2011 - 2016 DoktoraBalıkesir Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Dr)
Tez Adı: İş-aile çatışması ve iş stresinin yaşam kalitesine etkisi: Büyük ölçekli otel mutfak çalışanları üzerine bir araştırma
2008 - 2010 Yüksek LisansSakarya Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Konaklama işletmeleri açısından ağızdan ağıza iletişimin tüketicilerin satın alma kararlarına etkileri: Ankara örneği
2003 - 2007 LisansGaziosmanpaşa Üniversitesi
Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu / Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü / Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Pr.
2020 DoçentKırklareli Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
2017 - 2020 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
2017 - 2017 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pr.
2011 - 2017 Araştırma GörevlisiBalıkesir Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pr.
2010 - 2011 Araştırma GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2017 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2017 - 2020 Arş. Uyg. Merkezi Müdür YardımcısıKırklareli Üniversitesi
1.
Baharat Otlar ve Soslar
2023 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
2.
Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Uluslararası Teori, Araştırma ve Derlemeler Cilt-1
2023 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
3.
Gastronomy Attractıons And Practıces In Tourism
2023 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
4.
Sosyal & Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler- Iı
2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
5.
Turizm ve Destinasyon Araştırmaları-1
2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
6.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
7.
Rekreasyon Kavram ve Uygulamalar
2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
8.
Gastronomi ve Medya
2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
9.
Yiyecek İçecek Pazarlaması
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
10.
Mutfak Yönetimi
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
11.
Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler - I
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
12.
Gastronomi Turizmi Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
13.
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
14.
Banket Satış ve Organizasyonu
2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
15.
Cultural Heritage And Tourism
2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
16.
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
2020 Ansiklopedi Maddesi Bölüm(ler) Uluslararası
17.
Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım
2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
18.
Selected Academic Studies From Turkish Tourism Sector
2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
19.
Mutfak Sanatı Kavram İlkeler ve Uygulamalar
2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
20.
Yemek, Kültür ve Toplum
2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
21.
Gastronomiturizminde Güncel Araştırmalar
2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
22.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
23.
Güncel Konular Işığında Etik Seçme Yazılar
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
24.
İşletme ve Ekonomi Yazıları: Çevre
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
25.
İşletme ve Ekonomi Yazıları: Sürdürülebilirlik
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
26.
Socıal, Human And Admınıstratıve Scıences Research Papers
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
27.
Theory And Practice İn Social Sciences
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
28.
Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler-1 Alanında Yeni Ufuklar
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
29.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
30.
Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar
2018 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
31.
Turizm İletişimi
2018 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Ulusal
1.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Talep Tahmin Yöntemlerinin Uygulanabilirliği (Butik İşletmelerde Bir Uygulama)
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
A Research On The Use Of Local Gastronomic Products İn Special Cafes
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
3.
Creating Gastronomic Product Inventory A Research: Example Of Edremit Region
2022 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
Turizm Algısının Turizme Verilen Desteğe Etkisinin Belirlenmesi: Tr21 Bölgesi Yerel Halkı Üzerine Bir Araştırma
2022 Hakemli Uluslararası ICI, Index Copernicus, ResearchBible ... Özgün Makale
5.
İkinci Konut Sahiplerinin İkincil Konut Turizmine Yönelik Algılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma (A Research On The Determination Of Perceptions Of Second Home Owners Towards Secondary Housing Tourism)
2021 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
6.
A Study On The Applicability Of In-Service Hybrid Education İn Food And Beverage Businesses (The Example Of Culinary Trends)
2021 Hakemli Uluslararası ERIC, ProQuest, J-Gate, BASE, ResearchBIB, ROAD Özgün Makale
7.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Personelinin Eğitim Profili: Devlet Üniversiteleri Üzerine Bir Araştırma
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
8.
Kırklareli Dibek Kahvehanesinin Tercih Edilme Sebeplerinin Belirlenmesi
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
9.
Service Quality Measurement Of Higher Education Institutions İn Tr21 Thrace Region: A Study On Tourism Students
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
10.
Örnek Olayçalışmasına İlişkin Teorik Bir Değerlendirme
2018 Hakemli Uluslararası ESJI, CİTE FACTOR, DIIF, RESEARCHBİBLE, SSRN Özgün Makale
11.
Uzayda Beslenme ve Gelişim Süreci Üzerine Teorik Bir Değerlendirme (A Theoretical Evaluation On The Process Of Nutrition And Development İn Space)
2018 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
12.
Vanilya ve Vanilin ile İlgili Bilgi Düzeyinin Belirlenmesi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma (Determination Of The Knowledge Level Of Vanilla And Vanillin: An Investigation On Gastronomy And Culinary Arts Pupils)
2018 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
13.
Mutfak Departmanına Yönelik Tutum: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
2017 Hakemli Ulusal RESEARCHBİB, TEİ, SPI Özgün Makale
14.
İş-Aile ve Aile-İş Çatışması Düzeyleri ile Genel İş-Aile Çatışma Düzeyi Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi: Mutfak Çalışanları Üzerine Bir Araştırma,
2017 Hakemli Uluslararası ESJI, International Index Copernicus, SSRN, DIIF,DRJI Özgün Makale
15.
İş-Aile Çatışması ve İş Stresinin Yaşam Kalitesine Etkisi: Büyük Ölçekli Mutfak Çalışanları Üzerine Biraraştırma
2017 Hakemli Uluslararası ındex copernıcus, oajı, drjı, asos. Özgün Makale
16.
İş Stresi ve Turizm İşletmelerinde Yapılan Araştırmalara İlişkin Bir Değerlendirme
2017 Hakemli Ulusal ASOS INDEX, OAJI, INDEX COPERNICUS, EBSCO, Scientific Indexing Services, ResearchBib Özgün Makale
17.
Yeme Davranışı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma (Eating Behavior: An Investıgatıon On Gastronomy And Culınary Arts Pupils)
2017 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
18.
Vanilya Baharatı ve Kullanım Alanları Üzerine Bir Araştırma
2016 Hakemli Uluslararası - JHS - All Sciences h5-index and h5-median value - Top publications - Social Sciences h5-index and h5 median value Özgün Makale
19.
Kırsal Turizm ile Gastronomi Turizmi İlişkisi: Bigadiç Örneği
2013 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
1.
Turizm Algısının Turizme Verilen Desteğe Etkisinin Belirlenmesi: Tr21 Bölgesi Yerel Halkı Üzerine Bir Araştırma
2022 Hakemli Uluslararası ICI, Index Copernicus, ResearchBible ... Özgün Makale
2.
A Study On The Applicability Of In-Service Hybrid Education İn Food And Beverage Businesses (The Example Of Culinary Trends)
2021 Hakemli Uluslararası ERIC, ProQuest, J-Gate, BASE, ResearchBIB, ROAD Özgün Makale
3.
Örnek Olayçalışmasına İlişkin Teorik Bir Değerlendirme
2018 Hakemli Uluslararası ESJI, CİTE FACTOR, DIIF, RESEARCHBİBLE, SSRN Özgün Makale
4.
İş-Aile ve Aile-İş Çatışması Düzeyleri ile Genel İş-Aile Çatışma Düzeyi Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi: Mutfak Çalışanları Üzerine Bir Araştırma,
2017 Hakemli Uluslararası ESJI, International Index Copernicus, SSRN, DIIF,DRJI Özgün Makale
5.
İş-Aile Çatışması ve İş Stresinin Yaşam Kalitesine Etkisi: Büyük Ölçekli Mutfak Çalışanları Üzerine Biraraştırma
2017 Hakemli Uluslararası ındex copernıcus, oajı, drjı, asos. Özgün Makale
6.
Vanilya Baharatı ve Kullanım Alanları Üzerine Bir Araştırma
2016 Hakemli Uluslararası - JHS - All Sciences h5-index and h5-median value - Top publications - Social Sciences h5-index and h5 median value Özgün Makale
1.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Talep Tahmin Yöntemlerinin Uygulanabilirliği (Butik İşletmelerde Bir Uygulama)
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
A Research On The Use Of Local Gastronomic Products İn Special Cafes
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
3.
Creating Gastronomic Product Inventory A Research: Example Of Edremit Region
2022 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
İkinci Konut Sahiplerinin İkincil Konut Turizmine Yönelik Algılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma (A Research On The Determination Of Perceptions Of Second Home Owners Towards Secondary Housing Tourism)
2021 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
5.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Personelinin Eğitim Profili: Devlet Üniversiteleri Üzerine Bir Araştırma
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
6.
Kırklareli Dibek Kahvehanesinin Tercih Edilme Sebeplerinin Belirlenmesi
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
7.
Service Quality Measurement Of Higher Education Institutions İn Tr21 Thrace Region: A Study On Tourism Students
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
8.
Uzayda Beslenme ve Gelişim Süreci Üzerine Teorik Bir Değerlendirme (A Theoretical Evaluation On The Process Of Nutrition And Development İn Space)
2018 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
9.
Vanilya ve Vanilin ile İlgili Bilgi Düzeyinin Belirlenmesi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma (Determination Of The Knowledge Level Of Vanilla And Vanillin: An Investigation On Gastronomy And Culinary Arts Pupils)
2018 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
10.
Mutfak Departmanına Yönelik Tutum: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
2017 Hakemli Ulusal RESEARCHBİB, TEİ, SPI Özgün Makale
11.
İş Stresi ve Turizm İşletmelerinde Yapılan Araştırmalara İlişkin Bir Değerlendirme
2017 Hakemli Ulusal ASOS INDEX, OAJI, INDEX COPERNICUS, EBSCO, Scientific Indexing Services, ResearchBib Özgün Makale
12.
Yeme Davranışı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma (Eating Behavior: An Investıgatıon On Gastronomy And Culınary Arts Pupils)
2017 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
13.
Kırsal Turizm ile Gastronomi Turizmi İlişkisi: Bigadiç Örneği
2013 Hakemli Ulusal Endekste taranmıyor Özgün Makale
1.
Kadınların Çikolataya İlişkin Algılarının Belirlenmesi
07.09.2020 Tam metin bildiri Ulusal
2.
İğneada Yerel Halkının Sürdürülebilir Turizm Tutumunun Belirlenmesi
23.03.2020 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Yaşam Kalitesi Ölçümü: Kırklareli Yerel Halkı Üzerine Bir Araştırma
25.02.2020 Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Kırsal Turizmin Gelişimde Gül Bitkisinin Yiyecek-İçecek Öğesi Olarak Kullanımına İlişkin Bir Araştırma: Isparta Örneği
10.05.2018 Özet bildiri Uluslararası
5.
Türk Turizm Eğitimi İçerisinde Btioyo’nun Yeri ve Önemi
02.04.2014 Tam metin bildiri Ulusal
6.
Türkiye de Örgün Turizm Eğitimi Sisteminin Mevcut Durum Analizi
09.07.2013 Tam metin bildiri Uluslararası
7.
Türkiye de Turizm Bilim Dalında Tamamlanan Doktora Tezlerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
05.11.2012 Tam metin bildiri Ulusal
8.
Turizm İşletmelerinde Psikolojik Yıldırma Uygulamaları ve Turizm Öğrencilerinin Sektör Tercihleri Üzerindeki Etkileri
22.11.2012 Tam metin bildiri Uluslararası
9.
Türkiye de Yerel Turizm Ofislerinin Web Site İçeriklerinin Değerlendirilemesine Yönelik Bir Araştırma
22.11.2012 Tam metin bildiri Uluslararası
10.
Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu (Btioyo) Mezunlarının Turizm Sektöründeki İstihdam Profili
21.09.2012 Tam metin bildiri Ulusal
11.
Konaklama İşletmeleri Açısından Ağızdan Ağıza İletişimin Tüketicilerin Satın Alma Kararlarına Etkileri Ankara Örneği
05.05.2010 Özet bildiri Ulusal
12.
Turizm Pazarlamasında İletişim Etiği Ankara da ki Turizm İşletmelerinde Bir Araştırma
20.04.2009 Tam metin bildiri Ulusal
1.
İğneada Yerel Halkının Sürdürülebilir Turizm Tutumunun Belirlenmesi
23.03.2020 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Yaşam Kalitesi Ölçümü: Kırklareli Yerel Halkı Üzerine Bir Araştırma
25.02.2020 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Kırsal Turizmin Gelişimde Gül Bitkisinin Yiyecek-İçecek Öğesi Olarak Kullanımına İlişkin Bir Araştırma: Isparta Örneği
10.05.2018 Özet bildiri Uluslararası4.
Türkiye de Örgün Turizm Eğitimi Sisteminin Mevcut Durum Analizi
09.07.2013 Tam metin bildiri Uluslararası5.
Turizm İşletmelerinde Psikolojik Yıldırma Uygulamaları ve Turizm Öğrencilerinin Sektör Tercihleri Üzerindeki Etkileri
22.11.2012 Tam metin bildiri Uluslararası6.
Türkiye de Yerel Turizm Ofislerinin Web Site İçeriklerinin Değerlendirilemesine Yönelik Bir Araştırma
22.11.2012 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Kadınların Çikolataya İlişkin Algılarının Belirlenmesi
07.09.2020 Tam metin bildiri Ulusal
2.
Türk Turizm Eğitimi İçerisinde Btioyo’nun Yeri ve Önemi
02.04.2014 Tam metin bildiri Ulusal
3.
Türkiye de Turizm Bilim Dalında Tamamlanan Doktora Tezlerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
05.11.2012 Tam metin bildiri Ulusal
4.
Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu (Btioyo) Mezunlarının Turizm Sektöründeki İstihdam Profili
21.09.2012 Tam metin bildiri Ulusal
5.
Konaklama İşletmeleri Açısından Ağızdan Ağıza İletişimin Tüketicilerin Satın Alma Kararlarına Etkileri Ankara Örneği
05.05.2010 Özet bildiri Ulusal
6.
Turizm Pazarlamasında İletişim Etiği Ankara da ki Turizm İşletmelerinde Bir Araştırma
20.04.2009 Tam metin bildiri Ulusal
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2019-2020 | Tez Çalışması | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Tez Çalışması | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Sürdürülebilir Turizm | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Sürdürülebilir Turizm | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2019-2020 | Bitirme Ödevi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Türk ve Dünya Mutfağı | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Turizm Sosyolojisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Avrupa Birliği ve Turizm | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Bitirme Ödevi | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Türk ve Dünya Mutfağı (Seyahat İşlt.) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Türk ve Dünya Mutfağı (İ.ö.) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Türk ve Dünya Mutfağı | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Turizm Sosyolojisi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Tur Planlaması ve Operasyonu (İ.ö.) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Tur Planlaması ve Operasyonu | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Avrupa Birliği ve Turizm | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (İ.ö.) | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Kongre ve Fuar Yönetimi (İ.ö.) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | İşyeri Eğitimi | Türkçe | 8 |
2017-2018 | Bitirme Ödevi | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Türk ve Dünya Mutfağı (İ.ö.) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm Sosyolojisi (İ.ö.) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm Sosyolojisi | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Tur Planlaması ve Operasyonu (İ.ö.) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Avrupa Birliği ve Turizm | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Tur Planlaması ve Operasyonu | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi | Türkçe | 3 |
Tarih | Tez Adı | Yazar | Bölüm | Durum |
---|---|---|---|---|
2021 | Yerel Halkın Turizm Algısının Turizme Verilen Desteğe Etkisinin Belirlenmesi: Tr21 Bölgesi Örneği | BATURHAN BAŞ | Kırklareli Üniversitesi/Sosyal Bilimler Enstitüsü/Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2021 | Turizm Destinasyonun Algılanan Değerinin Turist Memnuniyeti ve Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerine Etkisi: Assos Örneği | SEHER ŞITTAK | Kırklareli Üniversitesi/Sosyal Bilimler Enstitüsü/Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
0000 | Turizm Destinasyonun Algılanan Değerinin Destinasyon Memnuniyeti ve Tekrar Ziyaret Etme Üzerine Etkisi: Assos Örneği | SEHER ŞITTAK | // | Tamamlandı |
1.
International Journal Of Human Sciences
2017 Dergi Uluslararası
2.
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
2017 Dergi Ulusal
1.
Maxıma World Clup Hotel
2009 - 2010
2.
Nel Institute Restaurant& Cafeterya
2009 - 2010
3.
Bahçetepe Cafe& Bistro
2008 - 2009
4.
:clup Voyage Torba/ Bodrum Meksika Restaurantı
2008 - 2008
5.
İstanbul Palace Hotel/ Bodrum
2007 - 2008
6.
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uygulama Tesisleri
2007 - 2007
7.
İber Hotel Palm Garden Antalya
2006 - 2006
8.
Wow World Place Hotel Antalya
2005 - 2006
9.
Grand Cettia Hotel Muğla
2004 - 2005
10.
Esenboğa Dedeman Hotel Ankara
2003 - 2007
11.
Başkent Öğretmen Evi Ankara:
2002 - 2003
12.
Sheraton Hotel Ankara
2002 - 2002
13.
Tedaş Misafirhanesi& Havuz Başı Restaurant
2000 - 2001
ID | Başlık | Tarih | İncele | ||||||||||||||||||||||||
1151 | İşyeri Eğitimi Dersi Vize Sınav Duyurusu!!! | 26.03.2018 01:34:47 | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ 4. SINIF 1. ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE !!! 30/03/2018 CUMA GÜNÜ YAPILACAK İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİ VİZE SINAVINDA KULLANILACAK ÖRNEK ENVANTER YÜKLENMİŞTİR. BAĞLANTIYI TIKLAYARAK İNDİRİNİZ. KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ VE OTEL DEPARTMANLARI HUSUSUNDA BİLGİLERİ GÜNCELLEYİNİZ. VİZE SINAVINDA İMZA KARŞILIĞI TESLİM EDİNİZ. https://www.facebook.com/groups/172011382812607/ | ||||||||||||||||||||||||
1105 | Lisans Tez Öğrencilerinin Dikkatine!!! | 19.01.2018 12:00:30 | Aşagıdaki listede ismi yazan öğrencilerimizin hazırlayacakları tez konularını belirlemek için Bahar yarıyılı HER SALI 13:00-15:00 arası Turizm Fakültesindeki ofisime gelmeleri önemle rica olunur.
|