1995 - 2000 Doktoraİstanbul Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr)
Tez Adı: Sodyum laktatın hazır köftelerin mikrobiyolojik kalite ve raf ömrü üzerine etkisi
1990 - 1994 Lisansİstanbul Üniversitesi
Veteriner Fakültesi / Veteriner Pr.
2020 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Pr. (İö)
2020 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2018 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Pr.
2018 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Pr.
2017 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı (Disiplinlerarası)
2012 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
2009 - 2013 Doktor Öğretim ÜyesiKırklareli Üniversitesi / Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü
2020 Arş. Uyg. Merkezi MüdürüKırklareli Üniversitesi
2019 Komisyon ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2015 - 2017 Erasmus KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2014 Komisyon ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2012 - 2014 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2012 - 2015 Bologna KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2012 - 2014 Fakülte Yönetim Kurulu ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2012 - 2014 Yönetim Kurulu ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
1.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Determination Of Multimycotoxin İn Cereal-Based Products Sold İn Open-Air Markets
2023 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Ergonomik Risk Analizi Yöntemlerinin İncelenmesi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
2021 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
5.
Investigation Of Some Quality Parameters Of Pickled Pepper Produced By Low Value Dairy By-Products
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
6.
Determination Of The Effect Of Ethyl Pyruvate On The Surface Contamination Of Sausage To Listeria Monocytogenes By Using Q-Pcr Assay
2019 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
7.
Köfte Matriksinde İki Farklı Besin Patojenine Karşı Farklı Baharatların Antimikrobiyal Etkisi
2019 Hakemli Uluslararası İndex Copernicus, CiteFactor Özgün Makale
8.
Determination Of Seasonal Distribution Ofaflatoxin M1 Level İn Cheese Production
2019 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
9.
Effect Of Evaporated Ethyl Pyruvate On Reducing Salmonella Enteritidis İn Raw Chicken Meats
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
10.
Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
2018 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
11.
Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ Su Emülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi
2018 Hakemli Uluslararası Food Science and Technology Abstract Özgün Makale
12.
Microbiological Quality Assessment Of Meatand Dairy Products From Small-Scale Factoriesin European Side Of Turkey
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
13.
Influence Of Transglutaminase Treatment On The Physicochemical,rheological, And Melting Properties Of İce Cream Prepared From Goat Milk
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
14.
Authenticity And Microbiological Quality Of Raw And Processed Meat Products Sold İn Thrace Region Of Turkey
2017 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
15.
Probiyotik Bakterilerin Mikroenkapsülasyonu
2017 Hakemli Uluslararası Tomson Reuters Zoological Record Derleme Makale
16.
Gıda İşletmelerinde Kullanılan Suların Gıda Güvenliği Yönünden İncelenmesi
2016 Hakemli Uluslararası Art Index (Art Research Database, EBSCO) Özgün Makale
17.
Investigation Of Microbiological Quality Of Some Dairy Products İn European Kırklareli Turkey Detection Of Salmonella Spp And Listeria Monoctyogenes By Real Time Pcr
2015 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
18.
Kırklareli Nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi
2014 Hakemli Uluslararası Food Science and Technology Abstract Özgün Makale
19.
Presence Of Foreıgn Protein İn Raw And Heat Treated Meat Products
2005 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
20.
Hazır Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Sodyum Laktatın Etkisi
2002 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
21.
İstanbul da Kesilen Koyunlardaki Karaciğer Kelebekleri Üzerine Bir Araştırma
1998 Hakemli Ulusal PubMed Özgün Makale
1.
Characterization And Technological Functions Of Different Lactic Acid Bacteria From Traditionally Produced Kırklareli White Brined Cheese During The Ripening Period
2024 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
2.
Determination Of Multimycotoxin İn Cereal-Based Products Sold İn Open-Air Markets
2023 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
3.
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
2021 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
4.
Determination Of The Effect Of Ethyl Pyruvate On The Surface Contamination Of Sausage To Listeria Monocytogenes By Using Q-Pcr Assay
2019 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
5.
Köfte Matriksinde İki Farklı Besin Patojenine Karşı Farklı Baharatların Antimikrobiyal Etkisi
2019 Hakemli Uluslararası İndex Copernicus, CiteFactor Özgün Makale
6.
Determination Of Seasonal Distribution Ofaflatoxin M1 Level İn Cheese Production
2019 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
7.
Effect Of Evaporated Ethyl Pyruvate On Reducing Salmonella Enteritidis İn Raw Chicken Meats
2019 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
8.
Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ Su Emülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi
2018 Hakemli Uluslararası Food Science and Technology Abstract Özgün Makale
9.
Microbiological Quality Assessment Of Meatand Dairy Products From Small-Scale Factoriesin European Side Of Turkey
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
10.
Influence Of Transglutaminase Treatment On The Physicochemical,rheological, And Melting Properties Of İce Cream Prepared From Goat Milk
2018 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
11.
Authenticity And Microbiological Quality Of Raw And Processed Meat Products Sold İn Thrace Region Of Turkey
2017 Hakemli Uluslararası SCI Özgün Makale
12.
Probiyotik Bakterilerin Mikroenkapsülasyonu
2017 Hakemli Uluslararası Tomson Reuters Zoological Record Derleme Makale
13.
Gıda İşletmelerinde Kullanılan Suların Gıda Güvenliği Yönünden İncelenmesi
2016 Hakemli Uluslararası Art Index (Art Research Database, EBSCO) Özgün Makale
14.
Kırklareli Nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi
2014 Hakemli Uluslararası Food Science and Technology Abstract Özgün Makale
15.
Presence Of Foreıgn Protein İn Raw And Heat Treated Meat Products
2005 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
16.
Hazır Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Sodyum Laktatın Etkisi
2002 Hakemli Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale
1.
Ergonomik Risk Analizi Yöntemlerinin İncelenmesi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama
2023 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
Investigation Of Some Quality Parameters Of Pickled Pepper Produced By Low Value Dairy By-Products
2020 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
3.
Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
2018 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
4.
Investigation Of Microbiological Quality Of Some Dairy Products İn European Kırklareli Turkey Detection Of Salmonella Spp And Listeria Monoctyogenes By Real Time Pcr
2015 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
5.
İstanbul da Kesilen Koyunlardaki Karaciğer Kelebekleri Üzerine Bir Araştırma
1998 Hakemli Ulusal PubMed Özgün Makale
1.
Food Securıty And Dıgıtalızatıon In Turkey and In The World
26.09.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
2.
Investıgatıon Of Pulsed Electrıc Fıeld Applıcatıon In fruıt Juıces: An Chokeberry Fruıt Example
26.09.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Biyolojik Risk Etmeni Olarak Brusellozisin İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
13.04.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Molecular Methods Used In Mıcroorganısm Defınıtıon
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
5.
Unconscıous Antıbıotıc Use And Bacterıal Antıbıotıc Resıstance Problem
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
6.
Inhibition Effect Of Spıces On Staphylococcus Aureus İn The Meatballs
03.06.2018 Özet bildiri Uluslararası
7.
Investigation Of Regional Kırklareli White Cheese İn Terms Of Production Hygiene
03.06.2018 Özet bildiri Uluslararası
8.
Effect Of Different Drying Methods On Drying Characteristics And Quality Parameters Of Jujube Fruits.
21.12.2017 Tam metin bildiri Uluslararası
9.
Perfecting The Technology Of Goat’s Milk Ice Cream Withtransglutaminase Enzyme
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
10.
Bioaccessibility Of Phenolic Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
11.
Decontamination Of Meatballs With Spices That Commonly Used
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası
12.
Effect Of Lactulose Addition On Some Quality Characteristics Of Turkish Type Fermented Sausages
19.10.2017 Özet bildiri Uluslararası
13.
Decontamination Of Chicken Meat With Evaporated Ethyl Pyruvate
19.10.2017 Özet bildiri Uluslararası
14.
A Special Taste From The Balkans Soka
08.10.2017 Özet bildiri Uluslararası
15.
Effect Of Vaporized Ethyl Pyruvate On The Shelf Life Of Chicken Meat
16.05.2017 Özet bildiri Uluslararası
16.
Decontamination Of The Emulsified Meat Products By Vaporized Ethyl Pyruvate
16.05.2017 Özet bildiri Uluslararası
17.
Effect Of Vaporized Ethyl Pyruvate On The Shelf Life Of Sausages
13.11.2016 Özet bildiri Uluslararası
18.
Effects Of Various Spices On Organoleptic Properties And Microbiological Quality Of Meatballs
13.11.2016 Özet bildiri Uluslararası
19.
Investigation Of Some Chemical And Sensory Quality Changes Of Sausages Produced By The Addition Of Cranberry And Rosehip During Refrigerated Storage
13.11.2016 Özet bildiri Uluslararası
20.
A Special Wild Edible Mushroom Kanlıca Muschroom
29.09.2015 Özet bildiri Uluslararası
21.
Traditional Dried Meat Products Produced With Different Methods
29.09.2015 Özet bildiri Uluslararası
22.
Determination Of The Presence Of Aflatoxin M1 İn Turkish White Cheese
29.09.2015 Özet bildiri Uluslararası
23.
Farklı Kurutma Yöntemleri ve Kurutma Sıcaklıklarının Hünnap Meyvesinin Kurutma Kinetiği ve Bazı Biyoaktif Madde Miktarı Üzerine Etkisi
01.05.2015 Özet bildiri Ulusal
24.
Kırklareli ve Civarındaki Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Gıda Güvenliği Açısından Uygunluğunun Belirlenmesi
01.05.2015 Özet bildiri Ulusal
25.
Yöresel Küçük Çaplı Süt İşletmelerinin Sütlerinde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
01.05.2015 Özet bildiri Ulusal
26.
Enterotoxın Propertıes Of Staphylococcus Aureus Isolated From Meat And Daıry Products From Small Food Manufacturıng Plants İn Trakya Regıon Of Turkey
05.11.2014 Özet bildiri Uluslararası
27.
Mikrobiologische Untersuchungen Von Milch Und Fleischprodukten Aus Direktvermarktenden Betrieben İn Der Turkei
01.10.2014 Özet bildiri Uluslararası
28.
Mikrobiologische Untersuchungen Von Milch Und Fleishhproducten Aus Direktvermarktenden Betrieben İm Europaischen Teil Der Türkei
02.09.2014 Özet bildiri Uluslararası
29.
Soka Kaymaklı Biber Turşusu
01.04.2014 Özet bildiri Ulusal
30.
Kırklareli Nde Üretilen Et ve Et Ürünlerinde Domuz Eti Varlığının Tespit Edilmesi
07.11.2013 Tam metin bildiri Uluslararası
31.
Determination Of Some Physica Chemical Properties Of Kırklareli Cheese
Özet bildiri Uluslararası
32.
Fermented Dairy Product Longa
Özet bildiri Uluslararası
33.
Advantages Of Oxygen Scavenger Packaging İn Meat Product
Tam metin bildiri Uluslararası
34.
Investigation Of The Presence Of Foreign Protein İn Raw And Heat-Treated Meat Products Using The Elısa
01.01.2002 Tam metin bildiri Ulusal
1.
Food Securıty And Dıgıtalızatıon In Turkey and In The World
26.09.2022 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Investıgatıon Of Pulsed Electrıc Fıeld Applıcatıon In fruıt Juıces: An Chokeberry Fruıt Example
26.09.2022 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Biyolojik Risk Etmeni Olarak Brusellozisin İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
13.04.2019 Tam metin bildiri Uluslararası4.
Molecular Methods Used In Mıcroorganısm Defınıtıon
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası5.
Unconscıous Antıbıotıc Use And Bacterıal Antıbıotıc Resıstance Problem
22.12.2018 Tam metin bildiri Uluslararası6.
Inhibition Effect Of Spıces On Staphylococcus Aureus İn The Meatballs
03.06.2018 Özet bildiri Uluslararası7.
Investigation Of Regional Kırklareli White Cheese İn Terms Of Production Hygiene
03.06.2018 Özet bildiri Uluslararası8.
Effect Of Different Drying Methods On Drying Characteristics And Quality Parameters Of Jujube Fruits.
21.12.2017 Tam metin bildiri Uluslararası9.
Perfecting The Technology Of Goat’s Milk Ice Cream Withtransglutaminase Enzyme
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası10.
Bioaccessibility Of Phenolic Compounds
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası11.
Decontamination Of Meatballs With Spices That Commonly Used
19.11.2017 Özet bildiri Uluslararası12.
Effect Of Lactulose Addition On Some Quality Characteristics Of Turkish Type Fermented Sausages
19.10.2017 Özet bildiri Uluslararası13.
Decontamination Of Chicken Meat With Evaporated Ethyl Pyruvate
19.10.2017 Özet bildiri Uluslararası14.
A Special Taste From The Balkans Soka
08.10.2017 Özet bildiri Uluslararası15.
Effect Of Vaporized Ethyl Pyruvate On The Shelf Life Of Chicken Meat
16.05.2017 Özet bildiri Uluslararası16.
Decontamination Of The Emulsified Meat Products By Vaporized Ethyl Pyruvate
16.05.2017 Özet bildiri Uluslararası17.
Effect Of Vaporized Ethyl Pyruvate On The Shelf Life Of Sausages
13.11.2016 Özet bildiri Uluslararası18.
Effects Of Various Spices On Organoleptic Properties And Microbiological Quality Of Meatballs
13.11.2016 Özet bildiri Uluslararası19.
Investigation Of Some Chemical And Sensory Quality Changes Of Sausages Produced By The Addition Of Cranberry And Rosehip During Refrigerated Storage
13.11.2016 Özet bildiri Uluslararası20.
A Special Wild Edible Mushroom Kanlıca Muschroom
29.09.2015 Özet bildiri Uluslararası21.
Traditional Dried Meat Products Produced With Different Methods
29.09.2015 Özet bildiri Uluslararası22.
Determination Of The Presence Of Aflatoxin M1 İn Turkish White Cheese
29.09.2015 Özet bildiri Uluslararası23.
Enterotoxın Propertıes Of Staphylococcus Aureus Isolated From Meat And Daıry Products From Small Food Manufacturıng Plants İn Trakya Regıon Of Turkey
05.11.2014 Özet bildiri Uluslararası24.
Mikrobiologische Untersuchungen Von Milch Und Fleischprodukten Aus Direktvermarktenden Betrieben İn Der Turkei
01.10.2014 Özet bildiri Uluslararası25.
Mikrobiologische Untersuchungen Von Milch Und Fleishhproducten Aus Direktvermarktenden Betrieben İm Europaischen Teil Der Türkei
02.09.2014 Özet bildiri Uluslararası26.
Kırklareli Nde Üretilen Et ve Et Ürünlerinde Domuz Eti Varlığının Tespit Edilmesi
07.11.2013 Tam metin bildiri Uluslararası27.
Determination Of Some Physica Chemical Properties Of Kırklareli Cheese
Özet bildiri Uluslararası28.
Fermented Dairy Product Longa
Özet bildiri Uluslararası29.
Advantages Of Oxygen Scavenger Packaging İn Meat Product
Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Farklı Kurutma Yöntemleri ve Kurutma Sıcaklıklarının Hünnap Meyvesinin Kurutma Kinetiği ve Bazı Biyoaktif Madde Miktarı Üzerine Etkisi
01.05.2015 Özet bildiri Ulusal
2.
Kırklareli ve Civarındaki Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Gıda Güvenliği Açısından Uygunluğunun Belirlenmesi
01.05.2015 Özet bildiri Ulusal
3.
Yöresel Küçük Çaplı Süt İşletmelerinin Sütlerinde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
01.05.2015 Özet bildiri Ulusal
4.
Soka Kaymaklı Biber Turşusu
01.04.2014 Özet bildiri Ulusal
5.
Investigation Of The Presence Of Foreign Protein İn Raw And Heat-Treated Meat Products Using The Elısa
01.01.2002 Tam metin bildiri Ulusal
1.
Kırklareli’ne Özgü Bölgesel Ürünlerin Aroma Profilinin Belirlenmesi
31.07.2023 Kalkınma Bakanlığı ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 2.992.461,52 TÜRK LİRASI
2.
Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (Sütap)
07.12.2021 Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç) ULUSAL Araştırmacı Devam Ediyor 1.698.941,35 TÜRK LİRASI
3.
Propolis İlavesiyle Üretilen ve Buzdolabı Koşullarında Muhafaza Edilen Köftelerin Kalite Özellikleri ile Raf Ömürlerinin Belirlenmesi
15.04.2020 - 15.04.2021 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 19.625,00 TÜRK LİRASI
4.
Meyveli Labne Peynirinin Organoleptik, Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
01.07.2019 - 29.02.2020 Diğer (Ulusal) ULUSAL Danışman Tamamlandı 3825 TÜRK LİRASI
5.
Kırklareli’nde Tarım ve Gıda Üretimi ve Ticaretinintedarik ve Değer Zinciri Analizi ile Durumu ve Gelişmeimkanları Araştırması
14.05.2018 - 05.03.2019 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 20.000 TÜRK LİRASI
6.
Geleneksel Kırklareli Beyaz Peynirinden İzole Edilecek Laktik Asit Bakterilerinin (Lab) Fenotipik ve Genotipik Yöntemlerle Tanımlanarak Starter Kültür Olma Potansiyellerinin Belirlenmesi
20.09.2017 - 13.12.2018 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 20.936,60 TÜRK LİRASI
7.
Emülsifiye Et Ürünlerininbuharlaştırılmış Etil Pürivat ile Dekontaminasyonu
02.11.2015 - 02.11.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 20.627,73 TÜRK LİRASI
8.
Prebiyotik Özellikli Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
01.10.2015 - 04.05.2017 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 19.969,62 TÜRK LİRASI
9.
Transglutaminaz Enzimi ile Muamele Edilen Keçi Sütünün Dondurma Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
14.06.2014 - 06.01.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı 14.927,84 TÜRK LİRASI
10.
Yöresel Küçük Çaplı Gıda İşletmelerinin Sütlerinde ve Bu Sütlerden Üretilen Peynirlerde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
05.05.2014 - 05.05.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Tamamlandı 14.684,01 TÜRK LİRASI
11.
Gıda Endüstrisi İşletme Sularının Fiziko-Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
01.05.2014 - 01.05.2015 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 14.842,04 TÜRK LİRASI
12.
Virulence Characteristics And Enterotoksin Properties Of Staphylococcus Aureus İsolated From Cheese And Meat Samples And Characterization By Pfge
30.09.2013 - 20.12.2013 Araştırma Projesi ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 6.950,00 EURO
13.
Çiğ Sütten Üretilen Geleneksel Peynirlerin Fizikokimyasal Özellikleri Mikrobiyal Güvenliği ve Tekstürü Üzerine Kekik ve Sarımsak Aromatik Sularının Etkisi
01.01.2013 - 03.03.2014 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Proje Hakemliği Tamamlandı 24 993,58 TÜRK LİRASI
14.
Kırklareli’nde Gıda Güvenliği Geliştirme Projesi- I Tr 21-11-Sos-1-8
26.06.2012 - 26.06.2013 Kalkınma Bakanlığı ULUSAL Yürütücü Tamamlandı 305000 TÜRK LİRASI
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2021-2022 | Probiyotik Bakteriler ve Prebiyotikler | Türkçe | 3 |
2021-2022 | İleri Gıd. Mik. ve Mik. Tanı Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2021-2022 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezli, Tezsiz) | Türkçe | 6 |
2021-2022 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezli, Tezsiz) | Türkçe | 6 |
2021-2022 | Uzmanlık Alan Dersi (Tezli) | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Yüksek Lisans Tez Çalışması (Tezli) | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Dönem Projesi | Türkçe | 1 |
2020-2021 | Dönem Projesi (Tezsiz) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Yüksek Lisans Tez Çalışması (Tezli) | Türkçe | 5 |
2020-2021 | Uzmanlık Alan Dersi (Tezli) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezsiz) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezli) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Uzmanlık Alan Dersi (Tezli) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Yüksek Lisans Tez Çalışması (Tezli) | Türkçe | 5 |
2020-2021 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezsiz) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezli) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Dönem Projesi (Tezsiz) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezsiz) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezli) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezsiz) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezli) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Uzmanlık Alan Dersi (Tezli) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Yüksek Lisans Tez Çalışması (Tezli) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Dönem Projesi (Tezsiz) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Dönem Projesi (Tezsiz) | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Yüksek Lisans Tez Çalışması (Tezli) | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Uzmanlık Alan Dersi (Tezli) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tazsiz) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezli) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezsiz) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezli) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezsiz) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Gıda Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezli) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezsiz) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | İş Hijyeni ve Ortam Gözetimi (Tezli) | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2021-2022 | İmep (İşyerinde Müh. Eğitim Prog.) | Türkçe | 5 |
2021-2022 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Gıda Mikrobiyolojisi (Turizm Fak. Gastronomi ve Mutfak San.) | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Mühendisliği Dizayn ve Ekonomisi | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Et Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 5 |
2020-2021 | Endüstriyel Yemek Üretimi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Gıda Mikrobiyolojisi (Turizm Fak. Gastronomi ve Mutfak San.) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 5 |
2020-2021 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda Mühendisliği Dizayn ve Ekonomisi | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Et Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Endüstriyel Yemek Üretimi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Bitirme Ödevi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 5 |
2019-2020 | Gıda Müh. Dizayn ve Ekonomisi | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Et Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Moleküler Biyoloji ve Genetik | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Endüstriyel Yemek Üretimi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gıda Müh. Dizayn ve Ekonomisi | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Bitirme Ödevi Iı | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 5 |
2018-2019 | Et Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Bitirme Ödevi I | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Bitirme Ödevi I | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Bitirme Ödevi Iı | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Gıda Müh. Dizayn ve Ekonomisi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 5 |
2016-2017 | Moleküler Biyoloji ve Genetik | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Gıda Müh. Dizayn ve Ekonomisi | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Endüstriyel Yemek Üretimi | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Bitirme Ödevi Iı | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Bitirme Ödevi I | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 5 |
2015-2016 | Moleküler Biyoloji ve Genetik | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Bitirme Ödevi Iı | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Bitirme Ödevi I | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıda Müh. Dizayn ve Ekonomisi | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Endüstriyel Yemek Üretimi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Et Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 5 |
2014-2015 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 5 |
2014-2015 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Moleküler Biyoloji ve Genetik | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 1 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2021-2022 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı (I. ve Iı. Öğretim) | Türkçe | 6 |
2021-2022 | Tıbbi Mikrobiyoloji I (I. ve Iı. Öğretim) | Türkçe | 10 |
2021-2022 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Tıbbi Mikrobiyoloji I (I. ve Iı. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı (I. ve Iı. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iıı (Iı. Öğretim) | Türkçe | 5 |
2019-2020 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı (Iı. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı (I. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Mikrobiyoloji (Iı. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Mikrobiyoloji (I. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Mikrobiyoloji (Iı. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Mikrobiyoloji (I. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı (Iı. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Tıbbi Mikrobiyoloji Iı (I. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Mikrobiyoloji (Iı. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Mikrobiyoloji (I. Öğretim) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Et ve Ürünleri Teknolojisi Iı | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 1 |
2012-2013 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 1 |
2012-2013 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 1 |
2012-2013 | Et ve Ürünleri Teknolojisi I | Türkçe | 1 |
2012-2013 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 1 |
2011-2012 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 1 |
2011-2012 | Gıda Analizleri Iı | Türkçe | 1 |
2011-2012 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 1 |
2011-2012 | Et ve Ürünleri Teknolojisi I | Türkçe | 1 |
2011-2012 | Gıda Atıkları ve Çevre | Türkçe | 1 |
2011-2012 | Gıda İşletm. Projelendirilmesi | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Gıda Atıkları ve Çevre | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Gıda İşletm. Projelendirilmesi | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Gıda Analizleri Iı | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Et ve Balık İşleme Tekn. | Türkçe | 1 |
2009-2010 | Gıda İşletm. Projelendirilmesi | Türkçe | 1 |
2009-2010 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 1 |
2009-2010 | Kalite ve Standart | Türkçe | 1 |
Tarih | Tez Adı | Yazar | Bölüm | Durum |
---|---|---|---|---|
2021 | Harita Kadastro Sektöründe Riskler ve Risk Değerlendirmesi | SAKIP KALKIN | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2021 | Kırklareli Süt ve Süt Ürünleri Fabrikalarının İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Yönetim Sistemleri Açısından Değerlendirilmesi | ÖYKÜ NUR BİLGİN | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2021 | Toplu Konutlarda Yangın Güvenliği Standartları Üzerine Bir Alan Araştırması | KAMURAN YÜKSEL | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2021 | Ergonomik Risk Analizi Yöntemlerinin İncelenmesi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama | ESRA KILIÇ | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
2021 | Süt Sektöründe İsg ve Kırklareli'de ki Süt İşletmeleri Durum Analizi | NUR ŞEN | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Devam Ediyor |
2020 | İş Hijyeni,iş Güvenliği Uygulamaları ve Yem İşletmesinde Araştırılması | GAMZE YAMAN | Kırklareli Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı | Tamamlandı |
1.
Brazilian Journal Of Poultry Science
2018 Dergi Uluslararası
2.
African Journal Of Food Science
2016 Dergi Uluslararası
3.
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
2016 Dergi Uluslararası
Makale Yayın Teşvik Ödülü2020 Tübitak
Yayın Teşvik Ödülü2017 Tübitak
1.
Klü Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Koordinasyon Kurulu
2020
1.
İ.b.b. Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü
2007 - 2009
2.
İ.b.b. Hıfzıssıhha Müdürlüğü
2005 - 2006
3.
İ.b.b. Hıfzıssıhha Müdürlüğü
2003 - 2005
4.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hıfzıssıhha Müdürlüğü
2001 - 2003
5.
İbb Veteriner İşleri Müdürlüğü
1996 - 2000
6.
İbb Okmeydanı Darulaceze Müessesesi
1995 - 1996
1.
Acta Alimentaria
07.12.2020 - 22.12.2020 Uluslararası
2.
T.c.kırklarelı Valılıgı Il Tarım ve Orman Müdürlügü Yıldızlı Isletme Proje
04.03.2020 - 15.09.2020 Türkiye Ulusal
3.
Yükseklisans Tez Jüriliği
16.01.2020 - 16.01.2020 Edirne Ulusal
4.
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
17.11.2019 - 03.12.2019 Türkiye Ulusal
5.
Kırklareli Meşe Balı Coğrafi İşaret Tescili Projesi Denetleme Komisyonu
24.09.2019 Türkiye Ulusal
6.
Türk Veteriner ve Hayvancılık Dergisi
04.09.2019 - 04.12.2019 Türkiye Uluslararası
7.
Bursa Gıda Araştırma Dergisi Makale Hakemliği
05.12.2018 - 18.12.2018 Türkiye/Kırklareli Ulusal
8.
Tübitak-Teydep Hakemliği
28.03.2018 - 11.04.2018 Türkiye/İstanbul Ulusal
9.
Brazilian Journal Of Poultry Science
22.02.2018 - 03.03.2018 Brezilya Uluslararası
10.
Araştırma Proje Sunumları
08.11.2017 - 08.11.2017 Türkiye/Tekirdağ Ulusal
11.
Hplc Uygulaması
13.11.2014 - 14.11.2014 Türkiye/Kırklareli Ulusal
12.
Gıda Mühendisliği ve İlgili Alanlara Yönelik, Disiplinlerarası Tübitak Projesi Hazırlama Eğitimi
16.03.2014 - 18.03.2014 Türkiye/İstanbul Ulusal
13.
Makale Yazım Eğitimi
21.12.2013 - 22.12.2013 Türkiye/Kırklareli Ulusal
14.
Peynir ve Et Örneklerinden İzole Edilen Staphylococcus Aureus’xxun Virulans Karekterleri ve Enterotoksin Özellikleri, Pfge ile Karakterizasyonu
30.09.2013 - 20.12.2013 Germany/Giessen Uluslararası
15.
Kırklareli Üniversitesitübitak Ardep Projeleri Uygulamalı Eğitimi
30.06.2012 - 01.07.2012 Türkiye/ Kırklareli Ulusal
16.
Ebsco Eğitimi
15.10.2010 - 15.10.2010 Türkiye/İstanbul Ulusal
17.
Iı. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu
23.05.2005 - 24.05.2005 Türkiye/İstanbul Ulusal
18.
Ulusal Mikotoksin Sempozyumu
18.09.2003 - 19.09.2003 Türkiye/İstanbul Ulusal