2018 - Henüz tamamlanmadı DoktoraYıldız Teknik Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr)
2012 - Henüz tamamlanmadı Yüksek LisansAnkara Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Tez Adı: İKİ FARKLI STARTER KÜLTÜR KULLANILARAK ÜRETİLEN BEYAZ PEYNİRDE OLGUNLAŞMA SIRASINDA LAKTOZ DEĞİŞİMİ
2007 - 2012 LisansGaziantep Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr. (İngilizce)
2013 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
1.
Gelatin Production From Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin As A New Source: From Waste To A Sustainable Food Gelling Agent
2023 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
2.
Effect Of Soapwort Extract As An Alternative To Albumin On The Physical, Textural, Sensory, And Rheological Properties Of Marshmallow
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Bitki Tohum Musilajları ve Gıdalarda Kullanımı
2021 Hakemli Uluslararası EBSCO Host, Academic Resource Index, BASE (Bielefeld Academic Search Engine), CAB Abstracts, CABI (CAB Direct), CiteFactor, COSMOS, CrossRef, DIIF, DOAJ, FAO Agris, Food Science and Technology Abstracts (FSTA), Google Scholar, İdealonline Derleme Makale
4.
Farklı Starter Kültür Kullanımının Beyaz Peynirlerin Olgunlaşma Süresince Laktoz Değişimlerine Etkisi
2020 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
5.
Determination Of Seasonal Distribution Of Aflatoxin M1 Level İn Cheese Production
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
6.
Influence Of Tansglutaminase Treatment On The Physicochemical,rheological, And Melting Properties Of Ice-Cream Prepared From Goat Milk.
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Gelatin Production From Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin As A New Source: From Waste To A Sustainable Food Gelling Agent
2023 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
2.
Effect Of Soapwort Extract As An Alternative To Albumin On The Physical, Textural, Sensory, And Rheological Properties Of Marshmallow
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Bitki Tohum Musilajları ve Gıdalarda Kullanımı
2021 Hakemli Uluslararası EBSCO Host, Academic Resource Index, BASE (Bielefeld Academic Search Engine), CAB Abstracts, CABI (CAB Direct), CiteFactor, COSMOS, CrossRef, DIIF, DOAJ, FAO Agris, Food Science and Technology Abstracts (FSTA), Google Scholar, İdealonline Derleme Makale
4.
Farklı Starter Kültür Kullanımının Beyaz Peynirlerin Olgunlaşma Süresince Laktoz Değişimlerine Etkisi
2020 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
5.
Determination Of Seasonal Distribution Of Aflatoxin M1 Level İn Cheese Production
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
6.
Influence Of Tansglutaminase Treatment On The Physicochemical,rheological, And Melting Properties Of Ice-Cream Prepared From Goat Milk.
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Bionanocomposite Applications For Cheese Packaging.
15.12.2018 Özet bildiri Uluslararası
2.
Perfecting The Technology Of Goat’s Milk Ice Cream Withtransglutaminase Enzyme
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
3.
Effect On The Rheological Properties Of Using Himalayan Salt İn White Cheese Production
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
4.
Ultrases Teknolojisi ve Süt Endüstrisinde Kullanım Olanakları
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
5.
Himalaya Tuzunun Beyaz Peynir Üretiminde Kullanımı
Ulusal
6.
Production Of Milk Jam
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
7.
Determination Of The Presence Of Aflatoxin M1 İn Turkish White Cheese
04.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
8.
Pulsed Electric Field(pef) Applications İn Dairy Technology
07.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
1.
Bionanocomposite Applications For Cheese Packaging.
15.12.2018 Özet bildiri Uluslararası2.
Perfecting The Technology Of Goat’s Milk Ice Cream Withtransglutaminase Enzyme
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası3.
Effect On The Rheological Properties Of Using Himalayan Salt İn White Cheese Production
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası4.
Production Of Milk Jam
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası5.
Determination Of The Presence Of Aflatoxin M1 İn Turkish White Cheese
04.10.2015 Özet bildiri Uluslararası6.
Pulsed Electric Field(pef) Applications İn Dairy Technology
07.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
1.
Ultrases Teknolojisi ve Süt Endüstrisinde Kullanım Olanakları
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
2.
Himalaya Tuzunun Beyaz Peynir Üretiminde Kullanımı
Ulusal
1.
İki Farklı Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirde Olgunlaşma Sırasında Laktoz Değişimi
01.09.2014 - 23.01.2017 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14.963,34 TÜRK LİRASI
2.
Transglutaminaz Enzimi ile Muamele Edilen Keçi Sütünün Dondurma Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
14.06.2014 - 06.01.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14.927,84 TÜRK LİRASI
3.
Yöresel Küçük Çaplı Gıda İşletmelerinin Sütlerinde ve Bu Sütlerden Üretilen Peynirlerde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
01.05.2014 - 25.09.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
4.
Gıda Mühendisliği Bölüm Uygulama Laboratuarlarını Geliştirme Projesi I
01.05.2014 - 12.10.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
1.
Gemak Gıda Endüstri Makineleri ve Ticaret A.ş
2012 - 2013