2018 - 2022 DoktoraTekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme (Dr)
Tez Adı: Dijital Tekniklerin Turizm Pazarlama Performansına Etkisi ve Turistik Ürün Satınalma Karar Sürecindeki Rolü
2018 - 2018 DoktoraNamık Kemal Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme (Dr)
Tez Adı: Dijital Tekniklerin Turizm Pazarlama Performansına Etkisi ve Turistik Ürün Satınalma Karar Sürecindeki Rolü
2018 - 2022 DoktoraTekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme (Dr)
Tez Adı: Dijital Tekniklerin Turizm Pazarlama Performansına Etkisi ve Turistik Ürün Satın Alma Karar Sürecindeki Rolü
2018 - 2018 DoktoraNamık Kemal Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme (Dr)
Tez Adı: Dijital Tekniklerin Turizm Pazarlama Performansına Etkisi ve Turistik Ürün Satın Alma Karar Sürecindeki Rolü
2011 - 2015 Yüksek LisansKırklareli Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme (Yl) (Tezli) (Marmara Üniv. Ortak)
Tez Adı: Türkiye’xxdeki Cittaslow kentleri yerel yönetimlerinin destinasyon pazarlaması uygulamaları: Vize ilçesi örneği
1994 - 1999 LisansAdnan Menderes Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu / Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü / Yiyecek İçecek İşletmeciliği Pr.
2009 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Pınarhisar Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
2023 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2023 Bölüm BaşkanlığıKırklareli Üniversitesi / Pınarhisar Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri / Turizm İşletme
2022 Komisyon ÜyeliğiKırklareli Üniversitesi
2018 Turizm ve Otel İşletmeciiliği ProgramıKırklareli Üniversitesi
2014 - 2018 Staj KoordinatörlüğüKırklareli Üniversitesi
2014 - 2018 Sosyal Kültürel ve Sportif Etkinlikler ve Sosyal Sorumluluk Projeleri KomisyonuKırklareli Üniversitesi
2014 - 2018 Komisyon ÜyesiKırklareli Üniversitesi
2014 - 2018 Koordinatör YarcımcısıKırklareli Üniversitesi
2013 Erasmus KoordinatörüKırklareli Üniversitesi
2012 - 2013 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2012 - 2015 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2011 - 2013 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2009 - 2009 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
2009 - 2011 Myo/Yüksekokul Müdür YardımcısıKırklareli Üniversitesi
1.
Turizm İşletmelerinde Uluslararasılaşma
2023 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
2.
turizm İşletmelerinde Uluslararasılaşma
2023 Bilimsel Kitap Uluslararası
3.
Sosyal ve Beşeri Bilimlere Multidisipliner Bakış
2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
4.
Turizm İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri Kullanımı ve Otel Otomasyon Programları
2013 Bilimsel Kitap Tümü Uluslararası
5.
Önbüro Yönetimi
2009 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
6.
Önbüro Yönetimi
2009 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
7.
Dış Ticaret İşlemleri
2008 Bilimsel Kitap Bölüm(ler) Uluslararası
1.
A Scale Development Study For Preferences Of Local Fast-Food Restaurant
2022 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
2.
Housing Sales Of Real Estate Developers İn Turkey
2021 Hakemli Uluslararası ABI Inform, AIDEA (Italy), EconLit, ProQuest. , Norwegian Register for Scientific Journals Özgün Makale
3.
Supplier Selection Criteria And Buying Problems Of Retailers: Qualitative Evidence From Turkey
2021 Hakemli Uluslararası EBSCO Research Database, Eurasian Scientific Index (ESJI), Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Directory of Abstract Indexing for Journals (DAIJ),Scientific Indexing Services (SIS), Academic Resource Index-ResearchBib Özgün Makale
4.
Otel Çalışanlarının Kurumsal Sosyal Sorumluluk Algılamalarının İşte Kalma Niyetleri ile İlişkisinin Belirlenmesi (Determination Of The Relationship Between Corporate Social Responsibility Perceptions Of Hotel Employees And Their Intentions To Stay At Work)
2021 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
5.
Housing Sales Of Real Estate Developers İn Turkey
2020 Hakemli Uluslararası ABI Inform, AIDEA (Italy), Cabell's Directory in Management; Economics & Finance and Computer Science - Business Information Systems, Construction Management Abstracts, EconLit, Norwegian Register for Scientific Journals, ProQuest, ReadCube Discover Özgün Makale
6.
A Measure Against Unemployment Problem Expected To Occur By Industry 4.0: Cittaslow
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
7.
Akıllı Telefonlara İlişkin Şikâyetlerin Analizi: Sıkayetvar.com Sitesiörneği
2019 Hakemli Uluslararası ASOS, DOAJ, INDEX COPERNICUS, ANİJİ, DRJI, GOOGLE SCHOLAR Özgün Makale
8.
Türkiye’deki Cittaslow Kentleri’nde Sakinliğin Kaybolma Riski
2017 Hakemli Uluslararası SOBİAD, Research Bible, Türk Eğitim İndeksi, İslam Araştırmaları Merkezi, Scientific Indexing Services Özgün Makale
9.
Türkiye’deki Cittaslow Kentleri ve 50.000 Kişilik Nüfus Kriteri
2017 Hakemli Uluslararası ASOS Özgün Makale
10.
Cittaslow Kentleri İçin Slow Food Çalışmalarının Önemi
2015 Hakemli Ulusal ULAKBİM,DERGİPARK,EURASSCIENCE Özgün Makale
11.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
2014 Hakemli Uluslararası Asos İndex, Academic Journals Database, ajindex, oaji, Google Scholar, publons, journaltocs, crossref Özgün Makale
1.
A Scale Development Study For Preferences Of Local Fast-Food Restaurant
2022 Hakemli Uluslararası TR DİZİN Özgün Makale
2.
Housing Sales Of Real Estate Developers İn Turkey
2021 Hakemli Uluslararası ABI Inform, AIDEA (Italy), EconLit, ProQuest. , Norwegian Register for Scientific Journals Özgün Makale
3.
Supplier Selection Criteria And Buying Problems Of Retailers: Qualitative Evidence From Turkey
2021 Hakemli Uluslararası EBSCO Research Database, Eurasian Scientific Index (ESJI), Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Directory of Abstract Indexing for Journals (DAIJ),Scientific Indexing Services (SIS), Academic Resource Index-ResearchBib Özgün Makale
4.
Housing Sales Of Real Estate Developers İn Turkey
2020 Hakemli Uluslararası ABI Inform, AIDEA (Italy), Cabell's Directory in Management; Economics & Finance and Computer Science - Business Information Systems, Construction Management Abstracts, EconLit, Norwegian Register for Scientific Journals, ProQuest, ReadCube Discover Özgün Makale
5.
Akıllı Telefonlara İlişkin Şikâyetlerin Analizi: Sıkayetvar.com Sitesiörneği
2019 Hakemli Uluslararası ASOS, DOAJ, INDEX COPERNICUS, ANİJİ, DRJI, GOOGLE SCHOLAR Özgün Makale
6.
Türkiye’deki Cittaslow Kentleri’nde Sakinliğin Kaybolma Riski
2017 Hakemli Uluslararası SOBİAD, Research Bible, Türk Eğitim İndeksi, İslam Araştırmaları Merkezi, Scientific Indexing Services Özgün Makale
7.
Türkiye’deki Cittaslow Kentleri ve 50.000 Kişilik Nüfus Kriteri
2017 Hakemli Uluslararası ASOS Özgün Makale
8.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
2014 Hakemli Uluslararası Asos İndex, Academic Journals Database, ajindex, oaji, Google Scholar, publons, journaltocs, crossref Özgün Makale
1.
Otel Çalışanlarının Kurumsal Sosyal Sorumluluk Algılamalarının İşte Kalma Niyetleri ile İlişkisinin Belirlenmesi (Determination Of The Relationship Between Corporate Social Responsibility Perceptions Of Hotel Employees And Their Intentions To Stay At Work)
2021 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
2.
A Measure Against Unemployment Problem Expected To Occur By Industry 4.0: Cittaslow
2019 Hakemli Ulusal TR DİZİN Özgün Makale
3.
Cittaslow Kentleri İçin Slow Food Çalışmalarının Önemi
2015 Hakemli Ulusal ULAKBİM,DERGİPARK,EURASSCIENCE Özgün Makale
1.
Tüketici Hakları Açısından Kuver Ücretlerine İlişkin Bir Araştırma
30.12.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
2.
Enflasyonist Fiyat Artışlarının Dışarıda Yemek Yeme Alışkanlıklarına Etkisi
04.11.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
3.
Tekirdağ’da Konut Üretim Sorunları: Müteahhitler Açısından Bir Değerlendirme
27.08.2023 Tam metin bildiri Uluslararası
4.
Evaluation Of Metaverse İn Terms Of Tourism Marketing
29.12.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
5.
Evaluation Of Metaverse İn Terms Of Tourism Marketing
26.12.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
6.
Examination Of Marriott Hotels İn Türkiye İn Terms Of Geographic Market Segmentation
30.11.2022 Tam metin bildiri Uluslararası
7.
Restoranlarda Dijital Menü Kullanımına İlişkin Bir Araştırma
30.12.2021 Tam metin bildiri Uluslararası
8.
Emlakçıların Satış ve Pazarlama Sürecinde Karşılaştıkları Sorunlar
31.12.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
9.
Konaklama İşletmelerinin Tutundurma Faaliyetlerine İlişkin Tekirdağ İlinde Bir Araştırma
16.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
10.
Endüstriyel Mirasın Tekrar Tüketime Sunulmasına Yönelik Bir Öneri: Kırklareli - Büyük Mandıra Demiryolu Hattı
16.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
11.
Kırklareli Festival Alanı Destinasyonu İçin Bir Etkinlik Önerisi: Demiryolu Bisikleti (Railbike) Turları
08.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
12.
Bayanların Alışveriş Mekânı Tercihlerini Etkileyen Faktörler
08.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
13.
Gayrimenkul Fiyatlarını Etkileyen Faktörler
08.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
14.
Bayat Ekmeklerin Değerlendirilmesi: Kırklareli Mutfağı
02.10.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
15.
Ekmek Çeşitleri: Kırklareli Mutfağı
02.10.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
16.
Cittaslow Kentlerinin Sakinlik Düzeylerine İlişkin Bir Değerlendirme Türkiye Cittaslow Ağı
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
17.
Cittaslow Felsefesinin İletilmesinde Bir Araç Olarak Belediye Web Sayfaları
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
18.
Cittaslow Kentleri İçin Gastronomik Faaliyetlerin Önemi
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
19.
Türk Mutfağında Ihlamur ile Hazırlanan Yiyecek ve İçecek Uygulamaları
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası
20.
Tarihi Eserlerin Gelecek Nesillere Aktarılması: Cittaslow Vize Örneği
28.12.2017 Tam metin bildiri Uluslararası
21.
Türkiye Cittaslow Kentlerindeki Nüfus Artış ve Azalışları
28.12.2017 Tam metin bildiri Uluslararası
22.
Meslek Yüksekokullardaki Mevcut Durum: Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Myo Örneği
28.12.2017 Özet bildiri Uluslararası
23.
Mimarisi ve Tarihi Yerleriyle Kars
28.12.2017 Özet bildiri Uluslararası
24.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Tam metin bildiri Ulusal
25.
The Importance Of Aphrodisias Ancient City İn Sustainable Economical Development
01.06.2012 Özet bildiri Uluslararası
26.
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Arkadaşlık İlişkisinde Farkında Olma Düzeylerinin Demografik Değişenler Açısından Belirlenmesi
02.09.2010 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Tüketici Hakları Açısından Kuver Ücretlerine İlişkin Bir Araştırma
30.12.2023 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Enflasyonist Fiyat Artışlarının Dışarıda Yemek Yeme Alışkanlıklarına Etkisi
04.11.2023 Tam metin bildiri Uluslararası3.
Tekirdağ’da Konut Üretim Sorunları: Müteahhitler Açısından Bir Değerlendirme
27.08.2023 Tam metin bildiri Uluslararası4.
Evaluation Of Metaverse İn Terms Of Tourism Marketing
29.12.2022 Tam metin bildiri Uluslararası5.
Evaluation Of Metaverse İn Terms Of Tourism Marketing
26.12.2022 Tam metin bildiri Uluslararası6.
Examination Of Marriott Hotels İn Türkiye İn Terms Of Geographic Market Segmentation
30.11.2022 Tam metin bildiri Uluslararası7.
Restoranlarda Dijital Menü Kullanımına İlişkin Bir Araştırma
30.12.2021 Tam metin bildiri Uluslararası8.
Emlakçıların Satış ve Pazarlama Sürecinde Karşılaştıkları Sorunlar
31.12.2019 Tam metin bildiri Uluslararası9.
Konaklama İşletmelerinin Tutundurma Faaliyetlerine İlişkin Tekirdağ İlinde Bir Araştırma
16.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası10.
Endüstriyel Mirasın Tekrar Tüketime Sunulmasına Yönelik Bir Öneri: Kırklareli - Büyük Mandıra Demiryolu Hattı
16.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası11.
Kırklareli Festival Alanı Destinasyonu İçin Bir Etkinlik Önerisi: Demiryolu Bisikleti (Railbike) Turları
08.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası12.
Bayanların Alışveriş Mekânı Tercihlerini Etkileyen Faktörler
08.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası13.
Gayrimenkul Fiyatlarını Etkileyen Faktörler
08.10.2019 Tam metin bildiri Uluslararası14.
Bayat Ekmeklerin Değerlendirilmesi: Kırklareli Mutfağı
02.10.2018 Tam metin bildiri Uluslararası15.
Ekmek Çeşitleri: Kırklareli Mutfağı
02.10.2018 Tam metin bildiri Uluslararası16.
Cittaslow Kentlerinin Sakinlik Düzeylerine İlişkin Bir Değerlendirme Türkiye Cittaslow Ağı
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası17.
Cittaslow Felsefesinin İletilmesinde Bir Araç Olarak Belediye Web Sayfaları
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası18.
Cittaslow Kentleri İçin Gastronomik Faaliyetlerin Önemi
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası19.
Türk Mutfağında Ihlamur ile Hazırlanan Yiyecek ve İçecek Uygulamaları
03.04.2018 Tam metin bildiri Uluslararası20.
Tarihi Eserlerin Gelecek Nesillere Aktarılması: Cittaslow Vize Örneği
28.12.2017 Tam metin bildiri Uluslararası21.
Türkiye Cittaslow Kentlerindeki Nüfus Artış ve Azalışları
28.12.2017 Tam metin bildiri Uluslararası22.
Meslek Yüksekokullardaki Mevcut Durum: Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Myo Örneği
28.12.2017 Özet bildiri Uluslararası23.
Mimarisi ve Tarihi Yerleriyle Kars
28.12.2017 Özet bildiri Uluslararası24.
The Importance Of Aphrodisias Ancient City İn Sustainable Economical Development
01.06.2012 Özet bildiri Uluslararası25.
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Arkadaşlık İlişkisinde Farkında Olma Düzeylerinin Demografik Değişenler Açısından Belirlenmesi
02.09.2010 Tam metin bildiri Uluslararası
1.
Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Tam metin bildiri Ulusal
1.
Improving The Quality Of Food And Beverage Vocational School Education İn The Thrace Region
01.09.2014 - 31.08.2015 Avrupa Birliği ULUSLARARASI Eğitmen Tamamlandı
2.
Green Corridors
01.07.2011 - 30.06.2012 Avrupa Birliği ULUSLARARASI Uzman Tamamlandı
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | Seyahat İşletmeciliği Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Sosyal Davranış ve Protokol Kuralları | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Seyahat İşletmeciliği Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Seyahat İşletmeciliği Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2021-2022 | İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Seyahat İşletmeciliği Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 4 |
2020-2021 | İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Seyahat İşletmeciliği Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Seyahat İşletmeleri Otomasyonu İkinci Öğretim | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Seyahat İşletmeleri Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Seyahat İşletmeciliği Otomasyonu | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Turizm İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Servisi 2 | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 1 |
2013-2014 | Seyahat İşletmeleri Otomasyonu | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Seyahat İşletmeleri Otomasyonu | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Turizm İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri Kullanımı | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Turizm İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri Kullanımı | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Turizm İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri Kullanımı | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2023-2024 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2023-2024 | İçecek Bilimi | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Menü Mühendisliği | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Mutfak Terminolojisi | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Aromatik Bitkiler ve Baharatlar | Türkçe | 2 |
2022-2023 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2022-2023 | Tatlı Yapım Teknikleri | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Aromatik Bitkiler ve Baharatlar | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Menü Mühendisliği | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Mutfak Terminolojisi | Türkçe | 2 |
2022-2023 | İçecek Bilimi | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Yemek Süsleme Sanatı | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2021-2022 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Unlu Mamuller | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Yemek Süsleme Sanatı | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Genel İşletme | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2020-2021 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Genel İşletme | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Yemek Süsleme Sanatı | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Önbüro Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2019-2020 | Konaklama İşletmelerinde Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Genel İşletme | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Önbüro Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2016-2017 | Önbüro Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Otelcilik Otomasyon Sistmeleri | Türkçe | 6 |
2016-2017 | Crs Uygulamaları (İkinci Öğretim) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Crs Uygulamaları | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Barda Servis | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Ziyafet Servisi Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2015-2016 | Alkollü ve Alkolsüz İçecek Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Gıda Ambalajı ve Depolama | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Konuk Giriş Çıkış İşlemleri | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Konaklama İşletmelerinde Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2014-2015 | Önbüro Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Ziyafet Servisi Yöntemi | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Servisi 2 | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Bar Servis Yöntemleri | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Barda Servis | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Servisi 1 | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Meslek Etiği | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Ziyafet Mutfağı | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Pastane Ürünleri | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Barda Servis | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2013-2014 | Yiyecek İçecek Servisi 2 | Türkçe | 6 |
2012-2013 | Dosyalama ve Arşivleme | Türkçe | 2 |
2012-2013 | İletişim | Türkçe | 2 |
2012-2013 | İşletme Yönetimi 1 | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Konuk Giriş Çıkış İşlemleri | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Barda Servis | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2012-2013 | Yiyek İçecek Servisi 1 | Türkçe | 6 |
2012-2013 | Yiyecek İçecek Servisi 2 | Türkçe | 6 |
2011-2012 | Konuk Giriş Çıkış İşlemleri | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Turizm İşletmelerinde E Ticaret | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Restoran İşletmeciliği | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Hccp İlkeleri | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Yiyecek İçecek İşletmeciliği 1 | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Dosyalama ve Arşivleme | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Barda Servis | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
2011-2012 | Yiyecek İçecek Servisi 1 | Türkçe | 6 |
2011-2012 | Yiyecek İçecek Servisi 2 | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı 1 | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Hccp İlkeleri | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Mesleki Yabancı Dil 1 | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Yiyecek İçecek İşletmeciliği 2 | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2010-2011 | İşletim Sistemleri | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Yazılım Kurulum ve Yönetimi | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Yiyecek İçecek İşletmeciliği 1 | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Konuk Giriş Çıkış Sistemleri | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Turizm İşletmelerinde E Ticaret | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Dosyalama ve Arşivleme | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Ofis Uygulamalarını Geliştirme | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Bilgisayar Donanımı | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Barda Servis | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Yiyecek İçecek Servisi 1 | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Yiyecekl İçecek Servisi 2 | Türkçe | 6 |
2009-2010 | Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı 1 | Türkçe | 4 |
2009-2010 | Bilgi Sistemlerine Giriş | Türkçe | 4 |
2009-2010 | Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Yiyecek İçecek İşletmeciliği 2 | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Turizm İşletmelerinde E Ticaret | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Yiyecek İçecek İşletmeciliği 1 | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Önbüro Yönetimi | Türkçe | 3 |
1.
Clup Tarhan Tatil Köyü
2001 - 2004
2.
Clup Tarhan Tatil Köyü
1999 - 2001
3.
Surtel Otel
1999 - 1999
4.
Kiriş Alinda Beach Hotel
1998 - 1998
5.
Tusan Hotel
1997 - 1997
6.
Didim International Hotel
1995 - 1995
ID | Başlık | Tarih | İncele |
71 | Turizm ve Otel İşletmeciliği Otelcilik Otomasyon Sistemleri Opera Çalışma Soruları | 15.08.2014 11:09:46 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri Opera çalışma Soruları ders başlığı altına eklenmiştir... |