1996 - 2003 LisansUludağ Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi / İktisat Bölümü / İktisat Pr.
2008 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Pınarhisar Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm ve Otel İşletmeciliği Pr.
1.
Üniversite Öğrencilerinin Kaygı Düzeyinin Belirlenmesi: Bir Örnek Çalışma
2014 Hakemli Ulusal SSCI Derleme Makale
1.
Üniversite Öğrencilerinin Kaygı Düzeyinin Belirlenmesi: Bir Örnek Çalışma
2014 Hakemli Ulusal SSCI Derleme Makale
1.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Tam metin bildiri Ulusal
2.
Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Duygusal Zeka Düzeylerinin Tespit Edilmesine Yönelik Bir Durum Analizi
Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Duygusal Zeka Düzeylerinin Tespit Edilmesine Yönelik Bir Durum Analizi
Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Tam metin bildiri Ulusal
1.
Sınır Ötesi Kano Şenlikleri Projesi
00.00.0000 Avrupa Birliği ULUSLARARASI Araştırmacı Tamamlandı
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2021-2022 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 12 |
2021-2022 | Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | Türkçe | 14 |
2021-2022 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 14 |
2019-2020 | Genel Muhasebe | Türkçe | 12 |
2017-2018 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Genel İşletme | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Kongre ve Fuar Organizasyonu | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Acente Muhasebesi | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Genel Muhasebe | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Acente :muhasebesi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Genel Muhasebe | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Sosyal Sorumluluk Projeleri | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Kongre ve Fuar Organizasyonu | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Konaklama İşletmelerinde Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Yiyecek İçecek Servis Yöntemleri | Türkçe | 1 |
2015-2016 | Acente :muhasebesi | Türkçe | 1 |
2015-2016 | Konaklama İşletmelerinde Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Yiyecek İçecek Servis Yöntemleri | Türkçe | 5 |
2015-2016 | Yiyecek İçecek Maliyet :kontrolü | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Genel Muhasebe | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Kongre ve Fuar Organizasyonu | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Konaklama İşletmelerinde Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Yiyecek İçecek Servis Yöntemleri | Türkçe | 1 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Servis Yöntemleri | Türkçe | 1 |
2014-2015 | Acente :muhasebesi | Türkçe | 1 |
2014-2015 | Genel Muhasebe | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Sosyal Sorumluluk Projeleri | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Kongre ve Fuar Organizasyonu | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Konaklama İşletmelerinde Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Genel Muhasebe | Türkçe | 4 |
2013-2014 | İletişim | Türkçe | 2 |
2012-2013 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 3 |
2012-2013 | İletişim | Türkçe | 2 |
2012-2013 | İletişim | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Genel İşletme | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Genel Muhasebe | Türkçe | 3 |
2011-2012 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 3 |
2011-2012 | İletişim | Türkçe | 2 |
2011-2012 | İletişim | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Konaklama İşl. Muhasebesi | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Ekonomi | Türkçe | 3 |
2010-2011 | İşletme Becerileri Grup Çalışması | Türkçe | 2 |
2010-2011 | İletişim | Türkçe | 2 |
2010-2011 | İletişim | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Pazarlama Yönetimi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | İletişim | Türkçe | 2 |
2009-2010 | İletişim | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Ticari Matematik | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Acente Muhasebesi | Türkçe | 3 |
2008-2009 | İletişim | Türkçe | 2 |
2008-2009 | Ticari Matematik | Türkçe | 2 |
1.
Pınarhisar Myo
2007 - 2008