Öğretim Görevlisi Aykut PAJO
Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
Aykut PAJO

Aykut PAJO
Ünvan
Öğretim Görevlisi
Yabancı Diller
  • İngilizce
Uzmanlık Alanları
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik
  • Otel Otomasyon
  • Yiyecek içecek İşletmeciliği
İlgi Alanları
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik
  • Borsa
  • Yüzme
Telefon
  • 0 (288) 615-33-03
  • 122
Eposta
  • aykut.pajo@klu.edu.tr
  • pajoaykut@hotmail.com
Doğum Tarihi
00/00/0000
Lise
Edirne Teknik Lisesi

Mezuniyet: 0000

Ön Lisans
Trakya Üniversitesi - Gümrük İsletmeciligi

Mezuniyet: 0000

Lisans
Adnan Menderes Üniversitesi - Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Yiyecek İçecek İşletmeciliği)

Mezuniyet: 0000

Yüksek Lisans
Kirklareli Üniversitesi - Marmara Üniversitesi, İşletme ABD (Tezli)

Mezuniyet: 2015

Doktora
Namık Kemal Üniversitesi - İşletme (Devam Ediyor)

Mezuniyet: 0000

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: KLU Posta Kullanıcı İşlemleri Komisyonu Üyesi
  • Başlama: 01/10/2016

Pınarhisar Vocational School
  • Görev: Tourism and Hotel Management Consultant
  • Başlama: 01/09/2016

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: İkram Hizmetleri Staj Koordinatörü
  • Başlama: 13/09/2014

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: İkram Hizmetleri Akademik Danışmanı
  • Başlama: 13/09/2014

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Bologna Eşgüdüm Komisyonu Üyesi
  • Başlama: 13/09/2013

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlikler ve Sosyal Sorumluluk Projeler Komisyon Üyesi
  • Başlama: 13/09/2013

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Yemekhane ve Yemek Denetleme Komisyon Üyesi
  • Başlama: 13/09/2013

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Erasmus Komisyon Üyesi
  • Başlama: 11/03/2013

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı V.
  • Başlama: 30/09/2012
  • Bitirme: 05/11/2013

PMYO
  • Görev: Yönetim Kurulu Üyesi
  • Başlama: 13/10/2011
  • Bitirme: 13/09/2013

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı V.
  • Başlama: 01/03/2011
  • Bitirme: 17/01/2012

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu
  • Görev: Müdür yardımcısı
  • Başlama: 01/01/2010
  • Bitirme: 15/09/2011

Uluslararası Hakemli Dergilerdeki Yayınlar

PAJO, Aykut ve UĞURLU, Kaplan (2015). “Cittaslow Kentleri İçin Slow Food Çalışmalarının Önemi", Electronic Journal of Vocational Colleges, VI, S. 5, ss. 65-73. ISSN: 2146-7684, http://www.ejovoc.org/makaleler/december_2015/pdf/09.pdf.

YILMAZ, İbrahim Alpay; PAJO, Aykut ve GÜNGÖR GÜZELER, Elçin (2014). “Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri”, Electronic Journal of Vocational Colleges, BÜROKON Özel Sayısı; IV, S. 3, ss. 427-438. ISSN: 2146-7684 

Pajo, A. (2017). "Türkiye'deki Cittaslow Kentleri'nde Kalabalıklaşma ve Sakinliğin Kaybolma Riski".TIDSAD (Türk & İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi)Sayı 13s. 460-475Doi Number :http://dx.doi.org/10.16989/TIDSAD.1350   

Pajo, A. (2017)."Türkiye'deki Cittaslow Kentleri ve 50.000 Kişilik Nüfus Kriteri", Electronic Journal of Vocational Colleges-October/Ekim 2017, s. 25-31. (http://www.ejovoc.org/makaleler/october_2017/pdf/04.pdf)

Uluslararası Konferans ve Sempozyumlar

Büdün, E., Pajo, A. (2018) "Cittaslow Felsefesinin İletilmesinde Bir Araç Olarak Belediye Web Sayfaları", VII. International Balkan and Near Eastern Social Sciencies Congress Series, IBANESS, Tekirdağ. 24-25 Mart 2018.

Pajo A., Büdün, E.(2018) "Cittaslow Kentlerinin Sakinlik Düzeylerine İlişkin Bir Değerlendirme", VII. International Balkan and Near Eastern Social Sciencies Congress Series, IBANESS, Tekirdağ. 24-25 Mart 2018.

Aybaş, A., Pajo A. (2018) "Türk Mutfağında Ihlamur ile Hazırlanan Yiyecek ve İçecek Uygulamaları", VII. International Balkan and Near Eastern Social Sciencies Congress Series, IBANESS, Tekirdağ. 24-25 Mart 2018.

Aybaş, A., Pajo, A., Uğurlu, K. (2018) "Cittaslow Kentleri İçin Gastronomik Faaliyetlerin Önemi", VII. International Balkan and Near Eastern Social Sciencies Congress Series, IBANESS, Tekirdağ. 24-25 Mart 2018.

Topbaşlı, B. ve Pajo, A. (2017)."Mimarisiyle ve Tarihi Yerleriyle KARS". Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi. Akdeniz Üniversitesi/Antalya. 25-26 Kasım 2017.

Pajo, A. ve Topbaşlı, B. (2017)."Türkiye Cittaslow Kentlerindeki Nüfus Artış ve Azalışları". Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi. Akdeniz Üniversitesi/Antalya. 25-26 Kasım 2017.

Topbaşlı, B. ve Pajo, A. (2017)."Meslek Yüksekokullardaki Mevcut Durum: Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar M.Y.O. Örneği". Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi. Akdeniz Üniversitesi/Antalya. 25-26 Kasım 2017.

Pajo, A. ve Topbaşlı, B. (2017)."Tarihi Eserlerin Gelecek Kuşaklara Aktarılması: Cittaslow Vize Örneği". Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi. Akdeniz Üniversitesi/Antalya. 25-26 Kasım 2017.

Matçiçek Z., Pajo A., "The Importance Of Aphrodisias Ancient City in Sustainable Economical Development", 3rd International Symposium on Sustainable Development May 31 - June 01 2012 Bosna Herzegovina, Sarajevo
Ulusal Konferans ve Sempozyumlar
YILMAZ, İbrahim Alpay; PAJO, Aykut ve GÜNGÖR GÜZELER, Elçin (2013). "Sanal Ofis ve Sanal Ofiste Kullanılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri" 12. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi Bildiriler Kitabı Cilt 1, 24-26 Ekim 2013, Lüleburgaz, Kırklareli; ss. 55-66.
Basılmış Kitap ya da Bölümler
ÖNBÜRO YÖNETİMİ “Önbüro Departmanında Güvenlik “ Bölümü, 2009, Lisans Yayıncılık, İstanbul www.lisansyayincilik.com.tr/pdf/onburoyonetimimuratcuhadar.pdf
TURİZM İŞLETMELERİNDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI ve OTEL OTOMASYON PROGRAMLARI, 2013, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, İSBN: 978-605-5216-36-8, http://detayyayin.com.tr/kitap-468.cgi
DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ “Teslim Şekilleri Bölümü “, 2008, Lisans Yayıncılık, İstanbul www.lisansyayincilik.com.tr/pdf/disticaretislemlericengizozcan.pdf
ÖNBÜRO YÖNETİMİ "Konaklama Endüstrisinde Bilgisayar Kullanımı ve Önbüro Otomasyon Sistemleri" Bölümü, 2009, Lisans Yayıncılık, İstanbul www.lisansyayincilik.com.tr/pdf/onburoyonetimimuratcuhadar.pdf
Projeler

"GREEN CORRlDORS", PROMOTlON OF THE CULTURAL, NATURAL AND HlSTORlCAL HERlTAGE lN THE CROSS-BORDER REGlON OF BURGAS AND KlRKLARELİ. BULGARlA-TURKEY IPA CROSS- BORDER PROGRAMME CCI NO:2007CB16lP008-2009-1-053, CONTRACT NO: RD-02-29-173/01.07.2011.

Diğer
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Haziran Temuz 2011 “ Medikal Turizm ”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Mart –Nisan 2009 “Up Selling (Yüksek Fiyatlı Satış)”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Ocak–Şubat 2010 “ Ekolojik Turizm Nedir? Gelişmesi İçin Neler Yapılabilir?”
CHEF CLUB ANTALYA Nisan-Mayıs 2010 “Mutfaklarda Bulunması Gereken Teknik Özellikler”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Eylül –Ekim 2008 “Restaurant ve Barlarda Bilgisayar Kullanımı”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Nisan Mayıs 2011 “ Sağlık Turizmi ”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Kasım- Aralık 2008 “Turizm İşletmelerinde Cost Controller”in Önemi”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Mayıs–Haziran 2009 “ Konaklama İşletmelerinde Personel Kullanım Alanları”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Ocak –Şubat 2008 “Cross Selling (Çapraz Satış)”
YİYDER F&B Gastronomi Platformu Temmuz –Ağustos 2008 “Konaklama İşletmelerinde Satış ve Pazarlama”
Barda Servis

CRS Uygulamaları

.

Dosyalama ve Arşivleme

Gıda ve Personel Hijyeni

.
İletişim

Konuk Giriş Çıkış İşlemleri

.
Önbüro Yönetimi ve Otomasyonu

Önbüroda Oda İşlemleri

Otelcilik Otomasyon Sistemleri

Pastane Ürünleri

Seyahat İşletmeleri Otomasyonu

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

.
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği

Turizm İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri

.
Yiyecek İçecek İşletmeciliği

.
Yiyecek İçecek Servisi I

.
Yiyecek İçecek Servisi II

yüksek lisans işletme bilimsel hazırlık hukuk sunum paylaşımı

Turizm ve Otel İşletmeciliği Otelcilik Otomasyon Sistemleri Opera çalışma Soruları15/08/2014 11:09:46

Henüz eklenmiş kayıt bulunmuyor.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.
Facebook
Twitter
Google Plus