Öğretim Görevlisi Aykut PAJO
Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
Aykut PAJO

Aykut PAJO
Ünvan
Öğretim Görevlisi
Yabancı Diller
  • İngilizce
Uzmanlık Alanları
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik
  • Otel Otomasyon
  • Yiyecek içecek İşletmeciliği
İlgi Alanları
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik
  • Borsa
  • Yüzme
Telefon
  • 0 (288) 615-33-03
  • 122
Eposta
  • aykut.pajo@klu.edu.tr
  • pajoaykut@hotmail.com
Doğum Tarihi
00/00/0000
Lise
Edirne Teknik Lisesi

Mezuniyet: 0000

Ön Lisans
Trakya Üniversitesi - Gümrük İsletmeciligi

Mezuniyet: 0000

Lisans
Adnan Menderes Üniversitesi - Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

Mezuniyet: 0000

Yüksek Lisans
Kirklareli Üniversitesi - Marmara Üniversitesi, İşletme ABD (Tezli)

Mezuniyet: 2015

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: KLU Posta Kullanıcı İşlemleri Komisyonu Üyesi
  • Başlama: 01/10/2016

Pınarhisar Vocational School
  • Görev: Tourism and Hotel Management Consultant
  • Başlama: 01/09/2016

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: İkram Hizmetleri Staj Koordinatörü
  • Başlama: 13/09/2014

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: İkram Hizmetleri Akademik Danışmanı
  • Başlama: 13/09/2014

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Bologna Eşgüdüm Komisyonu Üyesi
  • Başlama: 13/09/2013

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlikler ve Sosyal Sorumluluk Projeler Komisyon Üyesi
  • Başlama: 13/09/2013

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Yemekhane ve Yemek Denetleme Komisyon Üyesi
  • Başlama: 13/09/2013

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Erasmus Komisyon Üyesi
  • Başlama: 11/03/2013

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı V.
  • Başlama: 30/09/2012
  • Bitirme: 05/11/2013

PMYO
  • Görev: Yönetim Kurulu Üyesi
  • Başlama: 13/10/2011
  • Bitirme: 13/09/2013

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı V.
  • Başlama: 01/03/2011
  • Bitirme: 17/01/2012

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Müdür yardımcısı
  • Başlama: 01/01/2010
  • Bitirme: 15/09/2011

Uluslararası Hakemli Dergilerdeki Yayınlar

PAJO, Aykut ve UĞURLU, Kaplan (2015). “Cittaslow Kentleri İçin Slow Food Çalışmalarının Önemi", Electronic Journal of Vocational Colleges, VI, S. 5, ss. 65-73. ISSN: 2146-7684, http://www.ejovoc.org/makaleler/december_2015/pdf/09.pdf.

YILMAZ, İbrahim Alpay; PAJO, Aykut ve GÜNGÖR GÜZELER, Elçin (2014). “Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri”, Electronic Journal of Vocational Colleges, BÜROKON Özel Sayısı; IV, S. 3, ss. 427-438. ISSN: 2146-7684 

Pajo, A. (2017). "Türkiye'deki Cittaslow Kentleri'nde Kalabalıklaşma ve Sakinliğin Kaybolma Riski".TIDSAD (Türk & İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi)Sayı 13s. 460-475Doi Number :http://dx.doi.org/10.16989/TIDSAD.1350   

Pajo, A. (2017)."Türkiye'deki Cittaslow Kentleri ve 50.000 Kişilik Nüfus Kriteri", Electronic Journal of Vocational Colleges-October/Ekim 2017, s. 25-31. (http://www.ejovoc.org/makaleler/october_2017/pdf/04.pdf)

Uluslararası Konferans ve Sempozyumlar

Topbaşlı, B. ve Pajo, A. (2017)."Mimarisiyle ve Tarihi Yerleriyle KARS". Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi. Akdeniz Üniversitesi/Antalya. 25-26 Kasım 2017.

Pajo, A. ve Topbaşlı, B. (2017)."Türkiye Cittaslow Kentlerindeki Nüfus Artış ve Azalışları". Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi. Akdeniz Üniversitesi/Antalya. 25-26 Kasım 2017.

Topbaşlı, B. ve Pajo, A. (2017)."Meslek Yüksekokullardaki Mevcut Durum: Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar M.Y.O. Örneği". Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi. Akdeniz Üniversitesi/Antalya. 25-26 Kasım 2017.

Pajo, A. ve Topbaşlı, B. (2017)."Tarihi Eserlerin Gelecek Kuşaklara Aktarılması: Cittaslow Vize Örneği". Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi. Akdeniz Üniversitesi/Antalya. 25-26 Kasım 2017.

Matçiçek Z., Pajo A., "The Importance Of Aphrodisias Ancient City in Sustainable Economical Development", 3rd International Symposium on Sustainable Development May 31 - June 01 2012 Bosna Herzegovina, Sarajevo
Ulusal Konferans ve Sempozyumlar
YILMAZ, İbrahim Alpay; PAJO, Aykut ve GÜNGÖR GÜZELER, Elçin (2013). "Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri" 12. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi Bildiriler Kitabı Cilt 1, 24-26 Ekim 2013, Lüleburgaz, Kırklareli; ss. 55-66.
Basılmış Kitap ya da Bölümler
ÖNBÜRO YÖNETİMİ “Önbüro Departmanında Güvenlik “ Bölümü, 2009, Lisans Yayıncılık, İstanbul www.lisansyayincilik.com.tr/pdf/onburoyonetimimuratcuhadar.pdf
TURİZM İŞLETMELERİNDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI ve OTEL OTOMASYON PROGRAMLARI, 2013, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, İSBN: 978-605-5216-36-8, http://detayyayin.com.tr/kitap-468.cgi
DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ “Teslim Şekilleri Bölümü “, 2008, Lisans Yayıncılık, İstanbul www.lisansyayincilik.com.tr/pdf/disticaretislemlericengizozcan.pdf
ÖNBÜRO YÖNETİMİ "Konaklama Endüstrisinde Bilgisayar Kullanımı ve Önbüro Otomasyon Sistemleri" Bölümü, 2009, Lisans Yayıncılık, İstanbul www.lisansyayincilik.com.tr/pdf/onburoyonetimimuratcuhadar.pdf
Projeler

"GREEN CORRlDORS", PROMOTlON OF THE CULTURAL, NATURAL AND HlSTORlCAL HERlTAGE lN THE CROSS-BORDER REGlON OF BURGAS AND KlRKLARELİ. BULGARlA-TURKEY IPA CROSS- BORDER PROGRAMME CCI NO:2007CB16lP008-2009-1-053, CONTRACT NO: RD-02-29-173/01.07.2011.

Diğer
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Haziran Temuz 2011 “ Medikal Turizm ”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Mart –Nisan 2009 “Up Selling (Yüksek Fiyatlı Satış)”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Ocak–Şubat 2010 “ Ekolojik Turizm Nedir? Gelişmesi İçin Neler Yapılabilir?”
CHEF CLUB ANTALYA Nisan-Mayıs 2010 “Mutfaklarda Bulunması Gereken Teknik Özellikler”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Eylül –Ekim 2008 “Restaurant ve Barlarda Bilgisayar Kullanımı”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Nisan Mayıs 2011 “ Sağlık Turizmi ”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Kasım- Aralık 2008 “Turizm İşletmelerinde Cost Controller”in Önemi”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Mayıs–Haziran 2009 “ Konaklama İşletmelerinde Personel Kullanım Alanları”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Ocak –Şubat 2008 “Cross Selling (Çapraz Satış)”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Temmuz –Ağustos 2008 “Konaklama İşletmelerinde Satış ve Pazarlama”
Barda Servis

CRS Uygulamaları

.

Dosyalama ve Arşivleme

Gıda ve Personel Hijyeni

.
İletişim

Konuk Giriş Çıkış İşlemleri

.
Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu

Önbüroda Oda İşlemleri

Otelcilik Otomasyon Sistemleri

Pastane Ürünleri

Seyahat İşletmeleri Otomasyonu

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

.
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği

Turizm İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri

.
Yiyecek İçecek İşletmeciliği

.
Yiyecek İçecek Servisi I

.
Yiyecek İçecek Servisi II

yüksek lisans işletme bilimsel hazırlık hukuk sunum paylaşımı

Turizm ve Otel İşletmeciliği Otelcilik Otomasyon Sistemleri Opera çalışma Soruları15/08/2014 11:09:46

Henüz eklenmiş kayıt bulunmuyor.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.
Facebook
Twitter
Google Plus