2003 - 2008 DoktoraTrakya Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Biyoloji (Dr)
Tez Adı: Katı substrat fermentasyonu ile ham nişastayı parçalayan yeni bir fungal amilaz üretimi saflaştırılması ve biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
2001 - 2003 Yüksek LisansTrakya Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Biyoloji (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Penicillium chrysogenum’xxdan alfa-amilaz üretimi
1997 - 2001 LisansTrakya Üniversitesi
Fen-Edebiyat Fakültesi / Biyoloji Pr. (İö)
2021 ProfesörKırklareli Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü / Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı
2016 - 2021 DoçentKırklareli Üniversitesi / Sağlık Yüksekokulu / Çocuk Gelişimi Bölümü / Çocuk Gelişimi Anabilim Dalı
2009 - 2016 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Pr.
2022 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi / Fen Edebiyat Fakültesi / Moleküler Biyoloji ve Genetik / Moleküler Biyoloji
2020 Pandemi KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2018 - 2021 Meyok KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2018 - 2021 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2016 - 2021 Myo/Yüksekokul MüdürüKırklareli Üniversitesi
2011 - 2016 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
1.
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Düzeylerinin Araştırılması.
2023 Hakemli Uluslararası ASOS, SIS Özgün Makale
2.
Toksijenik Aspergillus Flavus’un Büyümesini Kontrol Etmek İçin Thymus Longicaulis’in Değerlendirilmesi
2023 Hakemli Uluslararası Index Copernicus Özgün Makale
3.
Seçilmiş Bazı Bitki Ekstraktlarının Penicillium Expansum’un misel Büyümesi Üzerine İn Vivo ve İn Vitro Etkinliği
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
Bitki Patojeni Alternarıa Tenuıssıma’ya Karşı Bazı Bitki Ekstraktlarının In Vıtro Etkinliği
2022 Hakemli Uluslararası Index Copernicus Özgün Makale
5.
A Research On The Data Levels Of Teachers Related To Occupatıonal Health And Safety
2020 Hakemli Uluslararası Index Copernicus Özgün Makale
6.
Evaluation Of Antioxidant And Antifungal Activities Of Several Plants Against Agents Of Postharvest Citrus Sour Rot And Green Mould Rot
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
7.
Evaluation Of Antioxidant Activities And Antifungal Activity Of Different Plants Species Against Pink Mold Rot-Causing Trichothecium Roseum
2017 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
8.
Determination Of The Effects Of İnitial Glucose On The Production Of Amylase From Penicillium Sp Under Solid State And Submerged Fermentation
2014 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
9.
Antifungal Activities Of Ailanthus Altissima Swingle And Juglans Regia L Leaves Against Some Cereal Fungi
2014 Hakemli Uluslararası Zoological Record Özgün Makale
10.
The Effects Of Different Grain Brans Used As Substrates On Resistance To Catabolite Repression İn Solid State Fermentation Process
2014 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
11.
Amylolytic Activities Of Different Fungi Species On The Screening Medium Adjusted To Different Ph
2012 Hakemli Ulusal Academic Resource Index Özgün Makale
12.
Optimization Of Parameters For Alpha Amylase Production Under Solidstate Fermentation By Trichothecium Roseum
2011 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
13.
Amylolitic Activities Of Different Fungi Species İn The Screening Medium Containing Different Raw Starch
2010 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
14.
The Production Of A New Fungal Amylase Degregated The Raw Starch By Means Of Solid State Fermentation
2010 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
15.
Comparison Of Some Properties Of Free And Immobilized A Amylase By Aspergillus Sclerotiorum İn Calcium Alginate Gel Beads
2008 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
16.
Production Of A Amylase From Penicillium Chrysogenum Under Solid State Fermentation By Using Some Agricultural By Products Food Technology And Biotechnolgy
2007 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
17.
Optimization Of Amylase Immobilization İn Calcium Alginate Beads
2007 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
18.
Solid State Fermentation For The Production Of Amylase From Penicillium Chrysogenum Using Mixed Agricultural By Products As Substrate
2006 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
19.
Some Properties Of Free And Immobilized Amylase From Penicillium Griseofulvum By Solid State Fermentation Preparative Biochemistry And Biotechnology
2006 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
20.
Production And Properties Of Amylase From Penicillium Chrysogenum And İts Application İn Starch Hydrolysis
2005 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
1.
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Düzeylerinin Araştırılması.
2023 Hakemli Uluslararası ASOS, SIS Özgün Makale
2.
Toksijenik Aspergillus Flavus’un Büyümesini Kontrol Etmek İçin Thymus Longicaulis’in Değerlendirilmesi
2023 Hakemli Uluslararası Index Copernicus Özgün Makale
3.
Bitki Patojeni Alternarıa Tenuıssıma’ya Karşı Bazı Bitki Ekstraktlarının In Vıtro Etkinliği
2022 Hakemli Uluslararası Index Copernicus Özgün Makale
4.
A Research On The Data Levels Of Teachers Related To Occupatıonal Health And Safety
2020 Hakemli Uluslararası Index Copernicus Özgün Makale
5.
Evaluation Of Antioxidant And Antifungal Activities Of Several Plants Against Agents Of Postharvest Citrus Sour Rot And Green Mould Rot
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
6.
Evaluation Of Antioxidant Activities And Antifungal Activity Of Different Plants Species Against Pink Mold Rot-Causing Trichothecium Roseum
2017 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
7.
Determination Of The Effects Of İnitial Glucose On The Production Of Amylase From Penicillium Sp Under Solid State And Submerged Fermentation
2014 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
8.
Antifungal Activities Of Ailanthus Altissima Swingle And Juglans Regia L Leaves Against Some Cereal Fungi
2014 Hakemli Uluslararası Zoological Record Özgün Makale
9.
The Effects Of Different Grain Brans Used As Substrates On Resistance To Catabolite Repression İn Solid State Fermentation Process
2014 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
10.
Optimization Of Parameters For Alpha Amylase Production Under Solidstate Fermentation By Trichothecium Roseum
2011 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
11.
The Production Of A New Fungal Amylase Degregated The Raw Starch By Means Of Solid State Fermentation
2010 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
12.
Comparison Of Some Properties Of Free And Immobilized A Amylase By Aspergillus Sclerotiorum İn Calcium Alginate Gel Beads
2008 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
13.
Production Of A Amylase From Penicillium Chrysogenum Under Solid State Fermentation By Using Some Agricultural By Products Food Technology And Biotechnolgy
2007 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
14.
Optimization Of Amylase Immobilization İn Calcium Alginate Beads
2007 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
15.
Solid State Fermentation For The Production Of Amylase From Penicillium Chrysogenum Using Mixed Agricultural By Products As Substrate
2006 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
16.
Some Properties Of Free And Immobilized Amylase From Penicillium Griseofulvum By Solid State Fermentation Preparative Biochemistry And Biotechnology
2006 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
17.
Production And Properties Of Amylase From Penicillium Chrysogenum And İts Application İn Starch Hydrolysis
2005 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
1.
Seçilmiş Bazı Bitki Ekstraktlarının Penicillium Expansum’un misel Büyümesi Üzerine İn Vivo ve İn Vitro Etkinliği
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Amylolytic Activities Of Different Fungi Species On The Screening Medium Adjusted To Different Ph
2012 Hakemli Ulusal Academic Resource Index Özgün Makale
3.
Amylolitic Activities Of Different Fungi Species İn The Screening Medium Containing Different Raw Starch
2010 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
1.
Antıfungal Potentıal Of Some Plants On Inhıbıtıon Of The Growth And Aflatoxın B1 Bıosynthesıs Of Aspergıllus Flavus
Özet bildiri Uluslararası
2.
In Vıvo And In Vıtro Antıfungal Effectıveness Of Chelıdonıum Majus L. agaınst Penıcıllıum Expansum Agent Of Blue Mold Dısease
08.06.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Antimicrobial Activities Of Various Plants Against Foodborne Staphylococcus Aureus Atcc 6538 And Staphylococcus Aureus Atcc 29213 Mixture
18.11.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Antifungal Activity Of Several Plants Against Geotrichum Candidum Agent Of Sour Root
10.10.2016 Özet bildiri Uluslararası
5.
Preparing Standardized Inocula Of Some Fungi For Antifungal Susceptibility Testing
10.10.2016 Özet bildiri Uluslararası
6.
Patojenik Bakterilere Karşı Doğal ve Güvenli Bakterisitler Olarak Bazı Bitki Ekstraktlarının Etkinliği
Poster Ulusal
7.
İnsan Eritrositlerinde Hidrojen Peroksitle Meydana Getirilen Hemolize Karşı Lamiaceae Familyasından Bazı Bitkilerin Aseton Ekstraktlarının İyileştirici Etkisi
Poster Ulusal
8.
Çay İnfüzyon Besiyerinde Çeşitli Küflerin Misel Büyümelerinin Araştırılması
Poster Ulusal
9.
Ziziphus Ziziphus Juglans Regia ve Ailanthus Altissima Ekstrelerinin Listeria Monosytogenes Üzerine Engelleyici Etkileri
Poster Ulusal
10.
Antifungal Activities Of Ailanthus Altissima Swingle And Juglans Regia L Against Some Cereal Fungi
Poster Uluslararası
11.
Determining Of Gibberella Fujikuroi As New L Glutaminase Producer By Solid State Fermentation
Poster Uluslararası
12.
The Effect Of Ca2 İons On The Amylase Activity During The Thermal And Ph Process
Poster Ulusal
13.
The Effects Of Different Grain Brans Used As Substrates On Resistance To Catabolite Repression İn Ssf Process
Poster Ulusal
14.
Çeşitli Küflerin Ham Nişastalı Besiyerindeki Amilolitik Aktiviteleri
Poster Ulusal
15.
Küflerin Farklı Ph Lara Sahip Tarama Besiyerlerindeki Amilolitik Aktiviteleri
Poster Ulusal
16.
Farklı Fermentasyon Teknikleri ile Amilaz Üretiminde Başlangıç Glukozunun Etkisi
Poster Ulusal
17.
Tarımsal Yan Ürünler Kullanarak Katı Substrat Fermentasyonu ile Penicillium Chrysogenum Dan A Amilaz Üretimi
Poster Ulusal
1.
Antıfungal Potentıal Of Some Plants On Inhıbıtıon Of The Growth And Aflatoxın B1 Bıosynthesıs Of Aspergıllus Flavus
Özet bildiri Uluslararası2.
In Vıvo And In Vıtro Antıfungal Effectıveness Of Chelıdonıum Majus L. agaınst Penıcıllıum Expansum Agent Of Blue Mold Dısease
08.06.2022 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Antimicrobial Activities Of Various Plants Against Foodborne Staphylococcus Aureus Atcc 6538 And Staphylococcus Aureus Atcc 29213 Mixture
18.11.2019 Tam metin bildiri Uluslararası4.
Antifungal Activity Of Several Plants Against Geotrichum Candidum Agent Of Sour Root
10.10.2016 Özet bildiri Uluslararası5.
Preparing Standardized Inocula Of Some Fungi For Antifungal Susceptibility Testing
10.10.2016 Özet bildiri Uluslararası6.
Antifungal Activities Of Ailanthus Altissima Swingle And Juglans Regia L Against Some Cereal Fungi
Poster Uluslararası7.
Determining Of Gibberella Fujikuroi As New L Glutaminase Producer By Solid State Fermentation
Poster Uluslararası
1.
Patojenik Bakterilere Karşı Doğal ve Güvenli Bakterisitler Olarak Bazı Bitki Ekstraktlarının Etkinliği
Poster Ulusal
2.
İnsan Eritrositlerinde Hidrojen Peroksitle Meydana Getirilen Hemolize Karşı Lamiaceae Familyasından Bazı Bitkilerin Aseton Ekstraktlarının İyileştirici Etkisi
Poster Ulusal
3.
Çay İnfüzyon Besiyerinde Çeşitli Küflerin Misel Büyümelerinin Araştırılması
Poster Ulusal
4.
Ziziphus Ziziphus Juglans Regia ve Ailanthus Altissima Ekstrelerinin Listeria Monosytogenes Üzerine Engelleyici Etkileri
Poster Ulusal
5.
The Effect Of Ca2 İons On The Amylase Activity During The Thermal And Ph Process
Poster Ulusal
6.
The Effects Of Different Grain Brans Used As Substrates On Resistance To Catabolite Repression İn Ssf Process
Poster Ulusal
7.
Çeşitli Küflerin Ham Nişastalı Besiyerindeki Amilolitik Aktiviteleri
Poster Ulusal
8.
Küflerin Farklı Ph Lara Sahip Tarama Besiyerlerindeki Amilolitik Aktiviteleri
Poster Ulusal
9.
Farklı Fermentasyon Teknikleri ile Amilaz Üretiminde Başlangıç Glukozunun Etkisi
Poster Ulusal
10.
Tarımsal Yan Ürünler Kullanarak Katı Substrat Fermentasyonu ile Penicillium Chrysogenum Dan A Amilaz Üretimi
Poster Ulusal
1.
Aspergillus Flavus'a Karşı Bazı Bitki Ekstraktlarının Antifungal ve Antiaflatoksigenik Aktivitelerinin Değerlendirilmesi
01.02.2022 - 01.02.2023 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Devam Ediyor 7 494,84 TÜRK LİRASI
2.
Yüksek Glukoz Uygulanmış İnsan Eritrositlerinde Kondroitin 4 Sülfatın Antioksidan Savunma Sistemleri Üzerine Etkileri
15.04.2015 - 01.08.2017 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 19.904,83 TÜRK LİRASI
3.
Pembe Küf Çürümesine Neden Olan Trichothecium Roseum A Karşı Kırklareli Bölgesindeki Çeşitli Bitkilerin İn Vitro ve İn Vivo Antifunfal Aktivitelerinin Değerlendirilerek Antioksidan Aktiviteleri ile Fenolik Bileşenlerinin Araştırılması
15.07.2014 - 15.07.2015 Tübitak Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 29,177 TÜRK LİRASI
4.
Lamiaceae Familyasına Ait Çeşitli Bitki Ekstraktlarının Geotrichum Candidum ve Penicillium Digitatum A Karşı Antifungal ve Antioksidan Aktivitelerinin Değerlendirilmesi
15.06.2014 - 15.06.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 13,493.66 TÜRK LİRASI
5.
Ergene Nehri Kirliliğinin Kurbağalar Üzerine Etkileri
00.00.0000 Bap ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
6.
Katı Substrat Fermentasyonu ile Ham Nişastayı Parçalayan Yeni Bir Fungal Amilaz Üretimi Saflaştırılması ve Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
00.00.0000 Bap ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 10,000
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2020-2021 | Biyoteknolojiye Giriş | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Yüksek Lisans Tez Çalışması | Türkçe | 1 |
2020-2021 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Dönem Projesi | Türkçe | 1 |
2020-2021 | Laboratuvar Güvenliği | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Protein Yapı Fonksiyonları | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Kimyasal ve Biyolojik Risk Etmenleri | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Biyoteknolojiye Giriş | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Yüksek Lisans Tez Çalışması | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Dönem Projesi | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Laboratuvar Güvenliği | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Protein Yapı Fonksiyonları | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Yüksek Lisans Tez Çalışması | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Kimyasal ve Biyolojik Risk Etmenleri | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Biyoteknolojiye Giriş | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Yüksek Lisans Tez Çalışması | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Laboratuvar Güvenliği | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Protein Yapı Fonksiyonları | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Yüksek Lisans Tez Çalışması | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Dönem Projesi | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Kimyasal ve Biyolojik Risk Etmenleri | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Biyoteknolojiye Giriş | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Laboratuvar Güvenliği | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Protein Yapı Fonksiyonları | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Kimyasal ve Biyolojik Risk Etmenleri | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Biyoteknolojiye Giriş | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2015-2016 | Mikrobiyoloji ve Parazitoloji | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Klinik Biyokimya | Türkçe | 5 |
2014-2015 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iıı | Türkçe | 5 |
2014-2015 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Tıbbi Mikrobiyoloji I | Türkçe | 5 |
2014-2015 | Mikrobiyoloji ve Parazitoloji | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Mikrobiyoloji ve Parazitoloji | Türkçe | 5 |
2012-2013 | Mikrobiyoloji ve Parazitoloji | Türkçe | 5 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2020-2021 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Fermantasyon Biyoteknolojisi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Biyoteknoloji | Türkçe | 3 |
2019-2020 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Fermantasyon Biyoteknolojisi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Genel Kimya | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Biyoteknoloji | Türkçe | 3 |
2018-2019 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Fermantasyon Biyoteknolojisi | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Genel Kimya | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Biyoteknoloji | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Genel Kimya | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Matematik | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Biyoteknoloji | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Parazitoloji | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Klinik Biyokimya | Türkçe | 5 |
2016-2017 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Biyoteknoloji | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iıı | Türkçe | 5 |
2016-2017 | Tıbbi Mikrobiyoloji I | Türkçe | 5 |
2015-2016 | Klinik Biyokimya | Türkçe | 5 |
2015-2016 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iıı | Türkçe | 5 |
2015-2016 | Tıbbi Mikrobiyoloji I | Türkçe | 5 |
2013-2014 | Temel Laboratuar Uygulamaları Iı | Türkçe | 6 |
2013-2014 | Temel Laboratuar Uygulamaları I | Türkçe | 6 |
2013-2014 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iıı | Türkçe | 5 |
2013-2014 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Tıbbi Mikrobiyoloji I | Türkçe | 5 |
2013-2014 | Klinik Biyokimya | Türkçe | 5 |
2012-2013 | Laboratauar Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Temel Laboratuar Uygulamaları Iı | Türkçe | 6 |
2012-2013 | Temel Laboratuar Uygulamaları I | Türkçe | 6 |
2012-2013 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iıı | Türkçe | 5 |
2012-2013 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Tıbbi Mikrobiyoloji I | Türkçe | 5 |
2011-2012 | Laboratauar Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Temel Laboratuar Uygulamaları Iı | Türkçe | 6 |
2011-2012 | Temel Laboratuar Uygulamaları I | Türkçe | 6 |
2011-2012 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iıı | Türkçe | 5 |
2011-2012 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Biyokimya | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Temel Laboratuar Uygulamaları Iı | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Temel Laboratuar Uygulamaları I | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Tıbbi Mikrobiyoloji I | Türkçe | 5 |
2009-2010 | Temel Laboratuar Uygulamaları Iı | Türkçe | 6 |
2009-2010 | Temel Laboratuar Uygulamaları I | Türkçe | 6 |
2009-2010 | Tıbbi Mikrobiyoloji I | Türkçe | 5 |
2009-2010 | Klinik Biyokimya | Türkçe | 5 |
Tarih | Tez Adı | Yazar | Bölüm | Durum |
---|---|---|---|---|
2023 | Meslek Yüksekokullarında Eğitim Gören Öğrencilerin İş Sağlığı ve Güvenliği Konusuna Yaklaşımlarının Belirlenmesi | HATUN MAHAN | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2023 | Koruyucu Etkinlik Testleri Üzerine Bir Araştırma | AYŞE RAHŞAN TANYILDIZI SUNGUR | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Moleküler Biyoloji ve Genetik Ana Bilim Dalı | Devam Ediyor |
2022 | Bir Alışveriş Merkezinin Yangın Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi | VAHDETTİN HANÇAR | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2021 | Kırklareli İlinde Tarım Sektörünün İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi | İSMAİL YEŞİLBAŞ | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2020 | Öğretmenlerin İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin Bilgi Düzeylerinin İncelenmesine Yönelik Bir Alan Araştırması | ÇİSEM TÜRKOĞLU | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2020 | Metal Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği: Saç İşleme Atölyesinde Bir Risk Analizi | ANIL GÖKKAYA | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Devam Ediyor |
1.
Premier Publishers
2017 Dergi Uluslararası
2.
African Journal Of Biochemistry Research
2017 Dergi Uluslararası
3.
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
2017 Dergi Uluslararası
4.
International Journal Of Biodiversity And Conservation
2017 Dergi Uluslararası
5.
Biocatalysis And Agricultural Biotechnology
2016 Dergi Uluslararası
6.
International Journal Of Biodiversity And Conservation
2016 Dergi Uluslararası
7.
Journal Of Environment And Waste Management
2016 Dergi Uluslararası
8.
Journal Of Environment And Waste Management
0000 Dergi Uluslararası
9.
International Journal Of Biotechnology And Food Science
0000 Dergi Uluslararası
10.
African Journal Of Microbiology
0000 Dergi Uluslararası
11.
Basic Research Journal Of Microbiology
0000 Dergi Uluslararası
12.
World Journal Of Microbiology
0000 Dergi Uluslararası
13.
International Journal Of Biodiversity And Conservation
0000 Dergi Uluslararası
14.
Biocatalysis And Agricultural Biotechnology
0000 Dergi Uluslararası
15.
Romanian Biotechnological Letters
0000 Dergi Uluslararası
16.
African Journal Of Biochemistry Research
0000 Dergi Uluslararası
17.
Biologia
0000 Dergi Uluslararası
18.
African Journal Of Biotechnology
0000 Dergi Uluslararası
19.
Process Biochemistry
0000 Dergi Uluslararası
20.
Chemical And Biochemical Engineering Quartely
0000 Dergi Uluslararası
21.
Biochemistry And Biotechnology Research
0000 Dergi Uluslararası
22.
Journal Of Basic Microbiology
0000 Dergi Uluslararası
1.
Trakya Proje Pazarı
07.11.2017 - 07.11.2017 Ulusal
2.
Curve Robot Yarışması
22.05.2017 - 22.05.2017 Ulusal