Öğretim Görevlisi Oğuzhan NOĞAY
TBMYO Gıda Teknolojisi
Oğuzhan NOĞAY

Oğuzhan NOĞAY
Ünvan
Öğretim Görevlisi
Yabancı Diller
  • İngilizce
Telefon
  • 0288 214 18 45-
Eposta
  • oguzhannogay@klu.edu.tr
  • oguzhannogay@gmail.com
Lisans
Süleyman Demirel Ünivertesi

Mezuniyet: 2010

Yüksek Lisans
Pamukkale Üniversitesi

Mezuniyet: 2014

Doktora
Namık Kemal Üniversitiesi

Mezuniyet: 0000

Öğretim Görevlisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Başlama: 2015

Henüz eklenmiş kayıt bulunmuyor.

Ulusal Hakemli Dergilerdeki Yayınlar

Demiray, E., Çelik, İ., Noğay, O., Tülek, Y., Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel Özellikleri. Akademik Gıda 13(3)(2015):223-228

Uluslararası Konferans ve Sempozyumlar

Celik, I., Demiray, E., Nogay, O., ve Tulek, Yahya., 2013. Production of Karahoyuk (Zigir) bread and determination of some properties, The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, October 24-26, 2013, Struga-Ohrid /  Macedonja

Tulek, Yahya.,Demiray,E., Celik, I., ve Nogay, O., 2013, Rheological, physical and chemical properties of  çal karası grape (Vitis vinifera)pekmez,The2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,October24-26,2013, Macedonja

 
Celik, I., Nogay, O., Defci, M., ve Akın, M., 2014. Production of Hibiscus Paluze and Determination of Some Properties, International Food Congress, May 26-29, 2014, Kusadası/Turkey
Ulusal Konferans ve Sempozyumlar

 

Çelik, İ., Er, Çağla., ve Noğay, O., 2014, Geleneksel Yöntemlerle Karamuk (Berberis crataegina) Marmelat Üretimi ve Bazı Özelliklerin Belirlenmesi, 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 17-19 Nisan 2014, Adana 

 

 

 

2015-2016 Bahar Dönemi

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

TAHIL TEKNOLOJİSİ

ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ

HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ

BİYOTEKNOLOJİ

BİYOTEKNOLOJİ

ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

GENEL MİKROBİYOLOJİ

GENEL MİKROBİYOLOJİ

LABORATUVAR TEKNİĞİ

LABORATUVAR TEKNİĞİ

Henüz eklenmiş kayıt bulunmuyor.

Henüz eklenmiş kayıt bulunmuyor.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.
Facebook
Twitter
Google Plus