2018 - 2024 DoktoraYıldız Teknik Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr)
Tez Adı: Hindi derisinden (Meleagris gallopavo) jelatin üretimi ve yenilebilir film üretiminde kullanım potansiyelinin belirlenmesi
2012 - 2018 Yüksek LisansAnkara Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Tez Adı: İki farklı starter kültür kullanılarak üretilen beyaz peynirde olgunlaşma sırasında laktoz değişimi
2007 - 2012 LisansGaziantep Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr. (İngilizce)
2013 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2025 Dr. Öğr. ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
1.
Textural, Rheological, And Structural Properties Of Turkey And Chicken Gelatins From Mechanical Deboning Residues
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Development And Structural Characterisation Of Gelatin‐based Sustainable Food Packaging From Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin By‐product
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Usage Of Himalayan Salt İn White Cheese Production As A Brine To İmprove Rheological And Sensorial Properties
2024 Hakemli Uluslararası ESCI Özgün Makale
4.
Gelatin Production From Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin As A New Source: From Waste To A Sustainable Food Gelling Agent
2023 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
5.
Effect Of Soapwort Extract As An Alternative To Albumin On The Physical, Textural, Sensory, And Rheological Properties Of Marshmallow
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
6.
Bitki Tohum Musilajları ve Gıdalarda Kullanımı
2021 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Derleme Makale
7.
Farklı Starter Kültür Kullanımının Beyaz Peynirlerin Olgunlaşma Süresince Laktoz Değişimlerine Etkisi
2020 Hakemli Uluslararası copernicus index Özgün Makale
8.
Determination Of Seasonal Distribution Of Aflatoxin M1 Level İn Cheese Production
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
9.
Influence Of Transglutaminase Treatment On The Physicochemical, Rheological, And Melting Properties Of İce Cream Prepared From Goat Milk
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Textural, Rheological, And Structural Properties Of Turkey And Chicken Gelatins From Mechanical Deboning Residues
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Development And Structural Characterisation Of Gelatin‐based Sustainable Food Packaging From Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin By‐product
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Usage Of Himalayan Salt İn White Cheese Production As A Brine To İmprove Rheological And Sensorial Properties
2024 Hakemli Uluslararası ESCI Özgün Makale
4.
Gelatin Production From Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin As A New Source: From Waste To A Sustainable Food Gelling Agent
2023 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
5.
Effect Of Soapwort Extract As An Alternative To Albumin On The Physical, Textural, Sensory, And Rheological Properties Of Marshmallow
2022 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
6.
Bitki Tohum Musilajları ve Gıdalarda Kullanımı
2021 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Derleme Makale
7.
Farklı Starter Kültür Kullanımının Beyaz Peynirlerin Olgunlaşma Süresince Laktoz Değişimlerine Etkisi
2020 Hakemli Uluslararası copernicus index Özgün Makale
8.
Determination Of Seasonal Distribution Of Aflatoxin M1 Level İn Cheese Production
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
9.
Influence Of Transglutaminase Treatment On The Physicochemical, Rheological, And Melting Properties Of İce Cream Prepared From Goat Milk
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Glycosylation Of Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin Gelatin With Maltodextrin: Effects Of Glycosylation Time On Physical, Structural And Rheological Properties
26.05.2024 Özet bildiri Uluslararası
2.
Effects Of Drying Methods On Physicochemical And Rheological Properties Of Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin Gelatin
27.10.2023 Özet bildiri Uluslararası
3.
Bionanocomposite Applications For Cheese Packaging
15.11.2018 Özet bildiri Uluslararası
4.
Perfecting The Technology Of Goat’s Milk Ice Cream Withtransglutaminase Enzyme
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
5.
Effect On The Rheological Properties Of Using Himalayan Salt İn White Cheese Production
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
6.
Ultrases Teknolojisi ve Süt Endüstrisinde Kullanım Olanakları
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
7.
Himalaya Tuzunun Beyazpeynir Üretiminde Kullanımı
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
8.
Production Of Milk Jam
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
9.
Determination Of The Presence Of Aflatoxin M1 İn Turkish White Cheese
04.10.2015 Özet bildiri Uluslararası
10.
Yöresel Küçük Çaplı Süt İşletmelerinin Sütlerinde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
01.05.2015 Özet bildiri Ulusal
11.
Sanayiye Yönelik Süt Reçeli Üretim Yönteminin Geliştirilmesi ve Ürün Optimizasyonu
Özet bildiri Ulusal
12.
Pulsed Electric Field(pef) Applications İn Dairy Technology
07.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
13.
The Status Of Nanotechnology As An Emerging Technology İn Food Science And Technology
05.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
14.
Eğitim Düzeyi ve Sosyal Çevrenin Geleneksel Gıda Algısı Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
19.04.2014 Özet bildiri Ulusal
1.
Glycosylation Of Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin Gelatin With Maltodextrin: Effects Of Glycosylation Time On Physical, Structural And Rheological Properties
26.05.2024 Özet bildiri Uluslararası2.
Effects Of Drying Methods On Physicochemical And Rheological Properties Of Turkey (Meleagris Gallopavo) Skin Gelatin
27.10.2023 Özet bildiri Uluslararası3.
Bionanocomposite Applications For Cheese Packaging
15.11.2018 Özet bildiri Uluslararası4.
Perfecting The Technology Of Goat’s Milk Ice Cream Withtransglutaminase Enzyme
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası5.
Effect On The Rheological Properties Of Using Himalayan Salt İn White Cheese Production
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası6.
Production Of Milk Jam
01.10.2015 Özet bildiri Uluslararası7.
Determination Of The Presence Of Aflatoxin M1 İn Turkish White Cheese
04.10.2015 Özet bildiri Uluslararası8.
Pulsed Electric Field(pef) Applications İn Dairy Technology
07.11.2014 Özet bildiri Uluslararası9.
The Status Of Nanotechnology As An Emerging Technology İn Food Science And Technology
05.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
1.
Ultrases Teknolojisi ve Süt Endüstrisinde Kullanım Olanakları
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
2.
Himalaya Tuzunun Beyazpeynir Üretiminde Kullanımı
05.10.2016 Özet bildiri Ulusal
3.
Yöresel Küçük Çaplı Süt İşletmelerinin Sütlerinde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
01.05.2015 Özet bildiri Ulusal
4.
Sanayiye Yönelik Süt Reçeli Üretim Yönteminin Geliştirilmesi ve Ürün Optimizasyonu
Özet bildiri Ulusal
5.
Eğitim Düzeyi ve Sosyal Çevrenin Geleneksel Gıda Algısı Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
19.04.2014 Özet bildiri Ulusal
1.
Hardaliye Posasından Elde Edilen Antosiyaninlerin İki Farklı Sistem ile Enkapsülasyonu ve Kapsüllerin Model Gıda Uygulaması
24.12.2024 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 30000 TÜRK LİRASI
2.
Protein-Polisakkarit Bazlı Bigel Hibrit Sistem ile Antosiyanin ve Kuarsetin Enkapsülasyonu ve 3d Gıda Baskısı Uygulaması
01.11.2024 -tübitak 1002 ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 75000 TÜRK LİRASI
3.
Kırklareli’nin Unutulmaya Yüz Tutmuş Gıda Ürünlerinin Ortaya Çıkarılması
02.01.2024 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 49.969,89 TÜRK LİRASI
4.
Süt ve Süt Ürünlerinin Karakterizasyonu ve Yeni Ürün Geliştirme
26.10.2022 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 2.854.909,67 TÜRK LİRASI
5.
Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (Sütap)
07.12.2021 - 07.12.2023 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 1.698.941,35 TÜRK LİRASI
6.
İki Farklı Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirde Olgunlaşma Sırasında Laktoz Değişimi
01.09.2014 - 23.01.2017 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14.963,34 TÜRK LİRASI
7.
Transglutaminaz Enzimi ile Muamele Edilen Keçi Sütünün Dondurma Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
14.06.2014 - 06.01.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14.927,84 TÜRK LİRASI
8.
Yöresel Küçük Çaplı Gıda İşletmelerinin Sütlerinde ve Bu Sütlerden Üretilen Peynirlerde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
01.05.2014 - 25.09.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
9.
Gıda Mühendisliği Bölüm Uygulama Laboratuarlarını Geliştirme Projesi I
01.05.2014 - 12.10.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
Tubitak Yayın Teşvik Ödülü2024 Tübitak
Tubitak Yayın Teşvik Ödülü2024 Tübitak
1.
Gemak Gıda Endüstri Makineleri ve Ticaret A.ş
2012 - 2013