2016 - Henüz tamamlanmadı Yüksek LisansKırklareli Üniversitesi
Turizm Fakültesi / Turizm İşletmeciliği Bölümü / Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
Tez Adı: ÜNİVERSİTELERİN MESLEK YÜKSEKOKULLARINDA OKUYAN AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN STAJ DÖNEMLERİNDE KARŞILAŞTIKLARI PSİKOLOJİK YILDIRMA DAVRANIŞLARININ (MOBBİNG) MESLEKİ GELİŞİM VE KARİYER TERCİHLERİNE ETKİSİ
2002 - 2006 LisansSelçuk Üniversitesi
Mesleki Eğitim Fakültesi / Çocuk Gelişimi ve Ev Yönetimi Eğitimi Bölümü / Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği Pr.
2016 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Pınarhisar Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Pr.
1.
İnsan-Toplum-Çevre Ekseninde Turizm
2024 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
1.
Yiyecek İçecek Sektörü Çalışanlarının Algıladıkları Ödül Tatmininin İş Memnuniyeti Üzerindeki Etkisi: Psikolojik Ödüllendirmenin Aracılık Rolü (The Effect Of Satisfaction With Rewards On Employees’ Job Satisfaction İn Food And Beverage Industry: The Mediating Role Of Psychological Rewards)
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Yiyecek İçecek Sektörü Çalışanlarının Algıladıkları Ödül Tatmininin İş Memnuniyeti Üzerindeki Etkisi: Psikolojik Ödüllendirmenin Aracılık Rolü (The Effect Of Satisfaction With Rewards On Employees’ Job Satisfaction İn Food And Beverage Industry: The Mediating Role Of Psychological Rewards)
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
1.
Bayat Ekmeklerin Değerlendirilmesi: Kırklareli Mutfağı
02.10.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
2.
Ekmek Çeşitleri: Kırklareli Mutfağı
02.10.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Cittaslow Kentleri İçin Gastronomik Faaliyetlerin Önemi
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Türk Mutfağında Ihlamur ile Hazırlanan Yiyecek ve İçecek Uygulamaları
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Bayat Ekmeklerin Değerlendirilmesi: Kırklareli Mutfağı
02.10.2018 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Ekmek Çeşitleri: Kırklareli Mutfağı
02.10.2018 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Cittaslow Kentleri İçin Gastronomik Faaliyetlerin Önemi
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası4.
Türk Mutfağında Ihlamur ile Hazırlanan Yiyecek ve İçecek Uygulamaları
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2016-2017 | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Turizm ve Beslenme | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2016-2017 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Ziyafet Mutfağı | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Osmanlı Mutfağı | Türkçe | 4 |
2016-2017 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Pişirme Yöntemleri 2 | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 3 |
2015-2016 | İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku | Türkçe | 3 |
1.
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu
2016
1.
Fatih Etkileşimli Tahta Projesi
14.06.2015 - 25.06.2015 Türkiye Ulusal
2.
Sebze ve Dekor Oymacılığı Kursu
07.07.2013 - 14.07.2013 Türkiye Ulusal
3.
Temel Bilgisayar Eğitimi
23.09.2012 - 18.11.2012 Türkiye Ulusal