6.
Determination Of Chemical And Physiacal Properties For Seeds And Ols Of Some Different Oleic And Linoleic Sunflower Types
2018 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
7.
Karpuz Çekirdeği Yağının Kimyasalözellikleri ve Besin İçeriği
2016 Hakemli Ulusal TR DİZİN Derleme Makale
8.
Altın Çilek Suyunda Physalis Peruviana L Randıman ile Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikler Üzerine Mayşe Enzimasyonunun Etkisi
2015 Hakemli Ulusal › CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM (Yaflam Bilimleri)FAO Agris ve DOAJ v Özgün Makale
9.
Gam Üretiminde Kullanılan Keçiboynuzu Çekirdeklerinin Bazı Pomolojik ve Fizikokimyasal Özellikleri
2011 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
10.
Physical Sensorial Color And Rehydration Properties Of Dried Green Olive Slices
2010 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
11.
Renklendirilmis Fermente Memecik Çesidi Zeytinlerin Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
2010 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
12.
Mikrodalga Isıtmanın Gıdaların Kurutulmasında Kullanımı
2009 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Derleme Makale
13.
Dondurarak Kurutulmuş Havuç Dilimlerinin Renk, Rehidrasyon Özellikleri Ve bazı Duyusal Özellikleri Üzerine Farklı Antioksidan Çözeltilerin Etkisi
2009 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
14.
Ayvalık Domat ve Gemlik Zeytin Çeşitlerinden Elde Edilen Natural Sızma Zeytinyağlarının Bazı Fiziksel Özellikleri ve Pigment Miktarları Üzerine Hasad Zamanının Etkisi
2008 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
1.
Hardaliyenin Farklı Taşıyıcı Ajanlar Yardımıyla Dondurarak Kurutma Potansiyalinin Belirlenmesi, Sürecin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu, Kurutulan Ürünlerin Teknofonksiyonel ve Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması
Sözlü Bildiri Uluslararası
2.
Hardaliye ve Hardaliye Tozunun Depolanması Sürecinde Antosiyaninlerde Meydana Gelen Kinetik Değişimlerin Belirlenmesi ve Antidiyabetik Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Poster Bildiri Uluslararası
3.
Hardaliye Tozu ile Zenginleştirilmiş, Yağ ve Şeker Oranı Azaltılmış Dondurmanın Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Araştırılması
Poster Bildiri Uluslararası
4.
Usage Of Agro-İndustrial Wastes And By-Products For Biobased Polymers Production
18.09.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
5.
Usage Of Dıfferent Herbs In Gobek Kasar Cheese
19.09.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
6.
History, Present, And Future Of Food Sales İn The Turkish Ecommerce Market
18.09.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
7.
Evaluation Of Antidiabetic Effects Of Phenolic Compounds From Plants With İn Vitro And İn Vivo Approaches
18.09.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
8.
Usage Of Agro-İndustrial Wastes And By-Products For Biobased Polymers Production
Sözlü Bildiri Uluslararası
9.
History, Present, And Future Of Food Sales İn The Turkish Ecommerce Market
Sözlü Bildiri Uluslararası
10.
Evaluation Of Antidiabetic Effects Of Phenolic Compounds From Plants With İn Vitro And İn Vivo Approaches
Sözlü Bildiri Uluslararası
11.
Usage Of Dıfferent Herbs In Gobek Kasar Cheese
Poster Bildiri Uluslararası
12.
A Comparative Study On The Phenolic Extraction Of Total Hydro-Alcoholic Extract Of Satureja Hortensis L. For Bioactive Properties
19.03.2023 Özet bildiri Uluslararası
13.
Potentials Of Berry Fruits Pomaces For Bio-Based Films
19.03.2023 Özet bildiri Uluslararası
14.
A Comparative Study On The Phenolic Extraction Of Total Hydro-Alcoholic Extract Of Satureja Hortensis L. For Bioactive Properties
Sözlü Bildiri Uluslararası
15.
Potentials Of Berry Fruits Pomaces For Bio-Based Films
Poster Bildiri Uluslararası
16.
Essential Oil Composition And Antioxidant Activities Of Four Cultivars Of Lavender From Edirne
03.10.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
17.
The İnfluence Of Different Carrier Agents For Drying Of Fermented Fruit Beverages As Powder
29.08.2022 Özet bildiri Uluslararası
18.
Compare Of The Chemical Composition Of Tomato Seed Oil Extracted With Different Solvents
01.09.2020 Özet bildiri Uluslararası
19.
Propertıes Of Yogurt Enrıched Wıth Oleoresın Extracts Added Wıth Dıssolved In Hıgh Oleıc Sunflower Oıl
01.09.2020 Özet bildiri Uluslararası
20.
Aroma Characterization And Fatty Acid Composition Of Kırklareli Old Kashar Cheese
02.09.2018 Özet bildiri Uluslararası
21.
Investigation Of The Total Phenolic Compounds Of Dandelion (Taraxacum Officinale) Extracted By Different Method And Solutions
02.09.2018 Özet bildiri Uluslararası
22.
Aroma Characterization Of Kırklareli Ripened White Cheese
02.09.2018 Özet bildiri Uluslararası
23.
Comparing Frying Quality Of Olive Oil, Regular And Oleic Acid Sunflower Oils İn A Repeated Frying
16.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
24.
Biopellet Production From Waste Materials Of The Sunflower İs A Major Industrial Plant
03.06.2016 Özet bildiri Uluslararası
25.
The Differences Between Linoleic Ans High Oleic Sunflower Oil
03.06.2016 Özet bildiri Uluslararası
26.
Deep Frying Quality Of High Oleic Sunflower Oil
03.06.2016 Özet bildiri Uluslararası
27.
Oil Content And Oil Quality Characteristics Of Linoleic And High Oleic Sunflower Varieties Cultivated İn Turkey
28.05.2016 Özet bildiri Uluslararası
28.
Karpuz Çekirdeği Ham Yağının Oksidasyon Parametreleri
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
29.
Karpuz Çekirdeği Yağının Kimyasal Özellikleri ve Besin Profili
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
30.
Elma Çekirdeği Yağının Kimyasal ve Besleyici Özellikleri
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
31.
Sensory Evaluation Physicochemical Properties Of Fermented Red Grape Beverages Hardaliye
08.09.2014 Özet bildiri Uluslararası
32.
Antibacterial And Antifungal Activity Of Black Mulberry Juice During Processing
26.05.2014 Özet bildiri Uluslararası
33.
Relation Between Anthocyanins Total Phenolics And Antioxidant Activity İn Black Mulberry Juice During Heating
26.05.2014 Özet bildiri Uluslararası
34.
Yaban Mersini Vaccinium Spp Meyvesinin Kimyasal Bileşimi ve Değerlendirme Olanaklarının Araştırılması
24.11.2011 Özet bildiri Ulusal
35.
Altın Özellikleri ile Altın Çilek Physalis Peruviana L Meyvesi Üretimi ve Değerlendirme Şekilleri
24.11.2011 Özet bildiri Ulusal
36.
Effects Of Different Storage Conditions On The Anthocyanins Phenolics And Antioxidant Activity Of Black Mulberry Juice Concentrate
12.09.2011 Özet bildiri Uluslararası
37.
Determination Of Organic Acids Compounds İn Black Mulberry Juice By High Performance Liquid Chromatography
26.05.2014 Özet bildiri Uluslararası
38.
Determination Of Some Physico Chemical Properties Of Locust Bean Seeds Gum Obtained By Different Extraction Methods
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası
39.
Physicochemical And Antioxidant Properties Of Cornelian Cherry Juices From Different Types Cornelian Cherries Cornus Mas L Grown İn Isparta
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası
40.
Changes İn Anthocyanins And Color Of Black Mulberry Juice During Clarification And Heating
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası
41.
Effect Of Processing On The Antioxidant Activity Of Black Mulberry Morus Nigra Juice And İts Relation With Phenolic Content
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası
42.
Characterization Of Virgin Olive Oil From Ayvalık Gemlik And Memecik Olive 014
21.11.2010 Özet bildiri Uluslararası
43.
Effect Of Different Antioxidant Solutions On Color And Physical Properties Of Frozen Mushroom Agaricus Bisporus
15.04.2010 Özet bildiri Uluslararası
44.
Physical Sensorial Color Properties And Rehydration Rate Of Dried Green Olive Slices Memecik
15.04.2010 Özet bildiri Uluslararası
45.
Using Some Food Additives To Improve Shelf Life Of The Walnut Paste
15.04.2010 Özet bildiri Uluslararası
46.
Color Properties Of Freeze Dried Mushrooms Lentinus Edodes Shiitake And Pleurotus Ostreatus
15.04.2010 Tam metin bildiri Uluslararası
47.
Dondurarak Kurutulmuş Havuç Dilimlerinin Kimyasal Değişimi Üzerine Farklı Antioksidan Çözeltilerin Etkisi
08.10.2008 Özet bildiri Ulusal
48.
Gıdalarda Kromatografik Analizler
09.06.2008 Tam metin bildiri Ulusal
49.
Gıdalarda Dioksin Varlığı ve Son Belirleme Teknikleri
21.05.2008 Özet bildiri Ulusal
50.
Gıda Endüstrsinde Kullanılan Farklı Kurutma Sistemleri
21.05.2008 Özet bildiri Ulusal
51.
Mekanik Olarak Ayrılmış Kanatlı Etlerinde Karşılaşılan Kalite Problemleri
08.11.2007 Özet bildiri Ulusal
52.
Quality Evaluation And Effectiveness Of Browning Inhibition Of Isparta Apples Treated With Browning Inhibitors During Storage
27.08.2007 Özet bildiri Uluslararası
53.
Effectiveness Of Non Sulfite Natural Browning Inhibitors On Isparta Apples And Calculation Of Browning Kinetics Using Macine Vision
27.07.2007 Özet bildiri Uluslararası
54.
Taze Kesilmiş Meyve ve Sebzelerde Esmerleşmenin Engellenmesi
24.05.2006 Özet bildiri Ulusal
55.
Taze Kesilmiş Meyve ve Sebzelerde Esmerleşmenin Engellenmesi
24.05.2006 Tam metin bildiri Ulusal
56.
Gıda Endüstrisinde Elektrnik Burun ve Elektronik Dil Uygulamalrındaki Yenilikler
29.09.2005 Özet bildiri Ulusal
57.
Gıda Endüstrisinde Bilgisayarlı Görüş Sistemindeki Son Uygulamalar
29.09.2005 Tam metin bildiri Ulusal
58.
Safe Application Of Carbon Monoxide And Tasteless Smoke İn Fish And Red Meat
15.06.2005 Özet bildiri Uluslararası
59.
Traditional Smoking Applications For Meat Products
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
60.
Use Of Oat İn Traditional Foods And Effects Of Human Health
01.10.2015 Özet bildiri Ulusal
61.
Two Traditional Products From Bulgarian Cuisine Mekitsa And Milinki
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
62.
Determination Of Volatile Organic Compounds (Voc) Formed With Lactic Acid Fermentation İn Hardaliye By Gc-Ms
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
1.
Usage Of Agro-İndustrial Wastes And By-Products For Biobased Polymers Production
18.09.2023 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Usage Of Dıfferent Herbs In Gobek Kasar Cheese
19.09.2023 Tam metin bildiri Uluslararası3.
History, Present, And Future Of Food Sales İn The Turkish Ecommerce Market
18.09.2023 Tam metin bildiri Uluslararası4.
Evaluation Of Antidiabetic Effects Of Phenolic Compounds From Plants With İn Vitro And İn Vivo Approaches
18.09.2023 Tam metin bildiri Uluslararası5.
A Comparative Study On The Phenolic Extraction Of Total Hydro-Alcoholic Extract Of Satureja Hortensis L. For Bioactive Properties
19.03.2023 Özet bildiri Uluslararası6.
Potentials Of Berry Fruits Pomaces For Bio-Based Films
19.03.2023 Özet bildiri Uluslararası7.
Essential Oil Composition And Antioxidant Activities Of Four Cultivars Of Lavender From Edirne
03.10.2022 Tam metin bildiri Uluslararası8.
The İnfluence Of Different Carrier Agents For Drying Of Fermented Fruit Beverages As Powder
29.08.2022 Özet bildiri Uluslararası9.
Compare Of The Chemical Composition Of Tomato Seed Oil Extracted With Different Solvents
01.09.2020 Özet bildiri Uluslararası10.
Propertıes Of Yogurt Enrıched Wıth Oleoresın Extracts Added Wıth Dıssolved In Hıgh Oleıc Sunflower Oıl
01.09.2020 Özet bildiri Uluslararası11.
Aroma Characterization And Fatty Acid Composition Of Kırklareli Old Kashar Cheese
02.09.2018 Özet bildiri Uluslararası12.
Investigation Of The Total Phenolic Compounds Of Dandelion (Taraxacum Officinale) Extracted By Different Method And Solutions
02.09.2018 Özet bildiri Uluslararası13.
Aroma Characterization Of Kırklareli Ripened White Cheese
02.09.2018 Özet bildiri Uluslararası14.
Comparing Frying Quality Of Olive Oil, Regular And Oleic Acid Sunflower Oils İn A Repeated Frying
16.11.2017 Özet bildiri Uluslararası15.
Biopellet Production From Waste Materials Of The Sunflower İs A Major Industrial Plant
03.06.2016 Özet bildiri Uluslararası16.
The Differences Between Linoleic Ans High Oleic Sunflower Oil
03.06.2016 Özet bildiri Uluslararası17.
Deep Frying Quality Of High Oleic Sunflower Oil
03.06.2016 Özet bildiri Uluslararası18.
Oil Content And Oil Quality Characteristics Of Linoleic And High Oleic Sunflower Varieties Cultivated İn Turkey
28.05.2016 Özet bildiri Uluslararası19.
Sensory Evaluation Physicochemical Properties Of Fermented Red Grape Beverages Hardaliye
08.09.2014 Özet bildiri Uluslararası20.
Antibacterial And Antifungal Activity Of Black Mulberry Juice During Processing
26.05.2014 Özet bildiri Uluslararası21.
Relation Between Anthocyanins Total Phenolics And Antioxidant Activity İn Black Mulberry Juice During Heating
26.05.2014 Özet bildiri Uluslararası22.
Effects Of Different Storage Conditions On The Anthocyanins Phenolics And Antioxidant Activity Of Black Mulberry Juice Concentrate
12.09.2011 Özet bildiri Uluslararası23.
Determination Of Organic Acids Compounds İn Black Mulberry Juice By High Performance Liquid Chromatography
26.05.2014 Özet bildiri Uluslararası24.
Determination Of Some Physico Chemical Properties Of Locust Bean Seeds Gum Obtained By Different Extraction Methods
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası25.
Physicochemical And Antioxidant Properties Of Cornelian Cherry Juices From Different Types Cornelian Cherries Cornus Mas L Grown İn Isparta
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası26.
Changes İn Anthocyanins And Color Of Black Mulberry Juice During Clarification And Heating
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası27.
Effect Of Processing On The Antioxidant Activity Of Black Mulberry Morus Nigra Juice And İts Relation With Phenolic Content
26.05.2011 Özet bildiri Uluslararası28.
Characterization Of Virgin Olive Oil From Ayvalık Gemlik And Memecik Olive 014
21.11.2010 Özet bildiri Uluslararası29.
Effect Of Different Antioxidant Solutions On Color And Physical Properties Of Frozen Mushroom Agaricus Bisporus
15.04.2010 Özet bildiri Uluslararası30.
Physical Sensorial Color Properties And Rehydration Rate Of Dried Green Olive Slices Memecik
15.04.2010 Özet bildiri Uluslararası31.
Using Some Food Additives To Improve Shelf Life Of The Walnut Paste
15.04.2010 Özet bildiri Uluslararası32.
Color Properties Of Freeze Dried Mushrooms Lentinus Edodes Shiitake And Pleurotus Ostreatus
15.04.2010 Tam metin bildiri Uluslararası33.
Quality Evaluation And Effectiveness Of Browning Inhibition Of Isparta Apples Treated With Browning Inhibitors During Storage
27.08.2007 Özet bildiri Uluslararası34.
Effectiveness Of Non Sulfite Natural Browning Inhibitors On Isparta Apples And Calculation Of Browning Kinetics Using Macine Vision
27.07.2007 Özet bildiri Uluslararası35.
Safe Application Of Carbon Monoxide And Tasteless Smoke İn Fish And Red Meat
15.06.2005 Özet bildiri Uluslararası36.
Traditional Smoking Applications For Meat Products
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası37.
Two Traditional Products From Bulgarian Cuisine Mekitsa And Milinki
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası38.
Determination Of Volatile Organic Compounds (Voc) Formed With Lactic Acid Fermentation İn Hardaliye By Gc-Ms
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
1.
Karpuz Çekirdeği Ham Yağının Oksidasyon Parametreleri
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
2.
Karpuz Çekirdeği Yağının Kimyasal Özellikleri ve Besin Profili
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
3.
Elma Çekirdeği Yağının Kimyasal ve Besleyici Özellikleri
07.05.2015 Özet bildiri Ulusal
4.
Yaban Mersini Vaccinium Spp Meyvesinin Kimyasal Bileşimi ve Değerlendirme Olanaklarının Araştırılması
24.11.2011 Özet bildiri Ulusal
5.
Altın Özellikleri ile Altın Çilek Physalis Peruviana L Meyvesi Üretimi ve Değerlendirme Şekilleri
24.11.2011 Özet bildiri Ulusal
6.
Dondurarak Kurutulmuş Havuç Dilimlerinin Kimyasal Değişimi Üzerine Farklı Antioksidan Çözeltilerin Etkisi
08.10.2008 Özet bildiri Ulusal
7.
Gıdalarda Kromatografik Analizler
09.06.2008 Tam metin bildiri Ulusal
8.
Gıdalarda Dioksin Varlığı ve Son Belirleme Teknikleri
21.05.2008 Özet bildiri Ulusal
9.
Gıda Endüstrsinde Kullanılan Farklı Kurutma Sistemleri
21.05.2008 Özet bildiri Ulusal
10.
Mekanik Olarak Ayrılmış Kanatlı Etlerinde Karşılaşılan Kalite Problemleri
08.11.2007 Özet bildiri Ulusal
11.
Taze Kesilmiş Meyve ve Sebzelerde Esmerleşmenin Engellenmesi
24.05.2006 Özet bildiri Ulusal
12.
Taze Kesilmiş Meyve ve Sebzelerde Esmerleşmenin Engellenmesi
24.05.2006 Tam metin bildiri Ulusal
13.
Gıda Endüstrisinde Elektrnik Burun ve Elektronik Dil Uygulamalrındaki Yenilikler
29.09.2005 Özet bildiri Ulusal
14.
Gıda Endüstrisinde Bilgisayarlı Görüş Sistemindeki Son Uygulamalar
29.09.2005 Tam metin bildiri Ulusal
15.
Use Of Oat İn Traditional Foods And Effects Of Human Health
01.10.2015 Özet bildiri Ulusal
1.
Ayçiçeği (Helianthus Annuus L.) Saplarından Ph Duyarlı Bozunur Biyoflim Geliştirilmesi
01.08.2024 - 01.08.2025 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi Ulusal Araştırmacı Devam Ediyor 150000 TL
2.
Hardaliyenin Farklı Taşıyıcı Ajanlar Yardımıyla Dondurarak Kurutma Potansiyalinin Belirlenmesi, Sürecin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu, Kurutulan Ürünlerin Teknofonksiyonel ve Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması, İn-Vitro Koşullarda Antihiperglisemik Etki Potansiyellerinin İncelenmesi
15.09.2023 - 15.09.2024 -tübitak 1002 ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 59940 TÜRK LİRASI
3.
Farklı Çözgenler ile Ekstrakte Edilen Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Kompozisyonunun Karşılaştırılması
12.03.2019 - 19.03.2021 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 8.048,70 TÜRK LİRASI
4.
Oleik Tip Rafine Ayçiçeği Yağının Derin Yağda Kızartma ile Termal Stabilitesinin Araştırılması
08.12.2015 - 10.10.2017 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 8500 TÜRK LİRASI
5.
Pembe Küf Çürümesine Neden Olan Trichothecium Roseum A Karşı Kırklareli Bölgesindeki Çeşitli Bitkilerin İn Vitro ve İn Vivo Antifunfal Aktivitelerinin Değerlendirilerek Antioksidan Aktiviteleri ile Fenolik Bileşenlerinin Araştırılması
15.07.2014 - 15.07.2015 Tübitak Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 20000 TÜRK LİRASI
6.
Lamiaceae Familyasına Ait Çeşitli Bitki Ekstraktlarının Penicillıum Italicum ve Penicillium Digitatum'a Karşı Antifungal ve Antioksidan Aktivitelerinin Değerlendirilmesi
15.06.2014 - 23.11.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 13.493,66 TÜRK LİRASI
7.
Kırklareli İlinde Üretici ve Tüketici Gözüyle Hardaliye ve Kimyasal Kompozisyonun Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi (Hplc) ile Belirlenmesi
01.01.2014 - 15.12.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 16177,55 TÜRK LİRASI
8.
Hardaliyenin Serbest ve Bağlı Aroma Bileşenleri, Fizikokimyasal Özellikleri ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
01.10.2013 - 27.08.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 16.240,66 TÜRK LİRASI
9.
Mantar ve Brokolinin Kabin Tipi Konveksiyon Kurutucuda Kurutulması, Optimizasyonu ve Besin Değerinin Belirlenmesi
10.06.2011 - 10.06.2013 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 25000 TÜRK LİRASI
10.
Karadut Antosiyaninlerinin Isıl ve Depolama Stabilitesi
09.03.2010 - 09.10.2011 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 10000 TÜRK LİRASI
11.
Marmara Ege Batı ve Doğu Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Gemlik Zeytin Çeşitlerinin Meyve Yağ ve Moleküler Özelliklerinin Karşılaştırılması
15.09.2009 - 15.09.2011 Tübitak Projesi ULUSAL Bursiyer Tamamlandı 180000 TÜRK LİRASI
12.
Taze Kesilmiş Elma ve Ayvada Farklı Solusyonlarda Daldırıldıktan Sonra Meydana Gelen Esmerleşmenin Bilgisayarlı Görüş Sistemi ile İncelenmesi ve Kinetiğinin Hesaplanması
01.12.2005 - 01.06.2007 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 5000 TÜRK LİRASI
13.
Ayçiçeği (Helianthus Annuus L.) Saplarından Ph Duyarlı Bozunur Biyoflim Geliştirilmesi
00.00.0000 Tübap Ulusal Araştırmacı DEVAM EDİYOR. 159.000 TL
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2022-2023 | Gıda Endüstrisinde Yeni Ekstraksiyon Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Gıda Mühendisliğinde Deneme Tasarımı ve Veri Analizi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Seminer | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Mühendisliğinde Deneme Tasarımı ve Veri Analizi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Endüstrisinde Yeni Ekstraksiyon Yöntemleri | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2022-2023 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Gıda Analizleri | Türkçe | 5 |
2021-2022 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda Analizleri | Türkçe | 5 |
2020-2021 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | İş Yerinde Mühendislik Eğitim Programı-İmep | Türkçe | 0 |
2019-2020 | Gıda Analizleri | Türkçe | 5 |
2019-2020 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Bitirme Projesi Iı | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Gıda Analizleri | Türkçe | 5 |
2018-2019 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Bitirme Projesi Iı | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Gıda Analizleri | Türkçe | 5 |
2017-2018 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Bitirme Projesi Iı | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Gıda Analizleri | Türkçe | 5 |
2016-2017 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Bitirme Projesi I | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Bitirme Projesi Iı | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Laboratuvar Teknikleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Yeni Ürün Geliştirme | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Duyusal Analiz | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıda Analizleri | Türkçe | 5 |
2015-2016 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Gıda Analizleri | Türkçe | 5 |
2014-2015 | Duyusal Analiz | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Meyve Sebze Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Gıda Biyokimyası | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Kütle ve Enerji Denklikleri | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Reaksiyon Kinetiği | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2017-2018 | Temel Bilgisayar Bilimleri | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Tıbbı Mıkrobıyolojı 1 | Türkçe | 5 |
2017-2018 | Biyoistatistik | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Tıbbi Bilişime Giriş | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Biyoistatistik | Türkçe | 3 |
Tarih | Tez Adı | Yazar | Bölüm | Durum |
---|---|---|---|---|
2024 | Hardaliye Tozunun Fizikokimyasal Teknofonksiyonel ve Antidiyabetik Özelliklerinin Belirlenmesi | ÇAĞLA URAL | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Fen Bilimleri Ana Bilim Dalı | Devam Ediyor |
2023 | Hardaliye Fenoliklerinin İn Vitro Sindirim Uygulamaları ile Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi | TUĞBA BAYBURTLUOĞLU | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | Devam Ediyor |
2023 | Bitkisel Sütlerden Nohut Mayası ile Elde Edilen Vegan Yoğurdun Kalite Parametreleri ile Besin Değerinin Araştırılması | Özge Kaya | Gıda Mühendisliği | Devam Ediyor |
1.
Kırklareli Beyaz Peyniri
2023 Kitap Editör Uluslararası
1.
Journal Of Food Processing And Preservation
2021 Dergi SCI
2.
Journal Of Food Processing And Preservation
2021 Dergi SCI
3.
Journal Of Food Processing And Preservation
2020 Dergi SCI
4.
Turkısh Journal Of Agrıculture And Forestry
2020 Dergi SCI
5.
Journal Of Food Processing And Preservation
2019 Dergi SCI
6.
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
2019 Dergi Uluslararası
7.
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
2019 Dergi Uluslararası
8.
Nigde Omer Halisdemir University Journal Of Engineering Sciences
2019 Dergi Uluslararası
9.
Fırat University Journal Of Engineering Science
2019 Dergi Uluslararası
10.
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
2019 Dergi Uluslararası
11.
Current Nutrition And Food Sciences
2019 Dergi ESCI
12.
Journal Of Food Processing And Preservation
2019 Dergi SCI
13.
Advancement İn Medicinal Plant Research
2018 Dergi ISI
14.
Journal Of Engineering Sciences And Design
2018 Dergi Uluslararası
15.
Selçuk Tarım Bilimleri Dergisi
2017 Dergi Uluslararası
16.
Iranian Journal Of Science And Technology, Transactions A: Scienceıranian Journal Of Science And Technology, Transactions A: Science
2016 Dergi Uluslararası
17.
Gıda
2016 Dergi Uluslararası
18.
International Sunflower Conferance
2016 Bildiri Kitabı Uluslararası
19.
Balkan Agriculture Congress
2016 Bildiri Kitabı Uluslararası
20.
International Journal Of Health And Nutrition
2014 Dergi Uluslararası
21.
African Journal Of Agricultural Research
2014 Dergi Uluslararası
22.
Gıda
0000 Dergi Ulusal
Ziraat Fakültesi Fakülte 3.'lük Ödülü2004 Süleyman Demirel Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölüm Birinciliği2004
1.
Uluslararası Araştırmacılar Derneği
2023
2.
Tobb
2023
3.
Tobb Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Akademik Üyesi
2018
4.
Kırklareli Üniversitesi, Kanun, Tüzük, Yönerge, Yönetmelik Tetkik ve İnceleme Komisyonu Üyesi
2015
5.
Fakülte Kurulu
2013
6.
Trakya Üniversiteler Birliği Laboratuvar Komisyonu
2013
1.
Buge Gıda Ar-Ge Danışmanlık Sanayi Ticaret A.ş.
2024 Yarı Zamanlı
2.
Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara University
2018 - 2018