2016 - Henüz tamamlanmadı DoktoraSakarya ÜniversitesiFen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr) (Abant İzzet Baysal Üniv. Ortak)
Sakarya Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr) (Abant İzzet Baysal Üniv. Ortak)
2013 - 2016 Yüksek LisansNamık Kemal ÜniversitesiFen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli) Tez Adı: Bazı baharatların ultrafiltre beyaz peynir kalitesi üzerine etkileri
Namık Kemal Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Bazı baharatların ultrafiltre beyaz peynir kalitesi üzerine etkileri
2005 - 2009 LisansEge ÜniversitesiMühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
Ege Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Pr.
2016 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü
Kırklareli Üniversitesi / Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü
1.Bazi Baharatlarin Ultrafiltre Beyaz Peynir Üzerine Etkileri2016 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
Bazi Baharatlarin Ultrafiltre Beyaz Peynir Üzerine Etkileri